Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η Πάτρα εύχεται στον Απόλλωνα!!

Ο Απόλλων Πατρών προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών μετά από 18 χρόνια και όλοι οι τοπικοί φορείς εύχονται τα καλύτερα στους «μελανόλευκους».

Η Πάτρα εύχεται στον Απόλλωνα
Έτσι, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας και ο Μητροπολίτης, Χρυσόστομος, ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον τελικό.

Κώστας Πελετίδης: «Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας».

Απόστολος Κατσιφάρας: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τους φιλάθλους για την μεγάλη του πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Η μεγάλη σας αυτή επιτυχία αποτελεί ελπίδα για όλους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνοντάς μας το μήνυμα πως, παρά τα προβλήματα, όταν θέλουμε μπορούμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Από βάθους καρδιάς, σας ευχαριστούμε για αυτή την ιστορική στιγμή που προσφέρετε στους φιλάθλους της Πάτρας και ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μας κάνετε περήφανους».

Χρυσόστομος: «Αγαπητέ μου κ. Πρόεδρε,

Αγαπητά μου παιδιά,

Για την επιτυχία σας και τη νίκη, η οποία σας εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, σας συγχαίρω θερμότατα και εύχομαι να έχετε την ευλογία του Θεού για πρόοδο γενικά στη ζωή σας και για επιτυχία, πρώτα απ’ όλα, στον αγώνα της αρετής και, βέβαια, στο στάδιο των αθλητικών αγωνισμάτων.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Με πατρική αγάπη»

 Ο Πατρών Χρυσόστομος

Δεν υπάρχουν σχόλια: