Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Nέα Α.Μ.Κ. 750.000 ευρώ

Στη χθεσινή μέρα εκτός της ιδιαίτερα σημαντικής παρουσίας του Σπύρου Παπαθανασάκη στην Αθήνα και την Ε.Ε.Α., η ατζέντα περιείχε την προγραμματισμένη κι ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ. Αυτή είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα και διήρκεσε ελάχιστα λεπτά.

Παρουσία του μέλους του Δ.Σ., πληρεξούσιου και γιου του Σπύρου Παπαθανασάκη, Μάικλ και της δικηγόρου, Κατερίνας Καμάρη, (στη Γ.Σ. των μετόχων βρέθηκε και ο Νίκος Υψηλάντης ως μικρομέτοχος) ουσιαστικά «πέρασαν» όσα είχε μεταφέρει η ΠΑΕ μέσω των εγγράφων που είχε παρουσιάσει προ ημερών. Αποφασίστηκε η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων κατά την περίοδο από 13 Αυγούστου του 2012 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014, εκλογή ελεγκτικού φορέα για την χρήση 1/7/2014 – 30/6/2015 και στο πιο σημαντικό κομμάτι της συνέλευσης, αποφασίστηκε κι εγκρίθηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Το ύψος της ΑΜΚ αποφασίστηκε να γίνει κατά 750.000 ευρώ, με τις μετοχές να κοστίζουν 0,30 ευρώ και κάποιες να είναι ονομαστικές. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει στόχο την καθαρή θέση της εταιρίας. Μέσω της απόφασης αυτής αναμένεται να φτάσει στο τυπικά απόλυτο 100% των μετοχών του, ο Σπύρος Παπαθανασάκης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: