Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Οταν ο Ζλάταν... μιλάει!! (vids)

Οταν ο Ιμπραΐμοβιτς μιλάει, τότε η ατάκα του θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης! Ο Σουηδός τα... έχωσε στους συμπατριώτες του και το FourFourTwo θυμάται τα λόγια που «ταρακούνησαν». 
Οργισμένος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά την ανάδειξή του ως δεύτερη καλύτερη προσωπικότητα στη Σουηδία από την εφημερίδα «Dagens Nyheter». Ο φορ της Παρί, έμεινε πίσω από τον Μπιον Μποργκ και... τρελάθηκε «Συγχαρητήρια, αναδειχθήκατε δεύτερος στη λίστα με τους κορυφαίους Σουηδούς αθλητές όλων των εποχών. Πως αισθάνεστε;» και απάντησε ο Σουηδός «Σας ευχαριστώ, αλλά το να είμαι δεύτερος είναι το ίδιο με το να είμαι τελευταίος. Χωρίς αυτό να σημαίνει έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους αθλητές, σε αυτή τη λίστα νομίζω πως εγώ θα ήμουν το νούμερο 1, το 2, το 3, το 4 και το 5». 
Η απάντησή του έκανε τον γύρο του κόσμου, προκάλεσε αίσθηση, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Οι ατάκες του έχουν γράψει ιστορία και έχουν μείνει ανεξίτηλες στις μνήμες μας. 
Η Σουηδία αποκλείστηκε από τους Πορτογάλους και το Μουντιάλ της Βραζιλίας έμεινε... όνειρο. Ο «Ιμπρα» δεν άντεξε και τόνισε: «Ενα είναι σίγουρο, το Μουντιάλ δεν θα είναι ίδιο χωρίς εμένα και δεν αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς...»
Λίγο πριν τα ματς με τους Ιβηρες είχε ρίξει ακόμα μια δυνατή ατάκα για το τι θα συμβεί στα μπαράζ «Μόνο ο Θεός γνωρίζει… Μιλάς στον ίδιο αυτή τη στιγμή» είπε στον δημοσιογράφο και τον άφησε παγοκολώνα
Τα... παιχνίδια του φακού με τον Πικέ παρερμηνεύθηκαν και μια Σουηδός δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον ανδρισμό του προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του: «Έλα στο σπίτι μου για να διαπιστώσεις αν είμαι γκέι. Φέρε και την αδερφή σου».
Τι δώρο κάνει ο Ζλάταν στη γυναίκα του; «Τίποτα φυσικά... Εχει τον Ζλάταν, τι άλλο να θελήσει...»
Ο ίδιος δεν είχε ασχοληθεί καν με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 2012 τονίζοντας: «Δε ασχολούμαι, πάω διακοπές...»
Ο Σουηδός είχε πετάξει και τρελή ατάκα για τον Κριστιάνο: «Είναι τυχερός ο Κριστιάνο, έχει τις καλύτερες θέσεις για να βλέπει τον Μέσι να κερδίζει διακρίσεις». 
Οσο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, στην αυτοβιογραφία του τα λέει όλα: «Και Ο Γκουαρδιόλα άρχισε τις φιλοσοφίες του. Δεν τον άκουγα, γιατί να το κάνω άλλωστε... Κάτι μα... ες για αίμα, δάκρυα και ιδρώτα».
Το 2012 υπέγραψε στην Παρί, ο ίδιος όμως δεν είχε εγκλιματιστεί «Ψάχνουμε σπίτι, αν δεν βρω κάτι που θέλω θα αγοράσω ξενοδοχείο». 
Ο Ζλάταν δεν συμβιβάζεται, δεν μπαίνει σε καλούπια έχει το δικό του στυλ «Σουηδικό στυλ; Όχι. Γιουγκοσλάβικο στυλ; Φυσικά και όχι. Είναι το στυλ του Ζλάταν».




*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: