Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Παπαιωάννου: «Είχαν επισκεφθεί το Καυτανζόγλειο, Τσιστιακόφ και Ιωσηφίδης»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, να χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν ως έδρα το «Καυτανζόγλειο», μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος της διοίκησης του σταδίου, Γιάννης Παπαϊωάννου, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».

«Όλο αυτό το διάστημα ακούω τα όσα λέγονται παρασκηνιακά για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά επίσημο ενδιαφέρον δεν υπήρξε ποτέ για την παραχώρηση του σταδίου. Είχαν κάνει ο κ. Τσιστιακόφ με τον κ. Ιωσηφίδη μία επίσκεψη γνωριμίας ουσιαστικά στο στάδιο το περασμένο φθινόπωρο, αλλά επίσημη κουβέντα δεν έγινε ποτέ» υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Ο ίδιος σχολίασε και το αν ήταν εφικτό μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί από το «Καυτανζόγλειο»: « Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα... ξερό «ναι» ή «όχι».Όταν μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ θέλει να φιλοξενηθεί στο στάδιο, θα πρέπει να αλλάξει το οργανόγραμμα. Στο Καυτανζόγλειο φιλοξενούνται διαφόρων ειδών αθλητικά γεγονότα, ενώ υπάρχουν και ξενώνες που φιλοξενούν αθλητές. Σε γενικές γραμμές πάντως το όταν φιλοξενείται μία ομάδα, το στάδιο λαμβάνει το 15% των εισπράξεων από τα εισιτήρια και ακόμη ένα ποσό επί των καθαρών εσόδων. Πριν όμως φτάσουμε να μιλάμε για αυτό, θα πρέπει να καταφέρουμε να υπάρχει μία συντήρηση στο στάδιο, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει».

Τέλος για το αν θα μπορούσαν να συνηπάρξουν Ηρακλής και ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, είπε: «Δεν ξέρω αν θα γινόταν κάτι τέτοιο. Στην Αθήνα πάντως μπόρεσε να γίνει αυτό με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει την έδρα του και αν ήθελε το Καυτανζόγλειο, θα το είχε ζητήσει».
Πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: