Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Το παλεύει για Ροντρίγκες!

Όλες τις πιθανότητες για την απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν στον Παναθηναϊκό για τον Ουρουγουανό στόπερ. Κι άλλος κεντρικός αμυντικός στην «πράσινη» λίστα.

Το παλεύει για Ροντρίγκες
Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλουν στον Παναθηναϊκό για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ουρουγουανός στόπερ κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στους τελευταίους αγώνες της Ελλάς Βερόνα, αλλά στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν – έστω και με τα μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με τη SportDay, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο στον ιταλικό σύλλογο για να πάρουν τον 30χρονο παίκτη σύντομα.

Εκτός από τον Ροντρίγκες, όμως, ψηλά στη σχετική λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δουλεύουν παράλληλα και αυτή την περίπτωση με στόχο να έχουν αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό. Οι εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει και δεύτερο στόπερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: