Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κινείται σε διπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός!!

Λεπτομέρειες μένουν για την μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον Ολυμπιακό. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια για τον Ροσίτσκι. Καμία εξέλιξη μέχρι το Σάββατο, λένε στον Πειραιά. Ταξίδι Μαρινάκη στο Λονδίνο.

Κινείται σε διπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος αποτελεί την επιλογή του Μίτσελ για την άμυνα και εκτός απροόπτου θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο έμπειρος στόπερ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την Αλ-Σαϊλίγια για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Αν κάτι «στραβώσει» σε αυτή την περίπτωση, οι Πειραιώτες έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις.

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια για τον Τόμας Ροσίτσκι της Άρσεναλ. Ένα ενδιαφέρον που κρατά χρόνια, ωστόσο αυτή τη φορά το έδαφος για την υλοποίηση της μεταγραφής του σπουδαίου Τσέχου μεσοεπιθετικού από τους Λονδρέζους μοιάζει πιο πρόσφορο από ποτέ, αφού και ο ίδιος βλέπει θετικά την μετακίνησή του στον Πειραιά.

Ταξίδι στο Λονδίνο ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να βρεθεί στο Λονδίνο για τις μέρες των γιορτών και προσωπικές του υποθέσεις, ενώ τονίζεται ότι το ταξίδι του δεν συνδέεται με μεταγραφικό θέμα. Επισημαίνεται, δε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη έως το Σάββατο. Χθες, εξάλλου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους οργανωμένους και αντάλλαξαν ευχές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: