Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

“Τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου το πόρισμα της NEXIA”

Ο νέος αντιπρόεδρος της Κ.Μ.Α., Βασίλης Φουρλίγκας, φιλοξενήθηκε στον “Arena 89.4 fm” και μίλησε για το νέο Δ.Σ. και την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει, για την Γ.Σ. στις 18/5 στο “Nick Galis Hall”, για την Α.Μ.Κ. αλλά και για το πόρισμα της NEXIA, που κατά δήλωση της εταιρείας θα είναι έτοιμο τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου, καθ’ ότι ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος των στοιχείων.
Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
Αρχικά, δήλωσε: “Ξέρουμε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα όταν αναλάβαμε, έχουμε συνειδητοποιήσει πως έχουν τα πράγματα. Πιστεύουμε, όμως, πως μπορεί να αναγεννηθεί αυτό το κύτταρο του Άρη και να έχει ζωντανό και σοβαρό ρόλο.
Για την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.: “Τα λάθη του παρελθόντος έχουν διδάξει και τους 7 που είμαστε στο Δ.Σ., από ότι φαίνεται, και έχουμε πολύ καλή συνεννόηση. Φάνηκε από τα δύο δ.σ. που κάναμε πως έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και ήδη αρχίσαμε να δουλεύουμε κάποια ζητήματα.
Για την έκτακτη Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. στις 18 Μαΐου: “Ναι, θα γίνει η Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. στις 18 Μαΐου στο «Νick Galis Hall». Είναι καλό να γίνει εκεί, ειδικά τώρα που έχει και το όνομα του Νίκου Γκάλη και φαίνεται πως υπάρχει ενότητα σε όλους μέσα στο σύλλογο. Εγώ θεωρώ και προτείνω να είναι ανοιχτή η Γ.Σ., να έρθει ο κόσμος, να ακούσει τις γνώμες μας, να εκφράσει κι αυτός τις δικές του, θα ‘ναι πολύ ωραίο”.
Για τις υποψηφιότητες για την προεδρεία της ΠΑΕ Άρης: “Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι. Εμείς έχουμε μια εικόνα για τα έσοδα- έξοδα της ο ΠΑΕ. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει αυτοί να μας καταθέσουν το πλάνο τους, τις προτάσεις-λύσεις τους σε συγκεκριμένα θέματα που θα τους παρουσιάσουμε».
Για την Α.Μ.Κ. αλλά και την ακριβή ημερομηνία έκδοσης του πορίσματος της NEXIA: “Το ΦΕΚ είναι λιγο χρονοβόρο, αλλά από ότι ξέρω η Α.Μ.Κ. άνοιξε κανονικά από χτες. Μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο της ΝΕΧΙΑ, είναι τεράστιος ο όγκος των δεδομένων και των στοιχείων. Κατά δήλωση τους, το πόρισμα θα είναι έτοιμο τέλη Μαΐου- αρχές Ιουνίου. Σήμερα θα τους ζητήσουμε να δεσμευτούν γραπτώς και επισήμως για την ακριβή ημερομηνία της έκδοσης του πορίσματος. Θα ήταν ευχής έργον να υπήρχε πριν τις εκλογές της ΠΑΕ, αλλά δεν είναι δυνατόν”.
Για την ισχνή συμμετοχή του κόσμου του Άρη στις εκλογές της Κ.Μ.Α.: “Στόχος μας είναι να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου του Άρη στις εκλογές και στις διαδικασίες γενικώς της Κ.Μ.Α. Είναι μια απαξίωση για τη Λέσχη ο τόσο μικρός αριθμός των Αρειανών που ήρθαν για να ψηφίσουν, αλλά έθεσα από την πρώτη μέρα και ως προσωπικό μου πρωταρχικό στόχο, την επιστροφή του κόσμου στην Κ.Μ.Α”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: