Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Πενήντα-πενήντα για Ροσίτσκι!!

Για πρώτη φορά ο Τόμας Ροσίτσκι δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιχειρεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού.

Πενήντα-πενήντα για Ροσίτσκι!
Ένας από τους διακαείς μεταγραφικούς πόθους του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια ήταν ο Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος στο παρελθόν δεν έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ φαίνεται πως δεν βγήκε ποτέ από τη λίστα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι και φέτος ήρθαν σε επαφή για να κάνουν δικό τους τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο διεθνής άσος παρουσιάζεται για πρώτη φορά θετικός για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες για να γίνει τελικά η μεταγραφή.

Χθες, τα πράγματα έδειξαν να περιπλέκονται κάπως, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΚΠΡ στις 26 του μήνα, στην περίφημη Βoxing Day των Αγγλων. Ωστόσο, ο Ροσίτσκι – που δεν έχει παίξει από τον Οκτώβριο – παρουσιάζεται αποφασισμένος να φύγει από τους «κανονιέρηδες».

Εν τω μεταξύ, από το Νησί προέκυψε κι άλλο ένα όνομα. Ο λόγος για τον Ουσούμα Ασαϊντί, ο οποίος είναι δανεικός στη Στόουκ από τη Λίβερπουλ και έχει επτά συμμετοχές. Ρόλο σε αυτή την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Μίνο Ραϊόλα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Πειραιώτες, την ώρα που στη Γαλλία αναφέρουν ότι εξετάζεται και ο Μπαστός (ο Βραζιλιάνος ακραίος) που έχει περάσει από Λιόν, Λιλ, Σάλκε και Ρόμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: