Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ράμος: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί όπου ανήκε»

Στην κορυφή της Ευρώπης όπου και ανήκει επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του ανέκτησε τη χαμένη της αύρα.

Ράμος: «Η Ρεάλ επέστρεψε εκεί όπου ανήκε»
Η κορυφή της Ευρώπης ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, με την ομάδα του να επιστρέφει εκεί ύστερα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός αμυντικός, δήλωσε χαρούμενος για τη χρονιά που πέρασε τονίζοντας ότι η «βασίλισσα» ανέκτησε τη χαμένη της αύρα.

«Το 2014 ήταν μια φανταστική χρονιά. Δεν ήταν μόνο τα τρόπαια, αλλά και ο τρόπος ο οποίος κατακτήθηκαν. Ο Αντσελότι κατάφερε να κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα επέστρεψε στη θέση που ανήκε, ανακτώντας τη χαμένη της αύρα. Πλέον υπάρχει σεβασμός για τη Ρεάλ σε κάθε γήπεδο», ήταν τα λόγια του 28χρονου στόπερ που στη συνέχεια μίλησε για το δέκατο.

«Το δέκατο ήταν μία ξεχωριστή στιγμή. Μία στιγμή που θα μείνει στην ιστορία της Ρεάλ για πάντα λόγω της δραματικής εξέλιξης του αγώνα με ένα γκολ που ήρθε όταν είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος. Το να φέρω τόση χαρά στους οπαδούς μας ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», είπε ο Ισπανός διεθνής που στο τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

«Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Αν υπάρχει αυτό το πνεύμα και η ομάδα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, τότε πιστεύω θα έχουμε μία μεγάλη χρονιά», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: