Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τόσα θέλει ο Μπεν Αρφά!

Στη Χαλ δεν πήγε καλά. Η Νιούκαστλ δεν θα τον κρατήσει. Οπότε το συμβόλαιο που ζητά ο Μπεν Αρφά μέχρι το καλοκαίρι (έστω κι αν κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι παιχταράς) είναι κομμάτι… αλμυρό

Τόσα θέλει ο Μπεν Αρφά
Το όνομά του ακούστηκε μεταξύ άλλων και για τον Ολυμπιακό. Και συνεχίζει να κυκλοφορεί στη μεταγραφική αγορά ως ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε ομάδα.

Το θέμα είναι όμως ότι με τα λεφτά που φέρεται να ζητά ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν αποκλείεται (μέχρι το καλοκαίρι) να συνεχίσει να… κυκλοφορεί άπρακτος.

Όπως αναφέρει η «Equipe», ο 27χρονος μεσοεπιθετικός (του οποίου ο δανεισμός στη Χαλ ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιό του με τη Νιούκαστλ λήγει τον προσεχή Ιούνιο) βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιλ, της Νις, αλλά και ισπανικών ομάδων. Εκείνο που έχει περισσότερη σημασία όμως είναι τα χρήματα με τα οποία θα συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, εφόσον οι αποδοχές του αγγίξουν τις 250.000 ευρώ το μήνα (δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: