Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το «αντίο» του Αλμπέλδα!!

Στη Βαλένθια θα αποχαιρετήσουν τον Αλμπέλδα στο παιχνίδι με τη Γρανάδα αλλά εκείνος δηλώνει δυνατός να στηρίξει την ομάδα στη νέα σεζόν εάν η νέα διοίκηση του το ζητήσει.

Το «αντίο» του Αλμπέλδα
Μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του βρίσκεται ο Νταβίντ Αλμπέλδα! Ο μεγάλος αρχηγός της Βαλένθια φέρεται κοντά στην αποχώρησή του από την ενεργό δράση αν και σε αυτό ο ίδιος αφήνει ένα μικρό «παράθυρο» ανοικτό για να μην συμβεί!

Να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει…

Ο Αλμπέλδα και σε δηλώσεις που έκανε και σήμερα επανέλαβε ότι πρόκειται να σταματήσει την καριέρα του. Μάλιστα, στην ομάδα έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για μια εκδήλωση στο Μεστάγια στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, αυτό με την Γρανάδα.

Ακόμη και για αυτό όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να διαφοροποιήσει τα πάντα.

Η νέα διοίκηση της ομάδας. Όπως τόνισε ο Αλμπέλδα εάν η νέα διοίκηση της ομάδας κρίνει ότι τον χρειάζεται τότε είναι πρόθυμος να βοηθήσει ακόμη και εάν του ζητηθεί να αγωνιστεί και πάλι.

«Εγώ νιώθω ακόμη δυνατός», τονίζει ο επί πολλά έτη αρχηγός των «νυχτερίδων».

Η νέα διοίκηση λοιπόν, έχει άλλο ένα ζήτημα στο οποίο θα κληθεί να δώσει απάντηση. Εκτός από τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με πρώτο μέλημα την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει να αποφασίσει και για το μέλλον του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με την Βαλένθια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: