Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ως μεγάλη ευκαιρία να βγει ο Αστέρας Τρίπολης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε την διαδικασία των play-offs ο Λεάντρο Άλβαρεζ.

«Ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει σε ρυθμούς play-offs. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα προκειμένου να βγει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπως δηλώνει άλλωστε και ο Λεάντρο Άλβαρεζ.

Διαβάστε όσα είπε ο Λεάντρο Άλβαρεζ στη Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Ξέρουμε τον αντίπαλο αλλά και ότι από εδώ και πέρα έχουμε πολλά παιχνίδια σε λίγο χρόνο και θα χρειαστεί να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να μας κάνει κακό στην ψυχολογία ο χαμένος τελικός πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και νομίζω πως θα πάμε καλά».

Για τις απουσίες που έχει ο Αστέρας: «Τα παιδιά που λείπουν είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Ευτυχώς όμως ο Αστέρας έχει μεγάλο ρόστερ με ποιότητα σε όλες τις θέσεις, το είδαμε και στο κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται να είμαστε όλοι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε».

Για το ότι βρίσκεται στα πλέι-οφ με μειονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ δύο βαθμών: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα μπροστά με τους δύο βαθμούς που έχει προβάδισμα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα παιχνίδι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Δεν είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα πέντε. Είναι θέμα ψυχολογίας αλλά και φυσικής κατάστασης. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για να είμαστε έτοιμοι και πρέπει να τα πάμε καλά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας για να πετύχει τον στόχο του: «Ο Αστέρας πρέπει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που πήρε όλη τη χρονιά. Έχει ένα στυλ που δεν πρέπει να αλλάξει και πρέπει κάθε φορά που παίζει ένα παιχνίδι να στοχεύει μόνο στους τρεις βαθμούς. Έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά εδώ και έντεκα μήνες και μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση. Το στυλ που έχει ο Αστέρας με πρέσινγκ και γρήγορο παιχνίδι πρέπει να το διατηρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: