Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πάει Ηράκλειο ο Δερμιτζάκης!!

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη, τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να υπάρξει συμφωνία και να αναλάβει τα «ηνία» της κρητικής ομάδας.

Πάει Ηράκλειο ο Δερμιτζάκης
Από την πρώτη στιγμή που ο Γιάννης Πετράκης αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο «Δέρμι» χώρισε τον δρόμο του με τον Πανθρακικό και έτσι είναι ελεύθερος για να αναλάβει τους Kρητικούς.

Το ενδιαφέρον έχει γίνει επίσημη κρούση, ενώ και από την πλευρά του έμπειρου προπονητή υπάρχει θέληση για συνεργασία. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, όμως τις επόμενες ημέρες (Τετάρτη ή Πέμπτη) ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού αναμένεται στο Ηράκλειο για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας με σκοπό να επέλθει η συμφωνία.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, αφού η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, μπορεί να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες. Έτσι εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως και οι ανακοινώσεις, εάν και εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: