Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γιαννακόπουλος: «Θα σηκωθώ να φύγω»

Εντονότατα δυσαρεστημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη νέα βαριά καμπάνα που επιβλήθηκε σε αυτόν και την ΚΑΕ, αλλά και την... αθώωση των αδερφών Αγγελόπουλων, αφήνοντας τα πάντα... ανοιχτά!

Γιαννακόπουλος: «Θα σηκωθώ να φύγω»
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τις σημερινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή που σκέφτεται να… φτάσει ακόμα και στα άκρα!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου για δέκα μήνες (λόγω της παράνομης παρουσίας του στο ΟΑΚΑ στο ματς με το Ρέθυμνο), ενώ επιβλήθηκε «βαρύ» πρόστιμο, ύψους 64.000 ευρώ στην ομάδα!

Η ανακοίνωση:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.


Και σα να μην έφτανε αυτό, η αγανάκτηση του Γιαννακόπουλου… ενισχύθηκε απ’ το γεγονός πως οι αφοί Αγγελόπουλοι απαλλάχθηκαν από τις «κατηγορίες» για δηλώσεις που είχαν κάνει στη Media Day του Ολυμπιακού.

Απαλλάσσεται: α) Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του Ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ’ αριθ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος ΜΔΟ και β) ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσής του προς την ως άνω απόφαση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (έχει αναλάβει το εν λόγω πόστο ο Μάνος Παπαδόπουλος) μιλώντας στο περιβάλλον του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό εάν συνεχιστούν οι αποφάσεις εις βάρος του τριφυλλιού

«Στην επόμενη απόφαση κατά του Παναθηναϊκού, θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό», ανέφερε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: