Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Επαρχιακή μάχη με φόντο τον... ΠΑΟΚ!

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης ανοίγουν την αυλαία των ελληνικών πλέι οφ, το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 (Novasports 2), με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να μείνουν κοντά στον ΠΑΟΚ που ξεκινάει με πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών στη μάχη για τη δεύτερη θέση.
Οι γηπεδούχοι Γιαννιώτες στην παρθενική τους συμμετοχή στη διαδικασία των πλέι οφ, ξεκινούν την προσπάθειά τους χωρίς βαθμούς και όντες απαλλαγμένοι από το οποιοδήποτε άγχος (αφού η συμμετοχή και μόνο αποτελεί επιτυχία) θα τα δώσουν όλα για νίκη μπροστά στο κοινό τους.
Μια νίκη που αν έρθει μπορεί να μπλέξει τα πράγματα από πολύ νωρίς, ειδικά σε περίπτωση μη νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη, μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ με δύο βαθμούς, έχοντας σίγουρα στο στόχαστρό του τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση , που θα οδηγήσει στο όνειρο που λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Σάκης Τσιώλης καλείται να μαζέψει το μυαλό των παικτών του μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, που έφερε αναστάτωση στους Αρκάδες εξαιτίας των παραπόνων που είχαν από τη διαιτησία.
Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, στάθηκε στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας από τη συνέντευξη Τύπου του τελικού κιόλας, λέγοντας πως «δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα μας αυτή στο στόχο των πλέι οφ».
Ο τελικός απέναντι στους «ερυθρόλευκους», άφησε και αγωνιστικά σημάδια στον Αστέρα, αφού οι Μπαρτολίνι, Πέρονε και Πιπίνης (ο καθένας για διαφορετικούς λόγους) δεν θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων».
Η βαθμολογία των πλέι οφ:
1) ΠΑΟΚ 4
2) Αστέρας Τρίπολης 2
3) ΠΑΣ Γιάννινα 0
4) Ατρόμητος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: