Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Αν υπήρχαν 2-3 Πανόπουλοι θα ήμασταν Καμπιονάτο»

Την άποψη πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα αν το διοικούσαν άνθρωποι σαν τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, εξέφρασε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

«Αν υπήρχαν 2-3 Πανόπουλοι θα ήμασταν Καμπιονάτο»
Υψηλότερου επιπέδου ποδόσφαιρο θα παρακολουθούσαμε στην Ελλάδα αν υπήρχαν άνθρωποι στις ομάδες σαν τον πρόεδρο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, σύμφωνα με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αποτελέσει παρελθόν από τις τάξεις του ακρτικού συλλόγου, όμως, δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του «ισχυρού» άνδρα της ΠΑΕ, ενώ ευχαρίστησε και όσους ανθρώπους τον βοήθησαν στα έξι χρόνια παρουσίας του στην Ξάνθη.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου:

«Από τον Αύγουστο του 2007 πέρασαν 6 χρόνια κι ας μου φαίνεται σαν χθες. Αποχαιρετώντας την Ξάνθη, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όσα μοιραστήκαμε, τους προπονητές μου, τους γυμναστές μου, τους συνεργάτες της ομάδας (γιατρούς φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 6 χρόνια. Το ίδιο αισθάνομαι την ανάγκη να πράξω και προς τους φίλους (ανάμεσά τους και συνάδελφους πυροσβέστες) που έκανα σε αυτήν την πόλη.

Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου χάρισε, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και εκείνων των λίγων οι οποίοι κατά καιρούς, λέγοντας αδικαιολόγητα πράγματα για εμένα και την οικογένειά μου, προς στιγμήν με πίκραναν.

Ξεχωριστά θα αναφερθώ στον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Ξάνθης, γεγονός το οποίο αποτελεί τιμή για εμένα. Του εύχομαι να δει σύντομα την ομάδα όπως την ονειρεύεται. Αν υπήρχαν 2-3 Πανόπουλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήμασταν Καμπιονάτο. Καλή συνέχεια σε όλους!
Σωτήρης Λυμπερόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: