Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Παράσχος: «Δείξαμε διάθεση»

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών του αλλά και την διάθεση που έδειξαν στο διάστημα της διακοπής, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος του Ατρόμητου.

Παράσχος: «Δείξαμε διάθεση»
Τα πλέι οφ φτάνουν και ο Γιώργος Παράσχος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την πρόοδο που έδειξαν σε τακτικά θέματα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που έρχεται την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από την ομάδα: «Τα συμπεράσματα δεν μπορώ να σας πω αν είναι ή όχι θετικά. Το καλό είναι ότι τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πλήρως σε αυτά που τους έχουν ζητηθεί. Πιστεύω πως γενικότερα στα παιχνίδια των πλέι οφ θα δούμε έναν διαφορετικό Ατρόμητο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση των παιδιών και αφομοιώσαμε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Αυτό που μας ενδιαφέρει ήταν να αλλάξουμε την κακή ψυχολογία των παιδιών που δεν πίστευαν στους εαυτούς τους και αυτό είναι λάθος. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και πάνω σε αυτό δουλέψαμε αυτό το διάστημα προκειμένου να βγάλουμε από τα παιδιά την εμπιστοσύνη προς τους εαυτούς τους».

Για τις προσδοκίες της ομάδας: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν πάρουμε τη νίκη τότε είμαστε ικανοί για όλα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στοίχησε πολύ στον ΠΑΟΚ το κύπελλο γιατί το πίστευαν πολύ. Ξέρουν ότι εάν δεν κερδίσουν τότε θα μπουν σε περιπέτειες και θα παρουσιαστούν πολύ δυνατοί αλλά θα έχουν το άγχος για να κερδίσουν».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ο κάθε προπονητής θέλει να του συμπαραστέκεται ο κόσμος και στα υπόλοιπα παιχνίδια να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο γιατί πλέον ο Ατρόμητος έχει ξεφύγει από τη μετριότητα και του αξίζει περισσότερη συμπαράσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: