Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τσιώλης: «Ξεχνάμε τον τελικό»

Στη σημασία να αφήσουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στο παρελθόν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ενόψει των κρίσιμων αγώνων για τα πλέι-οφ στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: «Ξεχνάμε τον τελικό»
Ο τεχνικός των Αρκάδων, με δηλώσεις του στο novasports.gr, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έχει πολύ καλή ψυχολογία λόγω της απόδοσής της στον τελικό ενώ αναφέρθηκε και στην κόπωση των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο novasports.gr:

«Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία για την απόδοση και τον τρόπο που παίξαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Αφήνουμε πίσω βέβαια όλα όσα έγιναν και το μόνο που μας μένει είναι η αποβολή του Περόνε και ο τραυματισμός του Πιπίνη» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Αρκάδων και συνέχισε:

«Από κει και πέρα ξαναμπαίνουμε στους γνώριμους ρυθμούς, η ομάδα είναι σε πολύ κατάσταση και νομίζω πως τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν να αντικαταστήσουν τους δύο συμπαίκτες τους, θα τα καταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΣ αλλά και στη δύναμη της έδρας:
«Είδαμε πόσο ανταγωνιστική ομάδα είναι τα Γιάννινα στη φετινή περίοδο. Τα παιχνίδια που παίξαμε ήδη δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως θα παίξουμε σε μία έδρα η οποία θα κοχλάζει θα έχει ένταση και πίεση, ξέρουμε πολύ καλά τη δύναμη που δίνει ο κόσμος στην ομάδα των Ιωαννίνων. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί η ομάδα του κουρασμένη, σημείωσε:

«Δεν υπάρχει κούραση. Έχουμε το χρόνο να κάνουμε την αποκατάστασή μας, εξάλλου θα γίνουν και κάποιες αλλαγές για αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρισκόμαστε μέσα σο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα έχει δείξει πως είναι ανταγωνιστική και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στα πλέι οφ».

Κλείνοντας, ο Σάκης Τσιώλης, ανέφερε:

«Αν κάνουμε τα παιχνίδια που θέλουμε και πάρουμε τα αποτελέσματα αφήνοντας έξω αυτούς τους δύο βαθμούς, θα τους προσθέσουμε στο τέλος και τότε θα διαπιστώσουμε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι βαθμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: