Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Πανέτοιμοι είναι όλοι στον Ατρόμητο για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»
Τα πλέι οφ ξεκινούν την Τετάρτη, το ένα και… καλό εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ «παίζεται» και όπως τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Ατρόμητος είναι πανέτοιμος να το διεκδικήσει.

Βέβαια, ο αρχηγός των Περιστεριωτών ξεκαθάρισε πως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα, ωστόσο υπογράμμισε πως με πιθανή νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ αύριο, η ομάδα του μπαίνει «γερά» στο κόλπο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι μεγάλη ομάδα και κατάλληλα προετοιμασμένοι αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις γιατί και ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας ξεκινάνε με πλεονέκτημα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και είμαστε πολύ κοντά».

Για το αν ωφέλησε η διακοπή που υπήρξε το Πάσχα για να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα:
«Σίγουρα είχαμε περισσότερο χρόνο αλλά πιστεύω όλο αυτό το διάστημα δεν θα έλεγα ότι ήταν καλό. Θα ήταν καλύτερο να ξεκινούσαμε μία εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα που είχαμε ρυθμό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δουλέψαμε σκληρά, κάναμε μία μίνι προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα έχει πιθανότητες για την πρώτη θέση εφόσον νικήσει τον ΠΑΟΚ:
«Εάν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ θα είναι καλό αλλά δεν φτάνει αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε καλές εμφανίσεις και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Σίγουρα όλες οι ομάδες είναι καλές και πιστεύω με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είμαστε πολύ κοντά ακόμα και για την πρώτη θέση».

Για το αν θα έχει επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από τη φυγή του Δώνη:
«Όταν φεύγει ένας προπονητής αλλάζει η ψυχολογία σε μία ομάδα και αυτό θα συμβαίνει και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο αλλά την ομάδα μας. Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: