Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…!!

Ο Αστέρας Τρίπολης… έμεινε στον τελικό του Κυπέλλου, στον ΠΑΣ δεν φάνηκε η… απραξία τόσων ημερών και οι Γιαννιώτες επικράτησαν 2-1, κάνοντας "σεφτέ" στα πλέι οφ.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τόμας Ντε Βινσέντι, επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας πως δεν άλλαξε τίποτα στην ομάδα της Ηπείρου, παρά την αγωνιστική απραξία.

Αγνώριστοι και… ασύνδετοι οι Αρκάδες, έμειναν στον τελικό Κυπέλλου του περασμένου Σαββάτου. Ο Τσουκαλάς άνοιξε το σκορ, στο 8’ για να ισοφαρίσει με ένα καταπληκτικό γκολ ο Σανκαρέ στο 14’. Ο Ίλιτς, το «χρυσό» γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Γιαννιώτες στο 67’.

Στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ, η ομάδα του Χριστόπουλου, με τρεις πόντους, έναν περισσότερο από το σύνολο του Τσιώλη.

Το ματς:


Με τα σημάδια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας να είναι νωπά από το περασμένο Σάββατο, ο Αστέρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο… υπνωτισμένος. Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από προτροπές του Γιάννη Χριστόπουλο πίεσαν ψηλά και με την τρίτη τους προσπάθεια άνοιξαν το σκορ με τον Τσουκαλά. Λίγο αργότερα οι Αρκάδες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με ένα τρομερό γκολ του Σανκαρέ.

Μπορεί να τα δύο γκολ να ήρθαν σχετικά γρήγορα, όμως ο ρυθμός ήταν αργός. Τα μαρκαρίσματα ήταν πολλά και σκληρά, ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν ουσιαστικά να πλησιάσουν την εστία του Φούλοπ και να δημιουργήσουν προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρα είχε σαφέστατο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού ο Ράγιος ήταν σε κακή μέρα και οι Ντε Μπλάσις και Ναβάρο, οι πιο κινητικοί από τους Αρκάδες, έμοιαζαν αβοήθητοι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσιώλη να κάνει δύο διορθωτικές κινήσεις. Οι Λέντσε και Ουρτάδο πέρασαν στο παιχνίδι με σκοπό να αλλάξουν την εικόνα της αναμέτρησης, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν σαφέστατα και σημαντικά προβλήματα την ανάπτυξη, την στιγμή, που ίσως για πρώτη φορά φέτος, είχαν τεράστια κενά και στην άμυνα.

Αυτά προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να κάνει ότι θέλει την άμυνα των Αρκάδων και φυσικά με μία κάθετη πάσα… από άλλο πλανήτη να δίνει την ευκαιρία στον Ίλιτς να σκοράρει. Το τελικό 2-1 χάρισε το τρίποντο στην ομάδα των Ζωσιμάδων και οι Γιαννιώτες προσπέρασαν τους Αρκάδες στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος (80’ Οικονόμου), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (84’ Ντάσιος), Γεωργίου (71’ Βίλα), Ίλιτς.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Μπέριος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο (71’ Μπακασέτας), Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (46’ Ουρτάδο), Ράγιος, Καλαντζής (46’ Λέντσε).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Κάφα, Σέτι.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες» Πηγή:sport-fm.gr

Ψάχνει το «μπαμ» με Ρούνεϊ η Νιούκαστλ!!

Επαφές με τους εκπροσώπους του Γουέιν Ρούνεϊ είχαν άνθρωποι της Νιούκαστλ τις τελευταίες μέρες, όπως ανέφερε ιστοσελίδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι το μεγάλο αφεντικό της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ.

Ψάχνει το «μπαμ» με Ρούνεϊ η Νιούκαστλ!
Νέος «μνηστήρας» από το πουθενά φαίνεται ότι προέκυψε στην υπόθεση του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός δείχνει ότι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του έπειτα από την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ έχει ήδη χτυπήσει την «πόρτα» του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sports Direct News», της οποίας ιδιοκτήτης είναι το αφεντικό των «καρακαξών», Μάικ Άσλεϊ, άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους του Ρούνεϊ προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του παίκτη και να ρωτήσουν για τις απαιτήσεις του στο οικονομικό κομμάτι.

Νωρίτερα, πάντως, η Μπάγερν Μονάχου είχε τεθεί… εκτός «διεκδίκησης» του Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από δηλώσεις του αθλητικού της διευθυντή, Ματίας Ζάμερ. Πηγή:sport-fm.gr

Όλοι για Σούπερ Λίγκα!!

Μετά τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή που συνέχισαν με νίκες, το ίδιο έκαναν και οι έτεροι διεκδικητές της ανόδου, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου και Καλλονή, με την υπόθεση να ‘χει πιάσει «φωτιά»!

Όλοι για Σούπερ Λίγκα!
Άλλος για την βάρκα μας;

Οι πέντε από τους επτά πρώτους της Football League (οι άλλοι δύο παίζουν αυτή την ώρα μεταξύ τους) συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως η άνοδος θα κριθεί πραγματικά τη τελευταία στιγμή!

Μετά τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή που πήραν τα τρίποντα νωρίς το απόγευμα, το ίδιο έκαναν και οι Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου και Καλλονή.

Οι Αγρινιώτες –έστω κι οριακά- πέρασαν με διπλό (1-0) από τα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, χάρη στο τέρμα του Καμαρά.
Εξίσου διπλό για την Καλλονή. Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Με δύο τέρματα του Καντί στο πρώτο μέρος (15’, 44’) οι νησιώτες πήραν μεγάλο προβάδισμα, με τον Κοντό να μειώνει προσωρινά για τους γηπεδούχους και τον Γάλα να διαμορφώνει το τελικό 3-1! Η ήττα αυτή ουσιαστικά «καταδικάζει» τα «λιοντάρια» στην προσπάθεια που έκαναν έστω για είσοδο στα πλέι οφ.

Τρίποντο και για την «ανεβασμένη» Νίκη Βόλου που δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει 2-0 του Θρασύβουλου, χάρη στα γκολ των Φλίνγκα, Λαλίν κι ενώ οι Βολιώτες έχασαν και πέναλτι με τον Παππά στο 12’.

Η Λάρισα πήρε τους τρεις βαθμούς (1-0) κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, με τον Ζεκίνια να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του αγώνα και να διατηρεί τις ελάχιστες ελπίδες των «βυσσινί» για είσοδο στα πλέι οφ. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, καθώς στο 45’ ο Δημόπουλος αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, με μερίδα οπαδών να κάνουν «ντου».

Το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:
Εργοτέλης- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(18’ Μπουχαλάκης)

Αναγέννηση Επανομής- Ηρακλής 1-3
(82' Παπατζίκος - 23', 68' Σιατραβάνης, 32' Νατσούρας)

Δόξα Δράμα- Φωκικός 1-1
(37’ Κάσσος – 41’ Γουάρντεν)

Νίκη Βόλου- Θρασύβουλος 2-0
(18’ πεν. Φλίνγκος, 28’ Λαλίν)

Λάρισα- Βύζας Μεγάρων 1-0
(54’ Ζεκίνια)

Καλλιθέα- Καβάλα 2-2
(23’ Ντακόλ, 47’ Ατματσίδης – 80’ Χλωρός, 90’ Κάργας)

Πανσερραϊκός- Καλλονή 1-3
(15’, 44’ Καντί, 75’ Γάλας – 50 Κοντός)

Ηρακλής Ψαχνών- Παναιτωλικός 0-1
(56’ Καμαρά)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πιερικός 2-1
(6’ Σπαθάρας, 57’ Σκαθαρούλης – 21’ Καρακατσάνης)

Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Παναχαϊκή Πηγή:sport-fm.gr

Ουζουνίδης: «ΠΑΟΚ και Αστέρας τα φαβορί για τη 2η θέση»

Για τα play-off του πρωταθλήματος που ξεκινούν σήμερα, μίλησε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα», υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.

Για την σημερινή πρώτη αγωνιστική των play-off, είπε: «Θεωρώ ότι είναι η πιο καθοριστική αγωνιστική η σημερινή, καθώς οι δύο ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς αγωνίζονται εκτός έδρας. Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ που έχει και το βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση της κατάταξης, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν πιστεύω μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Ο Αστέρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, το ρόστερ του είναι πολύ καλό, παρότι έχει κάποιες σημαντικές απώλειες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν όμως σήμερα γίνει η έκπληξη σε ένα από τα δύο παιχνίδια, ή και στα δύο, τότε ίσως δούμε τα πιο ενδιαφέροντα μέχρι στιγμής play-off της Superleague».

Για το αν συμφωνεί με το θεσμό των play-off, τόνισε: «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν, άρα δεν έχει μεγάλη σημασία αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε το θεσμό των play-off, αλλά προσωπικά πιστεύω πως οι ομάδες θα έπρεπε να κρατούν την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με αυτή τη βαθμολογία, για κάποιες ομάδες είναι σαν να τους ακυρώνεις ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ίσως αν συμμετείχε και ο πρώτος στα play-off, να είχαν άλλο ενδιαφέρον».

Για τον Κατσουράνη και το πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης: «Κοιτάξτε, ο Κατσουράνης όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε στη μεσαία γραμμή. Αλλά ο προηγούμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, αποφάσισε ότι ήθελε να τον χρησιμοποιήσει στην αμυντική γραμμή, προφανώς γιατί ήξερε καλύτερα τι χρειαζόταν η ομάδα εκείνη την περίοδο. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι παίκτης κέντρου με εμπειρία».

Για την επόμενη σεζόν: «Φέτος ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του. Ελπίζω ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ, αλλά και Παναθηναϊκός θα εμφανιστούν ανταγωνιστικότεροι, ενώ είμαι σίγουρος ότι ανταγωνιστικός θα είναι και ο Αστέρας. Φέτος η.. ουρά της βαθμολογίας είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν, κάτι αντίστοιχο θα γίνει με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Ενώ για το τι κάνει ο ίδιος αυτό τον καιρό: «Τώρα ξεκουράζομαι, αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι για πολύ». Πηγή:metrosport.gr

Τατάκης: «Πιέζουμε για το αποτέλεσμα του ελέγχου»

Για το αύριο της ομάδας του Άρη, αλλά και τι γίνεται με το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ, μίλησε ο Δημήτρης Τατάκης, που εξελέγη στο Δ.Σ της Κοινωνίας Μελών Άρη, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα».

«Ο Άρης αυτή τη στιγμή χρειάζεται ενότητα, συσπείρωση, αλήθεια και αξιοπιστία. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, αν κοιτάμε πίσω θα γίνουμε στήλη άλατος» είπε αρχικά ο ταμίας της ΚΜΑ.

Ενώ για το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου, τόνισε: «Μόλι;ς χθες αναλάβαμε τα καινούργια μας καθήκοντα. Είχαμε μία επικοινωνία με τη ΝΕΧΙΑ που έχει αναλάβει τον έλεγχο και ζητήσαμε μία ημερομηνία για το πόρισμα. Δεν έχουμε πάρει όμως ακόμη μία σαφή απάντηση».Πηγή:metrosport.gr

Παπαιωάννου: «Είχαν επισκεφθεί το Καυτανζόγλειο, Τσιστιακόφ και Ιωσηφίδης»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, να χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν ως έδρα το «Καυτανζόγλειο», μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος της διοίκησης του σταδίου, Γιάννης Παπαϊωάννου, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».

«Όλο αυτό το διάστημα ακούω τα όσα λέγονται παρασκηνιακά για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά επίσημο ενδιαφέρον δεν υπήρξε ποτέ για την παραχώρηση του σταδίου. Είχαν κάνει ο κ. Τσιστιακόφ με τον κ. Ιωσηφίδη μία επίσκεψη γνωριμίας ουσιαστικά στο στάδιο το περασμένο φθινόπωρο, αλλά επίσημη κουβέντα δεν έγινε ποτέ» υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Ο ίδιος σχολίασε και το αν ήταν εφικτό μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί από το «Καυτανζόγλειο»: « Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα... ξερό «ναι» ή «όχι».Όταν μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ θέλει να φιλοξενηθεί στο στάδιο, θα πρέπει να αλλάξει το οργανόγραμμα. Στο Καυτανζόγλειο φιλοξενούνται διαφόρων ειδών αθλητικά γεγονότα, ενώ υπάρχουν και ξενώνες που φιλοξενούν αθλητές. Σε γενικές γραμμές πάντως το όταν φιλοξενείται μία ομάδα, το στάδιο λαμβάνει το 15% των εισπράξεων από τα εισιτήρια και ακόμη ένα ποσό επί των καθαρών εσόδων. Πριν όμως φτάσουμε να μιλάμε για αυτό, θα πρέπει να καταφέρουμε να υπάρχει μία συντήρηση στο στάδιο, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει».

Τέλος για το αν θα μπορούσαν να συνηπάρξουν Ηρακλής και ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, είπε: «Δεν ξέρω αν θα γινόταν κάτι τέτοιο. Στην Αθήνα πάντως μπόρεσε να γίνει αυτό με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει την έδρα του και αν ήθελε το Καυτανζόγλειο, θα το είχε ζητήσει».
Πηγή:metrosport.gr

Το μπόνους του Σαββίδη!!

Με ένα διαφορετικό τρόπο δείχνει το ενδιαφέρον του για τα τμήματα υποδομών ο Ιβάν Σαββίδης. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης,  μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Κ17, προσέφερε ως μπόνους στους αριστούχους μαθητές, να παρέχεται η διαμονή σε σπίτι γύρω από τη Τούμπα, ώστε να μη διαμένουν στους ξενώνες της ομάδας.
Αυτό δείχνει έμπρακτα πως ο κ.Σαββίδης δίνει έμφαση και σε άλλα ζητήματα πέραν του αγωνιστικού, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ενδεχομένως να προβεί και σε αύξηση του μπάτζετ στα τμήματα των υποδομών.
Πηγή:arenafm.gr

Πάνω από 2000 φίλοι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!!

Στο γνωριμο ξενοδοχείο στο Παγκράτι, όπως το συνηθίζει,  κατέλυσε η ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκεί ήταν παρόντες όλοι οι διοικούντες,  ο Ζήσης Βρύζας και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.
Στο γήπεδο του Περιστερίου αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 2.000-2.500 φίλαθλοι των γηπεδούχων, καθώς και πάνω από 500 φιλάθλους του “Δικεφάλου” από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές και ελάχιστοι μεμονωμένα.
Σημείο συνάντησης έθεσαν τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθηνών που βρίσκεται στην Ομόνοια, από όπου όλοι μαζί θα μεταβούν οργανωμένα με μαζικό μέσο μεταφοράς στο γήπεδο.
Πηγή:arenafm.gr

Στο Περιστέρι ο Σαββίδης!!

Στο γήπεδο του Περιστερίου αναμένεται να μεταβεί ο Ιβάν Σαββίδης σε λίγη ώρα, όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο από σουίτα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προγραμματίσει το πρωί να βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει το παρών, λόγω του ότι έγινε ένα μπέρδεμα με τις πτήσεις.

Βέβαια, ο κ.Σαββίδης θα παραμείνει στην Ελλάδα για τουλάχιστον μια εβδομάδα, μιας και τη Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση στη Ξάνθη για τη ΣΕΚΑΠ, την οποία αγόρασε πριν από λίγο καιρό.
Πηγή:arenafm.gr

“Συνδεδεμένος ο λογαριασμός”!!!

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του www.arenafm.gr σχετικά με τον λογαριασμό της EUROBANK που έχει δημοσιοποιήσει η ΠΑΕ Άρης και στον οποίο μπορούν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέσουν χρήματα για να μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Ο ίδιος ο προσωρινός πρόεδρος Χαράλαμπος Σκόρδας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, μιλώντας στο PRESSARIS.
Το ρεπορτάζ που αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:
“Μια πληροφορία που είδε  το φως της δημοσιότητας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει με έναν από τους λογαριασμούς που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το θέμα που μετέδωσε ο «Αρένα»: «Ο λογαριασμός της EUROBANK που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΠΑΕ είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Εφορία!
Όποια χρήματα δηλαδή κατατεθούν σε αυτό τον λογαριασμό από τον υποψήφιο επενδυτή θα μεταφερθούν αυτόματα στα ταμεία της… Εφορίας και ΟΧΙ του Άρη».
Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι μόνο αυτός ο λογαριασμός της Eurobank δεσμευμένος. Όλοι οι λογαριασμοί της ΠΑΕ Άρης είναι δεσμευμένοι από την εφορία, όπως και οι δικοί μου, αλλά και των Αθανασιάδη, Ζαμπέτα. Είναι δεσμευμένοι, όμως, κατά 50% και όχι για όλο το ποσό για το 100%. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όσα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, τα μισά πηγαίνουν στην εφορία.
Από κει και πέρα, όσοι είναι σχετικοί γνωρίζουν ότι αν π.χ. ένας επενδυτής βάλει 5.000.000 ευρώ για να αγοράσει μετοχές, θα αγοράσει τον ίδιο αριθμό μετοχών που θα αγόραζε είτε το 50% των χρημάτων πηγαίνει στην εφορία, είτε όχι!Είναι ξεκάθαρο αυτό.
Αν έρθει λοιπόν αύριο ο επενδυτής και βάλει τα 5.000.000 ευρώ θα πάρει κανονικά το ποσοστό που αναλογεί σε όλο το ποσό αυτό”.
ΑΡΑ: ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του ρεπορτάζ μας και ΕΡΩΤΗΜΑ προς λογικά σκεπτόμενους:
ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ θα βάλει 5 εκατομμύρια ευρώ μετρητά και την άλλη στιγμή θα βρίσκονται 2,5 εκ. ευρώ στο λoγαριασμό του;
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 2,5 εκ ευρώ σε 2 λεπτά και να γεμίσει τα ταμεία μιας εφορίας για να γλιτώσουν αυτοί που έφεραν τον Άρη στην τραγική αυτή κατάσταση;
ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  για να μπουν τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ και όχι στην Εφορία και ΑΜΕΣΑ ενεργοποίηση όλης της Αρειανής οικογένειας και ΚΥΡΙΩΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ!!!
Πηγή:arenafm.gr

Ποια αύξηση κεφαλαίου στον Άρη;

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με την (υποτιθέμενη) αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης, αφού η προσωρινή διοίκηση υπό τον κύριο Χαράλαμπο Σκόρδα ανακοίνωσε επίσημα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο λογαριασμός της EUROBANK που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένος με την Εφορία!!!
Όποια χρήματα δηλαδή κατατεθούν σε αυτό τον λογαριασμό από τον (ανυποψίαστο) υποψήφιο επενδυτή θα μεταφερθούν αυτόματα στα ταμεία της… Εφορίας και ΌΧΙ του Άρη.
Αυτό διαπίστωσαν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι επενδυτές και έστειλαν το μήνυμα προς τους συνεργάτες τους στη Θεσσαλονίκη: “Αυτός μας κοροϊδεύει, νομίζει ότι έχει να κάνει με άσχετους. όσα λεφτά και εάν βάλουμε, θα πηγαίνουν για αποπληρωμή χρέους προς την εφορία και όχι στα ταμεία της ΠΑΕ για ενίσχυση της ομάδας”!
Η κινητοποίηση ήταν έντονη και υπάρχει μάλιστα μία ακόμη πληροφορία: Η αύξηση πέρα από το ότι δεν δημοσιεύθηκε ΑΚΟΜΗ στο ΦΕΚ, δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί ο φάκελος που έχει καταταθεί άπό την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ και ζητήστε από τον προσωρινό πρόεδρο να κάνει όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες για να βοηθήσει την ομάδα του ΚΑΙ ΟΧΙ να προσπαθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο του ΆΡΗ.
Πηγή:arenafm.gr

«Να ετοιμάζεται για τη Superleague ο Ηρακλής»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Χρήστος Ζίφκας, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, επεσήμανε πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή το σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ παράλληλα έστειλε και το μήνυμα για την επόμενη σεζόν που θα βρει τους “κυανόλευκους” πιθανότατα στη Superleague.
Αναλυτικά, δήλωσε:
Αρχικά, για το σημερινό παιχνίδι: “Το πιο βασικό είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Όλοι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο σημερινό παιχνίδι. Έχει επικινδυνότητα, διότι οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, όπως η Επανομή, παίζουν τελείως ελεύθερα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή”.
Για την έντονη παρουσία των φίλων του Ηρακλή στην Επανομή: “Σίγουρα, όλο το γήπεδο θα είναι με φίλους του Ηρακλή. Νομίζω ότι και οι φίλοι της Επανομής θα είναι με τον Ηρακλή, ας μη γελιόμαστε. Αλλά ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο, κάνει το παιχνίδι του”.
Για τον Χατζηνικολάου και την κριτική που δέχθηκε: “Ο Χατζηνικολάου από την πρώτη μέρα κρινόταν. Ο προπονητής έπρεπε να μάθει την ομάδα ή η ομάδα αυτόν; Ήθελε λίγο χρόνο και είδαμε πέρασε λίγος καιρός, έδεσε η ομάδα πιο πολύ και πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Έπειτα, λέμε ο Ηρακλής δεν παίζει όσο καλά θέλουμε. Εγώ θεωρώ πως το ζητούμενο είναι οι νίκες και κανείς φίλαθλος εάν γυρίσει το μυαλό του πίσω στα παιχνίδια δε θα θυμάται πως έπαιξε η ομάδα. Αντιθέτως, θα δει την βαθμολογία, θα δει τον Ηρακλή δεύτερο και θα ‘ναι χαρούμενος”.
Τέλος, έστειλε και το μήνυμα για την επόμενη σεζόν: “Εγώ θα πω πως στον Ηρακλή θα πρέπει να ετοιμάζεται για την Superleague. Διοικητικά, οργανωτικά, αγωνιστικά. Θα επιστρέψουμε μετά από δύο χρόνια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Πηγή:arenafm.gr

“Τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου το πόρισμα της NEXIA”

Ο νέος αντιπρόεδρος της Κ.Μ.Α., Βασίλης Φουρλίγκας, φιλοξενήθηκε στον “Arena 89.4 fm” και μίλησε για το νέο Δ.Σ. και την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει, για την Γ.Σ. στις 18/5 στο “Nick Galis Hall”, για την Α.Μ.Κ. αλλά και για το πόρισμα της NEXIA, που κατά δήλωση της εταιρείας θα είναι έτοιμο τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου, καθ’ ότι ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος των στοιχείων.
Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
Αρχικά, δήλωσε: “Ξέρουμε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα όταν αναλάβαμε, έχουμε συνειδητοποιήσει πως έχουν τα πράγματα. Πιστεύουμε, όμως, πως μπορεί να αναγεννηθεί αυτό το κύτταρο του Άρη και να έχει ζωντανό και σοβαρό ρόλο.
Για την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.: “Τα λάθη του παρελθόντος έχουν διδάξει και τους 7 που είμαστε στο Δ.Σ., από ότι φαίνεται, και έχουμε πολύ καλή συνεννόηση. Φάνηκε από τα δύο δ.σ. που κάναμε πως έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και ήδη αρχίσαμε να δουλεύουμε κάποια ζητήματα.
Για την έκτακτη Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. στις 18 Μαΐου: “Ναι, θα γίνει η Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. στις 18 Μαΐου στο «Νick Galis Hall». Είναι καλό να γίνει εκεί, ειδικά τώρα που έχει και το όνομα του Νίκου Γκάλη και φαίνεται πως υπάρχει ενότητα σε όλους μέσα στο σύλλογο. Εγώ θεωρώ και προτείνω να είναι ανοιχτή η Γ.Σ., να έρθει ο κόσμος, να ακούσει τις γνώμες μας, να εκφράσει κι αυτός τις δικές του, θα ‘ναι πολύ ωραίο”.
Για τις υποψηφιότητες για την προεδρεία της ΠΑΕ Άρης: “Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι. Εμείς έχουμε μια εικόνα για τα έσοδα- έξοδα της ο ΠΑΕ. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει αυτοί να μας καταθέσουν το πλάνο τους, τις προτάσεις-λύσεις τους σε συγκεκριμένα θέματα που θα τους παρουσιάσουμε».
Για την Α.Μ.Κ. αλλά και την ακριβή ημερομηνία έκδοσης του πορίσματος της NEXIA: “Το ΦΕΚ είναι λιγο χρονοβόρο, αλλά από ότι ξέρω η Α.Μ.Κ. άνοιξε κανονικά από χτες. Μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο της ΝΕΧΙΑ, είναι τεράστιος ο όγκος των δεδομένων και των στοιχείων. Κατά δήλωση τους, το πόρισμα θα είναι έτοιμο τέλη Μαΐου- αρχές Ιουνίου. Σήμερα θα τους ζητήσουμε να δεσμευτούν γραπτώς και επισήμως για την ακριβή ημερομηνία της έκδοσης του πορίσματος. Θα ήταν ευχής έργον να υπήρχε πριν τις εκλογές της ΠΑΕ, αλλά δεν είναι δυνατόν”.
Για την ισχνή συμμετοχή του κόσμου του Άρη στις εκλογές της Κ.Μ.Α.: “Στόχος μας είναι να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου του Άρη στις εκλογές και στις διαδικασίες γενικώς της Κ.Μ.Α. Είναι μια απαξίωση για τη Λέσχη ο τόσο μικρός αριθμός των Αρειανών που ήρθαν για να ψηφίσουν, αλλά έθεσα από την πρώτη μέρα και ως προσωπικό μου πρωταρχικό στόχο, την επιστροφή του κόσμου στην Κ.Μ.Α”.
Πηγή:arenafm.gr

«Με νίκη τουΠΑΟΚ, τελείωσαν τα play off»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τοποθετήθηκε στον “Arena 89.4 fm” για τα play off που αρχίζουν σήμερα, ξεκαθάρισε πως εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα, θα τελειώσει την υπόθεση “πρωτιά”, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου αλλά και στον τελικό του Champions League.
Αναλυτικά, δήλωσε:
Αρχικά, τόνισε: “Δεν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει κορύφωση, καθώς υπήρχε διακοπή. Αλλά είναι πολύ σημαντικό το κατά πόσο φρεσκαρίστηκαν οι ομάδες. Σημαντικότερο ρόλο όμως νομίζω θα παίξει το ρόστερ και οι παίκτες που έχει η κάθε ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα κι αν σήμερα κερδίσει, θα τελειώσει την υπόθεση της δεύτερης θέσης. Θα δώσει και χαρά στον κόσμο του που πικράθηκε από τον αποκλεισμό του κυπέλλου, αν και δεν τα πήγε άσχημα φέτος, δεύτερος τερμάτισε”.
Για τον τελικό του κυπέλλου και τα τραγικά διαιτητικά λάθη: ” Ήταν πολύ ξερό το παιχνίδι, δεν έγιναν καθόλου φάσεις. Ο Αστέρας τρίπολης θα μπορούσε να δώσει άλλον ρυθμό, πιο γρήγορο και να κάνει κάτι καλύτερο. Σίγουρα, υπήρχε παράβαση στην φάση του Μανιάτη και την είδαν τη φάση νομίζω ο επόπτης και ο βοηθός γραμμής. Εν πάσει περιπτώσει, είδαμε και τους φίλους του Ολυμπιακού να φεύγουν γρήγορα από το γήπεδο και να μην κάθονται στην απονομή. Εδώ και τρεις μήνες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους πάντως, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο”.
Για την παρουσία του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης φέτος: “Ο Ατρόμητος δεν έχει την ίδια σταθερότητα με τα προηγούμενα χρόνια, έχει καλό υλικό αλλά φαίνεται πως έχει ένα ταβάνι. Ο Αστέρας έχει ποιότητα και σταθερότητα, έχει πολύ καλούς παίκτες”.
Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο: “Θα εξαρτηθεί από την παρουσία και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στο χέρι του είναι. Και εάν κερδίσει, θα βγει πρώτος, αυτό μας έχει δείξει η ιστορία. Όσοι κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική, στο τέλος βγήκαν πρώτοι.
Για την απομάκρυνση του Δώνη και την παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ: “Διαφωνώ με την απόλυση του Δώνη πριν τα play off, αλλά τι πρόσφερε τους τελευταίους τρεις μήνες για παράδειγμα; Τίποτα. Ο Γεωργιάδης ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς προέρχεται μέσα από την ομάδα, είναι εκ των έσω.
Σίγουρα, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δύο εβδομάδες, αλλά σίγουρα η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και νομίζω εκεί θα επικεντρώθηκε. Νομίζω, όμως είναι και θέμα των παικτών, να δείξουν τα αντανακλαστικά τους και την προσωπικότητά τους και να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε αυτή τη μίνι διοργάνωση”.
Για το γεγονός πως υπήρχαν πολλοί Έλληνες προπονητές τη φετινή χρονιά: “Είναι πολύ καλό που υπάρχουν Έλληνες προπονητές, αλλά έγινε λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης. Είναι θετικό που στις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα play off υπάρχουν μόνο Έλληνες προπονητές και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Ο Αστέρας και ο ΠΑΣ ήταν οι μόνοι που κράτησαν τους προπονητές τους, αλλά δεν τους κράτησαν οι ιδιοκτήτες τους, η παρουσία τους και τα αποτελέσματά τους κράτησαν”.
Για τον τελικό του Champions League αλλά και την ανερχόμενη δύναμη, την Μπάγερν Μονάχου: “Από την Μπάγερν την περίμενα αυτή την παρουσία. Φέτος, είχαν μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, που έπαιζε αρκετά καλά και θεωρώ πως θα είναι η ομάδα-δύναμη που θα κυριαρχήσει τουλάχιστον για 2-3 χρόνια. Η Ντόρτμουντ έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ήδη έφυγε ο καλύτερος της παίκτης (σ.σ. Γκέτσε). Αν φύγει και ο επιθετικός, διαλύθηκε. Νομίζω της λείπουν κάποια πράγματα- κλειδιά. Η Μπάγερν, επαναλαμβάνω, φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. 5, 7, δεν ξέρω πόσα».
Πηγή:arenafm.gr

«Αγαπώ πολύ τον Ηρακλή!»

Ο παίκτης της Ξάνθης και πρώην του Ηρακλή, Σερζ Ντιέ, βρέθηκε στο στούντιο του “Arena 89,4 fm”, με αφορμή και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι του “Γηραιού” με την Επανομή. Μίλησε με κολακευτικά λόγια τους “κυανόλευκους”, αναφέρθηκε στους διακριθέντες της φετινής σεζόν στη Superleague, ενώ στο τέλος… τραγούδησε και το γνωστό σύνθημα των φίλων του Ηρακλή, “Ζαλίζομαι”!
Αναλυτικά, τόνισε τα παρακάτω:
Αρχικά, είπε: “Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ευχαριστώ που μου δίνεται την δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Καραγεωργίου, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, οπότε με τιμούν πολύ τα καλά του λόγια”.
Για τη φετινή παρουσία της Ξάνθης και την αδυναμία της να κερδίσει εντός έδρας: “Θα πρέπει να το διορθώσουμε την επόμενη χρονιά, αυτό διαπίστωσα κι εγώ. Είναι πολύ σημαντικό να  βελτιώσουμε την εντός έδρας συγκομιδή μας ώστε να τα πάμε και ακόμη καλύτερα.
Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν: “Ναι, ξέρω τον Αμπντούν από την Καβάλα και γνωρίζω την ποιότητά του, είναι πολύ καλός. Ψάχνω από νέους που να αναδείχθηκαν και να ξεχώρισαν. Ο Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολάϊταν της Βέροιας. Επίσης, ο Μάνταλος από την ομάδα μου είναι πολύ καλός, έχει σπουδαία ποιότητα. Ακόμη, τη φετινή σεζόν πολλοί νέοι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν στο πρωτάθλημα και ξεχώρισαν κάποιοι, όπως ο Κάτσε του ΠΑΟΚ”.
Για την παρουσία του στην Επανομή σήμερα αλλά και για την αγάπη του για τον Ηρακλή: “Ναι, θα πάω στην Επανομή! Ο Ηρακλής είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, τον αγαπώ πολύ! Με βοήθησε και με την φιλανθρωπική  οργάνωση που έχω δημιουργήσει και τον ευχαριστώ πολύ”.
Για το γεγονός πως όταν επέστρεψε ως αντίπαλος στο Καυταντζόγλειο, ορισμένοι τον αποδοκίμασαν και πως το ερμηνεύει ο ίδιος: “Είναι φυσιολογικό αυτό. Αν δε σε αγαπάνε, δεν ασχολούνται. Αν δεν ασχολούνται, δε σε αγαπάνε. Ξέρω, όμως, ότι με αγαπάνε πολύ”.
Για τη συνέχεια της καριέρας του: “Θα συζητήσω με την Ξάνθη και θα αποφασίσω για την συνέχεια της καριέρας μου, δε ξέρω ακόμη τι θα γίνει”.
Για το γεγονός πως πανηγυρίζει τα γκολ του, πηγαίνοντας το ένα του πόδι προς τα πίσω: “Ναι, ισχύει! Στην Ελλάδα το κάνω αυτό, είναι μέσα στο μυαλό μου! Είναι και τρέλα! (γέλια). Εγώ οφείλω και θεωρώ όλοι οι παίκτες πρέπει να παρουσιάσουμε ένα θέαμα στο γήπεδο, για όλους τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο για να τους δουν”.
Για το σύνθημα των οπαδών του Ηρακλή “Ζαλίζομαι” με το οποίο είχε ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το σύνθημα! Όποτε έμπαινα στο γήπεδο και το τραγουδούσαν οι οπαδοί μας, μου γυρνούσαν τα μυαλά! (γέλια). Το τραγουδούσα και στην προθέρμανση αλλά και μετά το ματς! «Ζαλίζομαιιιιιι»! (γέλια)”.
Πηγή:arenafm.gr

«Καλεσμένοι όσοι μάτωσαν τη φανέλα του Άρη»

Ο επιφανής Αρειανός επιχειρηματίας, Άρης Στεφανίδης, πατέρας του Παναγιώτη που εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Κ.Μ.Α., μιλώντας στον “Arena 89,4 fm” γνωστοποίησε την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο ίδιος για όλους τους παλαίμαχους που “μάτωσαν” τη φανέλα των “κίτρινων”, κάνοντας κάλεσμα σε όλους, ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογή του υιού του αλλά και την επικείμενη Α.Μ.Κ., στην οποία τόνισε πως θα συμμετέχει.
Πιο συγκεκριμένα είπε:
Για την εκλογή του υιού του, Παναγιώτη, στη θέση του προέδρου της Κ.Μ.Α.: “Καλή επιτυχία του εύχομαι γιατί έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του. Μεγάλος και επιτυχημένος άνθρωπος είναι, αυτός γνωρίζει και λαμβάνει τις προσωπικές του αποφάσεις. Εγώ τον έκανα Αρειανό, μαζί πηγαίναμε στο γήπεδο”.
Για τον αν θα “έμπλεκε” διοικητικά στον Άρη αλλά και τί είπε στον Παναγιώτη για την εκλογή του: “Εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα έμπαινα στον Άρη, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και είναι τα πράγματα. Εγώ θα έμπαινα μόνο μαζί με άλλους 3-4 επιχειρηματίες ώστε να αποκτήσει μεγαλομέτοχο και χρηματοδότες ο Άρης.
Την παρούσα φάση του είπα να μην μπλέξει λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά τον εξέλεξε και τον τίμησε ο λαός του Άρη κι εγώ ως Αρειανός, του εύχομαι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις”.
Για την εκδήλωση που θα διοργανώσει ο ίδιος ώστε να τιμήσει όλους τους παλαίμαχους παίκτες του Άρη: “Είναι μια εκδήλωση για να τιμήσω όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν ματώσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όλους! Ο πιο μεγάλος είναι 86 ετών και φτάνουμε ως και τον Σταύρο Λαμπριάκο. 120 παλαίμαχους συνολικά έχω προσκαλέσει! Είναι εντελώς ανεξάρτητη και άσχετη με την ΠΑΕ και τη Λέσχη. Και όσοι δεν έχουν προσκληθεί, έχουν ανοιχτή πρόσκληση να παραβρεθούν.
Για την Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Άρης που προκηρύχθηκε χτες (14/5), την δικιά του συμμετοχή σε αυτή αλλά και το μήνυμά του προς όλους: “Για μένα, το μοντέλο και η λύση για τον Άρη είναι η Α.Μ.Κ., η οποία προκηρύχθηκε χθες και δηλώνω παρών. Θα βάλω και εγώ λεφτά στην αύξηση, θα πάρω μετοχές. Είναι σα να βάζεις λεφτά στον κουμπαρά της οικογένειάς τους. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να είναι εκεί. Το μήνυμα μου είναι «όλοι στο τραπέζι». Την ευχή μου στο γιο μου και στα υπόλοιπα παιδιά που εκλέχτηκαν και καλή επιτυχία”.
Πηγή:arenafm.gr

«Να πάρουμε άμεσα τα αποτελέσματα της NEXIA»

O νέος ταμίας της Κ.Μ.Α., Δημήτρης Τατάκης, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, υπογράμμισε πως επικοινώνησαν με τη NEXIA αλλά δεν πήραν σίγουρη απάντηση για το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου. Ωστόσο, ο ίδιος και το υπόλοιπο Δ.Σ. της Λέσχης επιθυμούν ως τις 25 Μαΐου -μέρα διεξαγωγής εκλογών για την ΠΑΕ-  να έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα του διαχειριστού ελέγχου των προηγούμενων διοικήσεων, ώστε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην Α.Μ.Κ. να γνωρίζει το μέγεθος των χρεών της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:
Αρχικά, για το νέο του ρόλο ως ταμίας και τα λεφτά που θα “μπουν” στην Κ.Μ.Α., αλλά και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της ΝΕΧΙΑ: “To θέμα είναι να δούμε πού πήγαν τα λεφτά της Κ.Μ.Α. (γέλια).  Πρέπει να τρέξουμε κάποια θέματα, έχουμε μεταξύ μας σύμπνοια και πιστεύω θα πάμε καλά. Δεν πήραμε 100% απάντηση από την ΝΕΧΙΑ για το πότε ακριβώς θα βγουν το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου.
Τουλάχιστον, ως τις 25 Μαΐου που είναι και οι εκλογές της ΠΑΕ, θέλουμε να υπάρχει το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου, έτσι ώστε να ξέρει κάποιος που θέλει να επενδύσει στην ομάδα πόσα είχαν ξοδευτεί και πόσα χρωστά η ΠΑΕ από προηγούμενες διοικήσεις”.
Για την απουσία του κόσμου από τις εκλογές της Κ.Μ.Α. και τον Φορέα γενικώς: “Απαξιώθηκε η Κ.Μ.Α. Αυτό μπορώ να πω. Όσοι ήρθαν για παράδειγμα στη Γενική Συνέλευση,οι περισσότεροι  δεν είχαν διάθεση να κάνουν ερωτήσεις, να έχουν ενστάσεις, να συμμετέχουν γενικώς. Αλλά εμείς κοιτάμε μπροστά έτσι ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να φέρουμε πάλι τον κόσμο πίσω στην Λέσχη. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε να πάρουμε τα νούμερα στα χέρια μας. Πόσα έξοδα-έσοδα είχε η ΠΑΕ, πόσο μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα της και πάει λέγοντας.
Εγώ -και ήταν και μέσα στις θέσεις μου- κάθε Δευτέρα να δίνεται βήμα σε όποιο μέλος επιθυμεί να εκφράσει την γνώμη του. Μέσα στο καλοκαίρι, σκεφτόμαστε και συζητάμε πως θα γίνει κανονικά η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α”.
Για την έλευση ενός επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης: “Είμαστε θετικοί, ασφαλώς. Γνωρίζουμε πως εάν έρθει ένας επενδυτής, θα υποβαθμιστεί ο ρόλος της Κ.Μ.Α. αλλά νομίζω πως φυσικά και μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να αναλάβει ένα άλλο ρόλο, πέρα του μεγαλομετόχου που κατέχει αυτή τη στιγμή. Να αναβαθμίζει την ομάδα, μέσω εκδηλώσεων, μέσω διάφορων ενεργειών. Δεν ξέρω αν κάποιος παρεξηγήσει τα λόγια μου, αλλά εγώ εκφράζω την προσωπική μου γνώμη ως προς την έλευση και παρουσία ενός επενδυτή”.
Πηγή:arenafm.gr

Το τρεμπλ και το μεθύσι στην Αθήνα!!

Έτοιμη να μπει στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που έχουν κατακτήσει όλες τις ευρωπαϊκές κούπες είναι η Τσέλσι, η οποία διεκδικεί απόψε το Γιουρόπα Λιγκ.

Το τρεμπλ και το μεθύσι στην Αθήνα
Το england365.gr γυρίζει στο 1971 και σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου οι Λονδρέζοι έβαλαν τις βάσεις για τις επιτυχίες τους εκτός συνόρων, με αλκοόλ δίπλα από μια πισίνα.
Γιουβέντους, Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου. Αυτές είναι οι, μόλις, τρεις ομάδες που έχουν κατακτήσει τις …σοβαρές κούπες της UEFA, με την Τσέλσι να φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που το καταφέρνει.

Οι «μπλε» κατέκτησαν πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος διεκδικούν το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τους τρόπαιο, με το Γιουρόπα Λιγκ να τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν ο τέταρτος σύλλογος που θα έχει την …τριάδα των κυπέλλων στο παλμαρέ του.

Το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Κυπελλούχων και τώρα το Γιουρόπα Λιγκ, πρώην UEFA Cup, μετά την αναδιάρθρωσή του.
Πάμε να θυμηθούμε πως άρχισαν όλα, πριν 42 χρόνια στην Αθήνα και τα όσα έγιναν στην πισίνα του ξενοδοχείου Hilton, στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, όπως περιγράφεται μέσα στο σημερινό φύλλο της «Independent».
Σε μια χρυσή εποχή για το βρετανικό ποδόσφαιρο, η Τσέλσι επικρατεί της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά με δύο νίκες και παίρνει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό, εκεί όπου περιμένει η Ρέαλ Μαδρίτης. Ειρωνεία της τύχης: Η περιπέτεια των Λονδρέζων είχε αρχίσει από την Ελλάδα, με το «διπλό» επί του Άρη, στη Θεσσαλονίκη.
Οι «μερέχνες» των Χέντο και Πίρι βλέπουν την Τσέλσι να ανοίγει το σκορ με τον Πίτερ Όσγουντ, ωστόσο ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Ζόκο και στέλνουν τον τελικό σε επαναληπτικό ματς, πάλι στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Παρατάσεις και πέναλτι δεν υπήρχαν κι έτσι οι Λονδρέζοι έπρεπε να μείνουν δύο ακόμη 24ωρα στην Ελλάδα. Ο τότε τεχνικός των «μπλε» προβληματίζεται. Οι παίκτες του έχουν τη …ρετσινιά των επιρρεπών αντρών στους πειρασμούς. Η καλή ζωή τους ελκύει και στο Λονδίνο έχουν αφήσει εποχή με τα νυχτοπερπατήματά τους.
Ο Ντιβ Σέξτον είχε κλείσει ξενοδοχείο μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, αυτά τα δύο 24ωρα έπρεπε να είναι αγχολυτικά. «Έχετε το ελεύθερο να κάνετε ότι θέλετε», τους λέει και οι Όσγουντ, Τσάρλι Κουκ και Τόμι Μπάλντγουιν αποφασίζουν πως το καλύτερο γι αυτούς θα είναι μια βόλτα στο κέντρο. Το ξενοδοχείο Hilton αποτελεί το κατάλυμα των στελεχών της Τσέλσι, με τη διοίκηση να απολαμβάνει τον ήλιο στην οροφή του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα του. Ξαφνικά, οι παίκτες της ομάδας μπροστά τους, έτοιμοι για τον δικό τους …τελικό. Αντίπαλος, οι μπύρες, τα cocktails και γενικά το αλκοόλ. Στο βιβλίο «Kings of the King’s Road», ο Μπάλντγουιν – ο οποίος είχε το παρατσούκλι «το σφουγγάρι» εξαιτίας της έφεσης του στο να …απορροφά λίτρα αλκοόλ- παραδέχεται πως επέστρεψαν «στο ξενοδοχείο της ομάδας… ελαφρώς μεθυσμένοι».  Μάλιστα, παραδέχεται πως έπιναν για οχτώ συνεχόμενες ώρες!
Λίγες ώρες μετά, η Τσέλσι προηγείται με 2-0 από το ημίχρονο πριν ο Φρέιτας μειώσει για το τελικό σκορ. Το τρόπαιο από το Φάληρο στο Λονδίνο. Κάπως έτσι άρχισαν όλα. Από τις καταχρήσεις της Ελλάδα, σε αυτές του Άμστερνταμ. Ούτως ή άλλως, η ολλανδική πρωτεύουσα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.






Πηγή: england365.gr

FC: Μονακό, το νέο ποδοσφαιρικό Ελντοράντο!!

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι ο τελευταίος στη λίστα των «είδα φως και μπήκα» μεγαλομέτοχος-ξεπλένης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

FC: Μονακό, το νέο ποδοσφαιρικό Ελντοράντο
Αγαπητέ Ντμίτρι,

Σου απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους των φιλάθλων που βαρέθηκαν οι ομάδες-πλυντήρια μαύρου χρήματος να αποθέωνονται σαν τα next best things της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής.

Είσαι 47 ετών κι ανήκεις κι εσύ σ’ αυτή την τυχερή γενιά των Ρώσων αρπακτικών που βρέθηκαν γύρω στα 30 τους στην ευτυχή θέση να επωφεληθούν από το ξεπούλημα που έκανε τη δεκαετία του ‘90 ο ανεκδιήγητος Γιέλτσιν στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Από εκεί ξεπήδησαν επίσης ο Αμπράμοβιτς, ο Ουσμάνοφ, ο Κερίμοφ και τόσοι άλλοι οι οποίοι, αφού έγιναν δισεκατομμυριούχοι μέσω του ολιγωπωλίου, αποφάσισαν να βάλουν αρκετά από τα κέρδη τους στο «αγνό πλυντήριο της μπάλας».

Εσύ συγκεκριμένα φτιάχτηκες με την Uralkali. Βιομηχανία παραγωγής λιπάσματος από ποτάσα. Από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, το 2011 μόνο κατέγραψε καθαρά κέρδη 1,2 δισ. δολαρίων. Από νωρίς άρχισες να μην ξέρεις τι να τα κάνεις τόσα λεφτά και που να τα κρύψεις. Το 2010 αγόρασες το 9.7% της Τράπεζας Κύπρου (πρόλαβες άραγε φέτος να τα σηκώσεις προτού σε βρει το κακό;...) μέσω της offshore Odella Resources και τον Δεκέμβριο του 2011 αγόρασες το 66% των μετοχών της Μονακό, σε τιμή που ουδέποτε ανακοινώθηκε.

Φέτος τον Απρίλιο, επειδή είσαι και μεγάλη καρδιά και φιλεύσπλαχνος πατέρας, είπες να δώσεις άλλα 120 εκατομμυριάκια ευρώ για να πάρεις δώρο τον Σκορπιό στην κορούλα σου. Πλέον, τον τελευταίο μήνα είσαι μέρα παρά μέρα στα αθλητικά πρωτοσέλιδα: Μία γιατί πρόσφερες 60εκ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Φαλκάο κι άλλα 40 στον ίδιο για τετραετές συμβόλαιο. Άλλη μία γιατί σκέφτεσαι να πάρεις προπονητή τον Μαντσίνι ή τον Μπενίτεθ. Μια τρίτη γιατί θα χτυπήσεις, λέει, Τέβεζ, Μουτίνιο, Σακό, Ν’Κουλού και Μενέζ.

Και γιατί να μην κάνεις ό,τι γουστάρεις; Γιατί όχι, αλήθεια; «Η νέα αυτοκρατορία δημιουργείται», έτσι δεν γράφουν όλοι; Έτσι δεν ετοιμάζονται να σε πλευρίσουν διάφοροι παρατραχάμενοι μπας και τους πετάξεις κανά κοκκαλάκι; Εκεί, πλάι στις μαρίνες, στο κρατίδιο-συνώνυμο της φοροδιαφυγής. Να, μα το Θεό ρε Ντμίτρι, προσπάθησε να κρύψεις τα λεφτά σου σ’ όποιον κάδο μπορείς. Βάλτον στους 90 βαθμούς, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα, βάλε πιο έντονο στύψιμο, δεν ξέρω τι θα κάνεις, ούτε με απασχολεί. Προσέλαβε, αν θες, και τον Αγουέρο να σου βαράει παλαμάκια ή τον Τζάκσον Μαρτίνεζ να χορεύει καστανιέτες για να διασκεδάζεις.

Ένα μόνο μην προσπαθείς: Να μας πείσεις ότι όλα αυτά τα κάνεις από αγάπη για το ποδόσφαιρο κι ότι πρόκειται για «επένδυση». Την βλέπουμε την μπουγάδα σου κι από δω που είμαστε... Πηγή: sport-fm.gr

«Σκέφτομαι το ΝΒΑ»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στο ΝΒΑ από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Σκέφτομαι το ΝΒΑ»
Ο «Ζοτς» μίλησε σε εκπομπή καταλανικού καναλιού και αναφέρθηκε στην πιθανότητα να περάσει τον Ατλαντικό, τα πολλά χρόνια παραμονής στον Παναθηναϊκό, ενώ προτιμά μια κλειστή Ευρωλίγκα στο μέλλον.

Για το αν θα πάει στο ΝΒΑ: «Το ΝΒΑ θα το σκεφτώ. Νομίζω ότι έχω την ικανότητα να εργαστώ εκεί».

Για τον λόγο που έμεινε τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Επειδή έχω κερδίσει πολλά εκεί. Σε 13 χρόνια, έπαιξα 29 τελικούς και κέρδισα τους 23».

Για την Euroleague: «Το μέλλον είναι μία κλειστή Ευρωλίγκα». Πηγή: sport-fm.gr

Τι «Γηραιός», τι Κρητικός!!

Ηρακλής και Εργοτέλης πάνε φουλ για απευθείας άνοδο, καθώς και οι δύο συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους κόντρα σε Αναγέννηση Επανομής και Εθνικό Γαζώρου, αντίστοιχα.

Τι «Γηραιός», τι Κρητικός
Και τώρα ποιος τους πιάνει! Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της Football League Ηρακλής και Εργοτέλης είναι όλο και πιο κοντά στο να κατακτήσουν μία από τις προνομιούχες τρεις θέσεις που «οδηγούν» απευθείας στην Σούπερ Λίγκα.

Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Κρητικοί συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους και αν συνεχίσουν έτσι στους εναπομείναντες αγώνες, τότε δεν θα μπουν στην ταλαιπωρία των πλέι οφ για την άνοδο.

Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι της Αναγέννησης Επανομής με τον Ηρακλή αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού», με αποτέλεσμα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Σιατραβάνη στο 23’. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε στο 32’ ο Νατσούρας με κεφαλιά.

«Αέρα» τριών τερμάτων στον Ηρακλή έδωσε στο 68’ ο Σιατραβάνης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82’ ο Παπατζίκος.

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Νταντάμης, Τζόσουα Σίλβα (62' Δραγανίδης), Κάρταλ, Μωυσίδης (69' Κουκουλέκης), Σαμουηλίδης, Παπατζίκος, Μπαλασάς, Τζανδάρης, Αναστασίου, Κουλίδης.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Τσερκέζος, Λόπεθ, Γ. Παληγεώργος (19' λ.τ Ντατίδης), Τάι, Σουλίδης (77' Στεφανίδης), Γεωργίου (46' Ισαάκ), Σιατραβάνης, Κιρόφσκι.

Στο Ηράκλειο σημαντική νίκη πήρε και ο Εργοτέλης, ο οποίος χάρη στο γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και πλέον είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στα «σαλόνια».

Εργοτέλης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης, Ζαχόρα (70' Δωματάς), Μπρούνο (86' λ.τ Ουέλινγκτον), Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (63' Χάντι).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Παπάζογλου (72' Νύρλας), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (68' Καπίας), Ομπέντ, Μαχαιρούδης, Διαμαντίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελάκας (66' Γαϊδαρτζής), Χαριτίδης.

Το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(18’ Μπουχαλάκης)

Αναγέννηση Επανομής- Ηρακλής 1-3
(82' Παπατζίκος - 23', 68' Σιατραβάνης, 32' Νατσούρας)

Δόξα Δράμα- Φωκικός
Νίκη Βόλου- Θρασύβουλος
Λάρισα- Βύζας Μεγάρων
Καλλιθέα- Καβάλα
Πανσερραϊκός- Καλλονή
Ηρακλής Ψαχνών- Παναιτωλικός
Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πιερικός
Ρεπό: Παναχαϊκή Πηγή: sport-fm.gr

Τράβηξε... «21» ο Σούλης!!

Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Άρης στην Κομοτηνή, για το φιλικό με τον Πανθρακικό. Ποιοι μετέχουν στην αποστολή που επέλεξε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Τράβηξε... «21» ο Σούλης
Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, για το αυριανό φιλικό με τον Πανθρακικό (16/5, 18:00).

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας (Κ-20, Κ-17). Στην αποστολή μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί οδικώς για την Κομοτηνή και πριν το ματς η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Γκελής, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός, Ζήση, Ιγνατίδης, Λεμονής, Μπιμπισίδης, Σταυρόπουλος.

* Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Πηγή: sport-fm.gr

«Σε top επίπεδο οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ»

Στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βρίσκονται οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, τεχνικός της ομάδας Κ-17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

«Σε top επίπεδο οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ»
Σίγουρος πως στο μέλλον αρκετά παιδιά από την τωρινή «φουρνιά» του ΠΑΟΚ στην ομάδα των Κ-17 θα έχουν λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Μάλιστα, ο προπονητής των πιτσιρικάδων του «δικέφαλου του Βορρά», που κατέκτησε το πρωτάθλημα, υπογράμμισε πως οι παίκτες του βρίσκονται σε top επίπεδο χάρη στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ πρόσθεσε πως στο μέλλον έχουν όλα τα περιθώρια για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης:

Για την δημοσιότητα που είχαν πάρει τις τελευταίες μέρες οι παίκτες της ομάδας Κ-17 του ΠΑΟΚ:

«Η δημοσιότητα που δόθηκε στο Final Four στα παιδιά ήταν ένα μάθημα για όλα. Ωστόσο, δεν νομίζω πως τους έφερε άγχος και ούτε ιδιαίτερη ανησυχία. Αντιθέτως, πιστεύω πως το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά ακόμη περισσότερο το τουρνουά, αφού τράβηξαν την προσοχή του κόσμου».

Για το πόσο απέχουν αυτά τα παιδιά, ώστε να παίξουν στην πρώτη ομάδα:

«Η ηλικία τους ακόμη δείχνει πως είναι νεαρά παιδιά, αλλά για την ηλικία τους είναι στο πιο υψηλό επίπεδο. Βέβαια, οι ανάγκες για τις ομάδες που είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ακόμη μεγαλύτερες. Στα τμήματα των υποδομών του ΠΑΟΚ όλα έχουν μια σειρά. Αλλά για την ηλικία τους αυτά τα παιδιά είναι σε top επίπεδο. Ωστόσο, στο μέλλον μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Για το Final Four του πρωταθλήματος Κ-17 που έγινε στην Ξάνθη:

«Στο Final Four ήταν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες ες της Ελλάδας. Ήταν πραγματικά οι κορυφαίες. Εμείς κάναμε μια εξαιρετική πορεία φέτος. Όχι, γιατί οι αντίπαλοί μας ήταν αδύναμοι, αλλά απλά επειδή εμείς ήμασταν πιο δυνατοί. Όταν φτάσαμε στο Final Four παίξαμε με ομάδες του ίδιου επιπέδου με το δικό μας, με ομάδες που έχουν παίκτες εξαιρετικού επιπέδου. Η πίεση και το άγχος σε κάθε αγώνα ήταν μεγαλύτερα, αλλά τα καταφέραμε».
Για τα εύσημα της ΠΑΕ προς τους παίκτες της ομάδας των Κ-17:
«Τόσο η διοίκηση όσο και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πλέον μπορεί να υπάρχει η οικονομική άνεση, όμως η ομάδα πρέπει να δημιουργηθεί εκ των έσω. Το καλό είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον της διοίκησης για τα νέα παιδιά».

Για το μέλλον αυτών των παιδιών:

«Εμείς ήδη από φέτος τα παιδιά του ’96 τα έχουμε ανεβάσει εδώ και μήνες στην ομάδα των Κ-20 και πλέον περιμένουμε να δούμε τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην πρώτη ομάδα στο μέλλον».


Για το αν υπήρχε κάποιο πριμ προς τα παιδιά:

«Ένα δώρο από την διοίκηση είναι να δώσει στα παιδιά από ένα i-pad, αλλά και να σβηστούν οι απουσίες τους από το σχολείο».

«Πετάει» και υπογράφει ο Δερμιτζάκης!!

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης», θα βρίσκεται λίγο πριν τις 7 μμ. ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος θα δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα.

«Πετάει» και υπογράφει ο Δερμιτζάκης
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται λίγο μετά τις 6 μμ. ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τις τελευταίες μέρες είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και παρά το γεγονός πως υπήρχαν μερικές μικροδιαφορές μεταξύ τους η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε την Τρίτη (14/5).

Έτσι, ο Καβαλιώτης προπονητής θα «πετάξει» για Κρήτη όπου και θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να πιάσει δουλειά. Πηγή: sport-fm.gr

Πάνω από μισό εκατομμύριο ζητούν Δώνης και συνεργάτες!!

Το ποσό των 260 χιλ. ευρώ και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη, διεκδικεί ο Γιώργος Δώνης με την προσφυγή του κατά του ΠΑΟΚ. Στα 185 χιλ. ευρώ οι αξιώσεις των τεσσάρων συνεργατών του.

Πάνω από μισό εκατομμύριο ζητούν Δώνης και συνεργάτες!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr, με την προσφυγή που κατέθεσε την Τρίτη ο Γιώργος Δώνης κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διεκδικεί το ποσό των 260 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ζητεί να του επιδικαστούν επιπλέον 100 χιλ. ευρώ, για ηθική βλάβη την οποία –όπως υποστηρίζει- έχει υποστεί από τις ενέργειες και τις αποφάσεις της διοίκησης του «δικεφάλου του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει και οι τέσσερις συνεργάτες του Γιώργου Δώνη.

Συγκεκριμένα:

Ο Μάκης Αγγελίνας και ο Γρηγόρης Γεωργίτσας διεκδικούν ο καθένας ποσό ύψους 49 χιλ. ευρώ έκαστος.

Ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης ζητεί να του επιδικαστούν 54 χιλ. ευρώ.

Τέλος, ο Μίοντραγκ Μένταν διεκδικεί ποσό της τάξης των 33 χιλ. ευρώ.

Το σύνολο της προσφυγής κατά του ΠΑΟΚ από το τέως τεχνικό τιμ της ομάδας, φτάνει τις 545 χιλ. ευρώ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Πηγή: sport-fm.gr

«Τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα»

Εντελώς διαφορετικά ματς από αυτά του πρωταθλήματος είναι εκείνα των play-offs σύμφωνα με τον Αλέξη Μιχαήλ.

«Τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα»
Ο Αλέξης Μιχαήλ ήταν από τους διακριθέντες παίκτες της φετινής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κατάφερε να μπει στα play-offs. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με του πρωταθλήματος και πως όλοι οι παίκτες των Ηπειρωτών είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Διαβάστε όσα είπε ο Αλέξης Μιχαήλ στην Nova:

Για τα πλέι οφ:
«Ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα και όσες ομάδες είναι στα πλέι οφ δίκαια βρίσκονται εδώ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τις διαφορές σε αυτά τα παιχνίδια: «Δεν θα έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα και μεγάλο ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα είναι η κάθε ομάδα και το πόσο θα θέλει τα παιχνίδια αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ιδιαίτερα ματς».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι μία ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε ρίξει το βάρος στην τακτική γιατί είναι πολύ καλές ομάδες και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι».

Για τους παίκτες του ΠΑΣ που είναι υποψήφιοι για βράβευση: «Άξια είναι σε αυτές τις κατηγορίες οι παίκτες και έχουν γίνει πολύ καλά βήματα από όλους και εύχομαι να πάρουν όλοι το βραβείο και να είναι όλοι χαρούμενοι στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα».

«Ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ως μεγάλη ευκαιρία να βγει ο Αστέρας Τρίπολης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε την διαδικασία των play-offs ο Λεάντρο Άλβαρεζ.

«Ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει σε ρυθμούς play-offs. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα προκειμένου να βγει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπως δηλώνει άλλωστε και ο Λεάντρο Άλβαρεζ.

Διαβάστε όσα είπε ο Λεάντρο Άλβαρεζ στη Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Ξέρουμε τον αντίπαλο αλλά και ότι από εδώ και πέρα έχουμε πολλά παιχνίδια σε λίγο χρόνο και θα χρειαστεί να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να μας κάνει κακό στην ψυχολογία ο χαμένος τελικός πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και νομίζω πως θα πάμε καλά».

Για τις απουσίες που έχει ο Αστέρας: «Τα παιδιά που λείπουν είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Ευτυχώς όμως ο Αστέρας έχει μεγάλο ρόστερ με ποιότητα σε όλες τις θέσεις, το είδαμε και στο κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται να είμαστε όλοι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε».

Για το ότι βρίσκεται στα πλέι-οφ με μειονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ δύο βαθμών: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα μπροστά με τους δύο βαθμούς που έχει προβάδισμα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα παιχνίδι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Δεν είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα πέντε. Είναι θέμα ψυχολογίας αλλά και φυσικής κατάστασης. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για να είμαστε έτοιμοι και πρέπει να τα πάμε καλά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας για να πετύχει τον στόχο του: «Ο Αστέρας πρέπει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που πήρε όλη τη χρονιά. Έχει ένα στυλ που δεν πρέπει να αλλάξει και πρέπει κάθε φορά που παίζει ένα παιχνίδι να στοχεύει μόνο στους τρεις βαθμούς. Έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά εδώ και έντεκα μήνες και μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση. Το στυλ που έχει ο Αστέρας με πρέσινγκ και γρήγορο παιχνίδι πρέπει να το διατηρήσουμε».

Διαψεύδουν για Βλάχο!!

Για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα από το περιβάλλον του Ολυμπιακού διαψεύδονται δημοσιεύματα που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται για την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου της ΑΕΚ.

Διαψεύδουν για Βλάχο
Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές που έκαναν λόγο όχι μόνο για ενδιαφέρον, αλλά και για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό που διαψεύδει πως έχει μπει σε συζητήσεις με τον παίκτη, ο οποίος πάντως δεν δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.Πηγή: sport-fm.gr

Αποφασίζει ο Μίτσελ για Ιμπαγάσα, Πίνο!!

Θα μείνουν ή θα φύγουν; Ιμπαγάσα και Πίνο έχουν τη θετική ψήφο της διοίκησης αλλά αν δεν πει ο Μίτσελ το τελικό «οκ», δεν κουνιέται φύλλο.

Αποφασίζει ο Μίτσελ για Ιμπαγάσα, Πίνο
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Μίτσελ αποφασίζει για τα πάντα στον Ολυμπιακό. Και το ίδιο ισχύει και για τους Ιμπαγάσα και Πίνο.

Για τον πρώτο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα έναν χρόνο αλλά υπάρχουν οι εξής ενστάσεις. Το… προχωρημένο της ηλικίας του (βαδίζει στα 37), το ό,τι βγάζει πολλούς τραυματισμούς και το πώς δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. Για αυτό και υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί προς το παρόν.

Όσο για τον Πίνο είναι άλλες οι αιτίες που δεν γνωρίζει ακόμα κανείς αν θα φοράει και του χρόνου την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο Κολομβιανός ενώ ξέρει μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας και ήδη έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Όλα αυτά θα μπουν στον φάκελο του Μίτσελ έτσι ώστε να αποφασίσει τι θα γίνει με τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές.
Πηγή: sport-fm.gr

Στην Ελβετία ο Αλαφούζος!!

Συνάντηση με τον Αντρέα Τραβέρσο θα έχει την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μεταβαίνει στην Ελβετία για να μάθει από πρώτο χέρι πώς προχωρά το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Στην Ελβετία ο Αλαφούζος
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει αρκετές φορές την αισιοδοξία του και θεωρεί πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά το «τριφύλλι».

Έτσι ο κ. Αλαφούζος θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπεύθυνο της UEFA για το θέμα των αδειοδοτήσεων και να διαπιστώσει το κατά πόσο προχωρά το θέμα αναφορικά με την «πράσινη» ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με κανέναν»

Τέλος στις φήμες πως έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα έβαλε ο Σωκράτης Φυτανίδης, μιλώντας στην Sportday.

«Ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με κανέναν»
Είναι το πρώτο όνομα που απασχολεί τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε πως τον θέλει στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο Σωκράτης Φυτανίδης φέρεται πως έχει ήδη υπογράψει στο «τριφύλλι» αλλά ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός διαψεύδει οτιδήποτε σχετικό.

Διαβάστε όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης στην Sportday:

Γέμισαν τα πρωτοσέλιδα με το όνομά σου και την πιθανή συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει τελικά;


«Είναι κάτι για το οποίο υπεύθυνος είναι ο μάνατζέρ μου. Εγώ προσπαθώ να μένω προσηλωμένος στους στόχους μου. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν σύλλογο αυτή τη στιγμή και φυσικά ούτε με τον Παναθηναϊκό. Κάποια πράγματα θα πρέπει να τα σκεφτούμε όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα. Το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο τώρα και θα ήταν άσχημο να σκέφτομαι άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Υπάρχει ο ατζέντης μου και μιλάει με τους ενδιαφερόμενους».

Άρα να περιμένουμε οποιαδήποτε εξέλιξη μετά τα πλέι οφ;

«Δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μου. Δεν θέλω να βιαστώ και να πάρω αποφάσεις που δεν είναι σωστές για την καριέρα μου. Ξέρουν στη διοίκηση του Ατρόμητου, όπως ξέρω κι εγώ πως όλα όσα έχουμε συζητήσει είναι αληθινά και δεν υπάρχουν σκιές. Θα συζητηθούν και με μένα και με τον εκπρόσωπό μου, όταν θα φτάσει η ώρα».

Έχεις ένδειξη ότι θα έρθει εκείνη η ώρα και θα σε καλέσει ο Ατρόμητος για νέα συζήτηση;

«Αυτό είναι θέμα της ομάδας και είναι κάτι το οποίο πρέπει να το σκεφτεί η ομάδα. Είναι σημαντικό το μέλλον μου, αλλά πιο σημαντικά είναι τα πλέι οφ. Υπάρχει ένας άνθρωπος, ο ατζέντης μου, που χειρίζεται τα πάντα και είναι αυτός που θα κάνει όλες τις συζητήσεις με όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται για μένα. Μέσα σ' αυτούς τους συλλόγους είναι και ο Ατρόμητος, ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση για μένα, ακόμα κι από ομάδες που μπορεί να είναι μεγαλύτερες ή ομάδες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι μέσα από τον Ατρόμητο έφτασε μια κλήση από την Εθνική και μου έχει προσφέρει πολλά».

Τι προσδοκίες υπάρχουν για τα πλέι οφ;

«Κατ' αρχάς πρέπει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, να δούμε την αλήθεια κατάματα και να καταλάβουμε όλοι ότι δεν ήταν τόσο η δική μας καλή απόδοση που μας έφερε στα πλέι οφ, όσο η κακή ποιότητα του πρωταθλήματος. Δεν παύει πάντως αυτό να είναι κάτι για το οποίο παλέψαμε. Δεν μπορεί κάθε χρονιά να γίνονται τα καλύτερα και να παίζουμε συνέχεια καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουμε όλο αυτό το σκηνικό που διαμορφώσαμε μόνοι μας. Αν κάνουμε μια νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα βλέπουμε ακόμα και την πρώτη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση, ουσιαστικά μένουμε εκτός πρώτης θέσης. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το κερδίσουμε αυτό το ματς, ώστε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να βλέπουμε ακόμα και την πρώτη θέση».

Τι δεν πήγε καλά φέτος και η ομάδα δεν απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο;

«Ξεκινήσαμε καλά στα δύο ματς με τη Νιούκαστλ και σε κάποια του πρωταθλήματος, όμως δεν είχαμε συνέχεια και αυτό επηρέασε όλη την ομάδα. Είναι αλήθεια πως ο Δώνης είχε αφήσει ένα έργο στην ομάδα, που είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή, αλλά δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες, για μια ομάδα που δουλεύει σε ιδανικές συνθήκες, ιδιαίτερα στις μέρες μας και κράτησε τον βασικό της κορμό».

Μήπως σας μπέρδεψε ο Μπάγεβιτς;

«Με τον Μπάγεβιτς προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα και να αλλάξουμε κάποια άλλα. Η ομάδα είχε μάθει να παίζει με ένα στυλ παιχνιδιού επί εποχής Δώνη, που ήταν δύσκολο να αντικατασταθεί. Δεν θα έλεγα ότι μας μπέρδεψε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις κάθε μέρα, αλλά μετά το καλό ξεκίνημα εμείς δεν είχαμε συνέχεια. Βαθμολογικά πάντως, η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της όταν έφυγε ο Μπάγεβιτς».

Στο ματς με τον Άρη σάς είπαν μέχρι και πουλημένους. Μίλησέ μας λίγο για εκείνες τις μέρες.

«Δυστυχώς όταν στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεις μια ομάδα που βρίσκεται σε κίνδυνο, όλη την εβδομάδα ακούγονται πολλά. Εμείς κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οπότε αυτός που πληρώνει το εισιτήριο έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει. Όλα όσα ακούσαμε ήταν άσχημα και άδικα για εμάς, αλλά δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν πως πρέπει να αλλάξει το σκεπτικό. Ορισμένες φορές θα ήταν καλύτερο να μην παίζαμε τέτοια παιχνίδια και να ήταν όλα τα ματς διαφορετικά, ώστε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Δυστυχώς από ένα 90λεπτο αφήνουν κάποιοι λάσπες για ανθρώπους που έχουν δώσει τα πάντα. Ο πρόεδρος ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να μας δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ήθος και το κύρος της ομάδας. Δυστυχώς όμως δώσαμε δικαιώματα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κάποιους, είτε κερδίσεις τα επόμενα ματς είτε όχι».

Ο Δέλλας ετοιμάζει τη νέα ΑΕΚ!!

Η απόφαση πάρθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΚ οδεύει προς πτώχευση και ο Τραϊανός Δέλλας κάνει τις πρώτες κινήσεις για να δημιουργήσει τον κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Δέλλας ετοιμάζει τη νέα ΑΕΚ
Η ΑΕΚ από χθες έχει μπει στον δρόμο της αναγέννησης της. Η απόφαση της διάλυσης της ΠΑΕ με την Ένωση να μπαίνει σε καθεστώς πτώχευσης και εκκαθάρισης είναι ιστορική από όλες τις απόψεις αλλά το σίγουρο είναι πως με τον Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει προοπτική.

Με αυτή την προοπτική ξεκινά και ο Τραϊανός Δέλλας να «χτίζει» τη νέα ΑΕΚ. Την ΑΕΚ που θα παίζει του χρόνου στην Football League 2 αλλά θα έχει συγκεκριμένο κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Super League μέσα σε δύο χρόνια και θα την οδηγήσει βήμα-βήμα εκεί που βρισκόταν.

Ο «Τράι» αναμένεται να κάνει τις τελικές επαφές με ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να παίξουν στην ομάδα αυτή. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να πάρει απαντήσεις από τους παίκτες το συντομότερο δυνατό πριν οι «μνηστήρες» γίνουν ακόμα περισσότεροι. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει, σε συνεργασία με τον Άκη Ζήκο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, και όλοι τους ελπίζουν πως θα πετύχουν τον στόχο τους και θα καταφέρουν να κρατήσουν αρκετούς από τους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

«Η ομάδα είναι καλά τώρα»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ έχοντας ξεπεράσει το σοκ του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Έργκους Κάτσε.

«Η ομάδα είναι καλά τώρα»
Σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Έργκους Κάτσε να τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεπεράσει το σοκ του Κυπέλλου και με νέο προπονητή (Γεωργιάδη) είναι έτοιμος να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Η ομάδα τώρα είναι καλά. Έχουμε ξεπεράσει - όχι εντελώς - το σοκ του Κυπέλλου και θέλουμε τώρα να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε πρώτοι».

Επειδή το Κύπελλο ήταν ένας από τους βασικούς σας στόχους, τί δεν πήγε καλά στον επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Πιστεύω ότι στον δεύτερο αγώνα έπαιξε πολύ ρόλο το πάθος. Δεν παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε, η αυτοσυγκέντρωση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για ένα τέτοιο ματς, επειδή ήταν ημιτελικός δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι αυτό έπαιξε πολύ ρόλο, δεν παίξαμε σα να ήταν το τελευταίο ματς».

Το γεγονός ότι άλλαξε κι η τεχνική ηγεσία σας επηρεάζει ως ομάδα; Ετοιμάζεστε να δείξετε κάτι το διαφορετικό;
«Στην αρχή είναι λίγο διαφορετικά, επηρεάζεσαι γιατί έχεις συνηθίσει αλλιώς, μετά αλλάζουν τα πράγματα, φεύγει ο προπονητής κοντά στο τέλος της χρονιάς. Τώρα ήρθε ένας καινούριος προπονητής ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε τα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να βγούμε πρώτοι και να μπούμε στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τις ομάδες που θ' αντιμετωπίσετε τις γνωρίζετε, έχετε παίξει και στο πρωτάθλημα μαζί τους. Η πρώτη από αυτές είναι ο Ατρόμητος. Πόσο διαφορετικό αγώνα περιμένεις σε σχέση με τον αντίστοιχο της κανονικής περιόδου;
«Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι πιο 'δυνατά' από του πρωταθλήματος γιατί ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας υψηλός στόχος και όλες οι ομάδες από τις τέσσερις που είμαστε θέλουν να μπουν στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θα είναι διαφορετικοί οι αγώνες από τους αντίστοιχους του πρωταθλήματος».

Έχει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ;
«Εντάξει θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί αν κερδίσουμε εκτός θα πάρουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση όλοι οι παίκτες γιατί θα φύγουμε πολλούς βαθμούς μπροστά. Και μετά είναι και το επόμενο ματς στην έδρα μας, θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση».

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Χωρίς άγχος θα πάει ο Αστέρας Τρίπολης στα Γιάννενα για το ματς με τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Καλίφα Σανκαρέ.

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ των Αρκάδων, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι επαγγελματίες και θα πάνε για τη νίκη και πως μπορούν να αντικατασταθούν επάξια οι απόντες. Θεωρεί πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα λάθη των γηπεδούχων και δεν του λένε τίποτα οι δυο βαθμοί στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι που πέρασε να συγκεντρωθούμε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε 90’ για τη νίκη.

Είμαστε καλή ομάδα και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους απόντες. Είναι καλό να έχουμε κοντά μας αυτούς που λείπουν, αλλά και αυτοί που θα παίξουν στη θέση τους είναι καλοί παίκτες και δεν θα επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας.

Ο ΠΑΣ είναι καλή και γρήγορη ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί χωρίς να τρελαθούμε από το πρώτο λεπτό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα περιμένουμε τα λάθη τους για να τους "χτυπήσουμε". Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο, όπως και στην έδρα μας.

Οι δύο πόντοι είναι καλοί, αλλά δεν λένε κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν τα Γιάννενα μας νικήσουν, μας πλησιάζουν στον ένα βαθμό. Για αυτό, πρέπει να μπούμε σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς όλοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Κοιτάμε πως θα πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και μετά κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας».

Αλλάζει, αλλάζει…!!

Αλλαγές αναμένονται στον Ολυμπιακό. Μαρινάκης και Μίτσελ θα κάτσουν στο τραπέζι για να αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο.

Αλλάζει, αλλάζει…
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πάρει άδεια μέχρι τον Ιούλιο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία αλλά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση δουλεύουν ενόψει της νέας περιόδου. Σκοπός τόσο του Μίτσελ όσο και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δημιουργήσουν έναν Ολυμπιακό ελκυστικότερο, να προσελκύει τα βλέμματα με το παιχνίδι του.

Για αυτόν τον λόγο θα συναντηθούν άμεσα για να αρχίσουν να υλοποιούνται οι επιθυμίες του Ισπανού τεχνικού. Σίγουρος είναι μόνο ο Μίτσελ, αυτό είναι ξεκάθαρο από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα. Ονόματα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν ακουστεί πολλά και θα ακουστούν και στην συνέχεια αλλά από την ΠΑΕ τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Όσο για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει γίνεται μεγάλη κουβέντα. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού ενδιαφέρουν ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Λίβερπουλ για τον Μανωλά ή οι Σέλτικ, Μαρσέιγ, Μπεσίκτας για Αμπντούν και Τζεμπούρ ή ακόμα ακόμα η Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μασάντο.

Όλα είναι ανοιχτά μέχρι να παρθεί η απόφαση από τον Μίτσελ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό προς το καλύτερο. Πηγή: sport-fm.gr

Μάχη για Μπεργκ!!

Περίπτωση που όχι μόνο ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αλλά αξίζει να γίνει η υπέρβαση για εκείνον είναι ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

Μάχη για Μπεργκ
Ο Γιάννης Αναστασίου είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και στην χθεσινή του παρουσίαση δεν γινόταν να μην αναφερθεί για τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνουν οι «πράσινοι». Ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που ήθελαν το «τριφύλλι» να παλεύει να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Αναστασίου τόνισε σε πηγαδάκια χθες πως η περίπτωση του Μπεργκ είναι πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό και πως θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για τους «πράσινους» της νέας σεζόν. Αλλά το θέμα είναι πως τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά και πως θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για να τον αποκτήσει.

Το θέμα είναι πως για τον Αναστασίου υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία αναφορικά με τις μεταγραφές. Δεν θέλει να αποκτηθούν παίκτες ίσα-ίσα για να αποκτηθούν, δεν επιθυμεί δανεικούς και πως ψάχνει παίκτες που βρίσκονται σε ηλικία που πρόκειται να αναδειχθούν (μεταξύ 23 και 28 ετών).

Το πλάνο σε συνεργασία με τους Σαραβάκο και Νταμπίζα έχει ήδη ξεκινήσει και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις.Πηγή: sport-fm.gr

«Περιμένω μια καλή εμφάνιση»

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννενα στα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Μπράνα Ιλιτς.

«Περιμένω μια καλή εμφάνιση»
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως περιμένει ένα καλό παιχνίδι και τη νίκη στην πρεμιέρα της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε τι περιμένει από τους φίλους του «Αγιαξ της Ηπείρου» και για τους παίκτες που ξεχώρισε φέτος.

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πιστεύω σε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό και έχουμε τα προσόντα για τη νίκη. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και, ειδικά, στην έδρα μας. Μπορεί να ηττηθήκαμε, αλλά ο αντίπαλος δεν έκανε σχεδόν καμία ευκαιρία».

Για το πόσο διαφέρουν τα παιχνίδια των πλέι οφ με αυτά του πρωταθλήματος: «Είναι κάτι διαφορετικό, με την έννοια ότι είναι τρεις ομάδες. Είναι έξι παιχνίδια, αλλά στο πρωτάθλημα μπορείς να κάνεις οικονομία δυνάμεων και με "μία ανάσα" θα πρέπει να βγει αυτός ο μίνι "μαραθώνιος"».

Για το πώς νιώθει που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους καλύτερους παίκτες της χρονιάς: «Για μένα, είναι κάτι μοναδικό. Ανεξάρτητα απ' το τι θα συμβεί, πιστεύω ότι είναι ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου».

Για το τι μήνυμα στέλνει στους φίλους της ομάδας: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, απλά πιστεύω ότι όποιος με ξέρει μπορεί να με ψηφίσει, αλλά δεν θέλω να παρακινήσω τους φιλάθλους να με ψηφίσουν».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε φέτος: «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά, αν διάλεγα κάποιους, θα έλεγα τους Αμπντούν και Τζεμπούρ που έχουν το ίδιο στιλ».

Match ball για Σπερς και Πέισερς!!

Σπερς και Πέισερς επικράτησαν των Ουόριορς και Νικς αντίστοιχα και απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης και της Ανατολής αντίστοιχα.

Match ball για Σπερς και Πέισερς
Αυτή τη φορά δεν έγινε ντέρμπι… Οι Σπερς επικράτησαν εύκολα των Ουόριορς με 109-91 στο Τέξας και έφτασαν στο 3-2 το σκορ της σειράς των ημιτελικών της Δύσης. Ο Τόνι Πάρκερ με 25 πόντους και 10 ασίστ ηγήθηκε των «σπιρουνιών», αλλά κλειδί ήταν η άμυνα της ομάδας του που περιόρισε τη δράση των γκαρντ των φιλοξενούμενων.

Ο Στίβεν Κάρι είχε 9 πόντους με 4/14 σουτ και ο Κλέι Τόμπσον έμεινε στους 4 με 2/8 για τους «πολεμιστές», που φιλοξενούν το επόμενο ματς στο Όκλαντ τα ξημερώματα της Παρασκευής και χρειάζονται νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί.

Δωδεκάλεπτα: 37-28, 54-51, 83-72, 109-91.

Σπερς: Πάρκερ 25 (10 ασίστ), Λέοναρντ 17 (7 ριμπ.), Γκριν 16, Ντάνκαν 14 (11 ριμπ.), Τζινόμπιλι 10, Ντιαό 8, Τζόζεφ 7, Σπλίτερ 4 (6 ριμπ.), Μπόνερ 3, Μιλς 3, Μπλερ 2, Νιλ, ΜακΓκρέιντι.

Ουόριορς: Μπαρνς 25 (7 ριμπ.), Τζακ 20, Λάντρι 16 (6 ριμπ.), Κάρι 9 (8 ασίστ), Τζέφερσον 7, Λι 6, Τόμπσον 4, Μπόγκουτ 2 (6 ριμπ.), Γκριν 2, Εζέλι, Μπέιζμορ, Μασάδο, Μπιέντρινς.

Ίσως πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, οι Πέισερς επικράτησαν 93-82 των Νικς κι έκαναν το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Ο Τζορτζ Χιλ με 26 πόντους και ο Πολ Τζορτζ με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, που είχαν τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και για μία ακόμη φορά σαν όπλο την εξαιρετική τους άμυνα.

Ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε μεν 24 πόντους, αλλά με 9/23 σουτ κι έμεινε ξανά άποντος στα τελευταία δώδεκα λεπτά. Το πέμπτο ματς της σειράς διεξάγεται τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη, αλλά πλέον οι Νικς χρειάζεται να κερδίσουν στην Ιντιανάπολις, εκεί όπου φέτος τέσσερις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις.

Δωδεκάλεπτα: 23-16, 48-34, 67-56, 93-82.

Πέισερς: Χιλ 26, Τζορτζ 18 (14 ριμπ., 7 ασίστ), Στίβενσον 13 (7 ριμπ.), Όγκουστιν 11, Γουέστ 10 (10 ριμπ.), Χίμπερτ 6 (11 ριμπ.), Γιανγκ 5, Μαϊνμί 2 (6 ριμπ.), Τ. Χάνσμπρο 2, Τζόνσον, Πέντεργκραφ.

Νικς: Άντονι 24 (9 ριμπ.), Φέλτον 14(6 ασίστ), Σμιθ 19, Τσάντλερ 12 (10 ριμπ.), Κόουπλαντ 6, Στούντεμαϊρ 4, Νόβακ 3, Μάρτιν (5 ριμπ.), Σάμπερτ, Κιντ, Πριγκιόνι. Πηγή: sport-fm.gr

Τους ξεφτίλισε!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε και απολαύστε την γκολάρα που σημείωσε ο Τσικίνιο της Αμέρικα Nατάλ στο ματς με τη Νορντέστε για τη Serie B της Βραζιλίας!!



Πηγή: sportdog.gr

Ο Παπούλιας είναι καλός για καμιά φωτογραφία!!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Κάρολο Παπούλια. Γιατί να υπάρχει πρόεδρος της Δημοκρατίας και τι πληρώνει ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας; Ψάχνοντας να βρω τον ρόλο του προέδρου της Δημοκρατίας, έχω χαθεί. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Είναι ένας άνθρωπος βιτρίνα, που τον έχουμε σε αυτή τη θέση, αλλά ο ρόλος του ποιος είναι πραγματικά; Να βγαίνει φωτογραφίες με τους αθλητές των ομάδων που έχουν κάνει κάποια επιτυχία και τον επισκέπτονται στο προεδρικό μέγαρο; Γιατί εγώ βλέπω να τον επισκέπτονται και να σέβονται τον ρόλο του τα παιδιά που του λένε τα κάλαντα τα Χριστούγεννα και οι αθλητές που έχουν κάνει κάποια επιτυχία. Όταν χρειάζονται να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το κράτος ποιος τον συμβουλεύεται; Μόνο υπογράφει τα προεδρικά διατάγματα...
Πόσο αμείβεται για να υπάρχει σαν θεσμός; Και αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει, από τη στιγμή που δεν έχει καμία αρμοδιότητα ουσιαστική. Όπως αναρωτιέμαι για ποιον λόγο να υπάρχουν 300 βουλευτές, που κοστίζουν ...άντερα στην Ελλάδα; Την ώρα που του πολίτη του ρουφάνε το αίμα, γιατί να μην γίνουν 100 οι βουλευτές για παράδειγμα; Και πάλι πολλοί είναι. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας γύρω από το πολίτευμα, όχι το πολίτευμα.
Τον ρόλο που έχει ο κάθε υπουργός, υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός κ.λπ. Είμαι δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμαριά εδώ και οχτώ χρόνια και έχω δει πολλά. Στους δήμους, βέβαια, κόπηκαν οι χρηματοδοτήσεις για όσους συμμετείχαν σε επιτροπές. Αλλά οι βουλευτές που συμμετέχουν σε διάφορες επιτροπές της Βουλής, λαμβάνουν έξτρα χρήματα. Πού τα έχουν δει γραμμένα αυτά;
Μέσα σε όλα αυτά που κάνει η τρόικα, μήπως θα έπρεπε να δει και τον ρόλο του καθενός στο πολιτικό σκηνικό σήμερα; Γιατί να υπάρχει πρόεδρος της Δημοκρατίας και τόσοι βουλευτές; Και πρώτα-πρώτα ξεκινάω από το σπίτι μου: για ποιον λόγο να έχουμε υπουργό Μακεδονίας-Θράκης; Για να βολευτούν και κάποιοι ψηφοφόροι του συγκεκριμένου ανθρώπου και, φυσικά και ο ίδιος. Τα πληρώνει όμως όλα αυτά ο μ@λάκας ο Έλληνας... Θα τελειώσω με μία κουβέντα που λέει η μάνα μου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε: ας με λένε πεντουβίνα και ας ψοφώ από την πείνα!
Πηγή: sportdog.gr

Το αφεντικό τρελάθηκε και θα κάνει μεταγραφάρες!!

Ποιος ιδιοκτήτης ομάδας της Σούπερ Λίγκας τα "έχει πάρει"; Για ποιο λόγο νευρίασε και γιατί θα "απαντήσει" με γερές μεταγραφές; Ο σκύλος έχει πάλι το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ε, δεν είναι και δύσκολο να το μαντέψετε... Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπάκο, το αφεντικό του Αστέρας Τρίπολης, που είναι "φτιαγμένος" τις τελευταίες μέρες με όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Μπάκος έλεγε στο περιβάλλον του ότι τη νέα σεζόν θα ρίξει 2-3 εκ. ευρώ για την ενίσχυση του Αστέρα! Μιλάμε για τρελό χρήμα για τα δεδομένα της ομάδας αλλά και της εποχής...
Εξάλλου, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι στρωμένη και έχει πολύ καλό υλικό. Αν, λοιπόν, ενισχυθεί με 2-3 καλές μεταγραφές τη νέα σεζόν θα παρουσιασθεί ακόμα πιο δυνατή και θα βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Αυτό, βεβαίως, μόνο καλό είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα δει μια επαρχιακή ομάδα να ανεβαίνει και να μπαίνει σφήνα στους "μεγάλους"...

Πηγή: sportdog.gr

ΗΠΑ: Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής που ήθελε να διανύσει 1600 χλμ. με μια μπάλα!!

Ο Ρίτσαρντ Σουάνσον δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το εγχείρημά του καθώς η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι όταν ένα φορτηγάκι τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, και ντετέκτιβ, θέλησε να διασχίσει την απόσταση από τις ΗΠΑ της Βραζιλίας ως το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και να κάνει αυτά τα 1600 χλμ κλωτσώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου. Πριν προλάβει να διανύσει τα πρώτα 430 χλμ. παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι κι έχασε τη μάχη με τη ζωή…
Αξίζει να σημειωθεί πως το ατύχημα έγινε κοντά στο Όρεγκον και δεν επέτρεψε στον Σουάνσον να «συνδέσει» 11 χώρες και να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία σκόπευε να δώσει για την αγορά αθλητικού υλικού το οποίο θα διένειμε σε παιδιά από αναπτυσσόμενες χώρες…
Πηγή: onsports.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στα προημιτελικά η Τιχουάνα!! (video)

Η Τιχουάνα εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες κερδίζοντας με 2-1 την Παλμέιρας στη Βραζιλία μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Μεξικό.
Ενώπιον 36,000 θεατών, οι «βερντάο», που φέτος θα αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ήταν ανώτεροι και άξιζαν την πρόκριση. Ωστόσο, οι Μεξικανοί αποδείχθηκαν περισσότερο αποτελεσματικοί και στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο.
Ειδικότερα, ο 26χρονος Κολομβιανός Ντουβιέρ Ριάσκος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό... μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μπρούνο, αφού πρώτα, στο 24ο λεπτό, ο Βινίσιους σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Στο 51ο λεπτό ο Φερνάντο Άρτσε εκμεταλλεύτηκε άψυχο διώξιμο των αμυντικών και πέτυχε το γκολ της βραδιάς με καταπληκτικό σουτ, οπότε διαμορφώθηκε το 2-0, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική ευκαιρία για τους Μεξικανούς!
Ακολούθησε το 2-1 με πέναλτι του Σόουζα στο 61ο λεπτό, αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για ακύρωση γκολ του Κλέμπερ, ενώ ο Πάμπλο Αγκουιλάρ της Τιχουάνα συμπλήρωσε δύο κίτρινες στο 83ο λεπτό εξαιτίας σκληρού μαρκαρίσματος στον συγκεκριμένο στράικερ της Παλμέιρας.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Α/Α
ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16
Α’
Β’

1
Σάο Πάολο (Βραζιλία)-Ατλ. Μινέιρο (Βραζιλία)
1-2
1-4

2
Γκρέμιο (Βραζιλία)-Σάντα Φε (Κολομβία)
2-1
16/05

3
Τίγκρε (Αργεντινή)-Ολίμπια (Παραγουάη)
2-1
16/05

4
Μπόκα (Αργεντινή)-Κορίνθιανς (Βραζιλία)
1-0
15/05

5
Νιούελς (Αργεντινή)-Βελέζ (Αργεντινή)
0-1
15/05

6
Έμελετς (Εκουαδόρ)-Φλουμινένσε (Βραζιλία)
2-1
0-2

7
Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-Νασιονάλ (Ουρουγουάη)
1-0
0-1 (4-1)

8
Τιχουάνα (Μεξικό)-Παλμέιρας (Βραζιλία)
0-0
2-1


ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Α’
Β’

9
Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)



10
Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-Νικητής 2



11
Φλουμινένσε (Βραζιλία)-Νικητής 3



12
Νικητής 5-Νικητής 4




ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Α’
Β’ 

13
Νικητής 12-Νικητής 9



14
Νικητής 11-Νικητής 10




ΤΕΛΙΚΟΙ
Α’
 Β’


Νικητής 14-Νικητής 13







Πηγή: onsports.gr