Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

«Ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη»

Νέα καυστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τη μείωση της ποινής των Αγγελόπουλων. «Και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται, θα συνεχίζουν να είναι άτιτλοι σε πανικό», αναφέρει.

«Ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη»
Λίγη ώρα μετά τη μείωση της ποινής των αδερφών Αγγελόπουλων απ’ το ΑΣΕΑΔ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέα δήλωση και «βολές» προς την ΚΑΕ «Γαύρος», όπως αποκαλεί τον Ολυμπιακό και τα κέντρα εξουσίας!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επιτίθεται σε ΕΦΙΠ, Αθλητικό Δικαστή και ΑΣΕΑΔ για τις αποφάσεις υπέρ των ερυθρολεύκων, τονίζει πως η ομάδα του θα συνεχίσει να νικά στο γήπεδο και οι Πειραιώτες «θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό» και εκφράζει απορίες για τις διαμαρτυρίες τους περί αλλοίωσης πρωταθλήματος μετά από ήττες (εμφανίζοντας τη βεβαιότητά του πως στο προσεχές ντέρμπι το τριφύλλι θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα).


Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Γαύρος έχει «καταλάβει» όλα τα κέντρα εξουσίας… Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται…

ΕΦΙΠ, αθλητικός δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων…

Εμείς παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα … Να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό.

Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση πρωταθλήματος συνεχίζουν να παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα… Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πούνε στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες …

Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη.

Χρόνια Πολλά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: