Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ουζουνίδης: «ΠΑΟΚ και Αστέρας τα φαβορί για τη 2η θέση»

Για τα play-off του πρωταθλήματος που ξεκινούν σήμερα, μίλησε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα», υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.

Για την σημερινή πρώτη αγωνιστική των play-off, είπε: «Θεωρώ ότι είναι η πιο καθοριστική αγωνιστική η σημερινή, καθώς οι δύο ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς αγωνίζονται εκτός έδρας. Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ που έχει και το βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση της κατάταξης, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν πιστεύω μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Ο Αστέρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, το ρόστερ του είναι πολύ καλό, παρότι έχει κάποιες σημαντικές απώλειες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν όμως σήμερα γίνει η έκπληξη σε ένα από τα δύο παιχνίδια, ή και στα δύο, τότε ίσως δούμε τα πιο ενδιαφέροντα μέχρι στιγμής play-off της Superleague».

Για το αν συμφωνεί με το θεσμό των play-off, τόνισε: «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν, άρα δεν έχει μεγάλη σημασία αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε το θεσμό των play-off, αλλά προσωπικά πιστεύω πως οι ομάδες θα έπρεπε να κρατούν την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με αυτή τη βαθμολογία, για κάποιες ομάδες είναι σαν να τους ακυρώνεις ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ίσως αν συμμετείχε και ο πρώτος στα play-off, να είχαν άλλο ενδιαφέρον».

Για τον Κατσουράνη και το πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης: «Κοιτάξτε, ο Κατσουράνης όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε στη μεσαία γραμμή. Αλλά ο προηγούμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, αποφάσισε ότι ήθελε να τον χρησιμοποιήσει στην αμυντική γραμμή, προφανώς γιατί ήξερε καλύτερα τι χρειαζόταν η ομάδα εκείνη την περίοδο. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι παίκτης κέντρου με εμπειρία».

Για την επόμενη σεζόν: «Φέτος ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του. Ελπίζω ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ, αλλά και Παναθηναϊκός θα εμφανιστούν ανταγωνιστικότεροι, ενώ είμαι σίγουρος ότι ανταγωνιστικός θα είναι και ο Αστέρας. Φέτος η.. ουρά της βαθμολογίας είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν, κάτι αντίστοιχο θα γίνει με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Ενώ για το τι κάνει ο ίδιος αυτό τον καιρό: «Τώρα ξεκουράζομαι, αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι για πολύ». Πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: