Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Στα δικαστήρια με Μπόατενγκ!!

Ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει πια τον Μπόατενγκ να επιστρέψει. Θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά του Γκανέζου!

Στα δικαστήρια με Μπόατενγκ!
Ο Ολυμπιακός αλλάζει τακτική στην υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ και περνάει στην επίθεση!

Μετά από την αναμονή των τελευταίων ημερών οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να πάνε στα δικαστήρια τον Γκανέζο!

Αφορμή για την απόφαση αυτή αποτέλεσαν τα όσα γράφονται για συμφωνία του παίκτη με τη Φούλαμ να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Κύριο ζήτημα όμως δεν ήταν τα δημοσιεύματα, αλλά η συμπεριφορά του παίκτη προς τους Πειραιώτες, η οποία κρίνεται υποτιμητική και προσβλητική.

Έτσι μετά από υπομονή αρκετών ημερών οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να στείλουν το ζήτημα στα δικαστήρια. Στο πλευρό τους θα υπάρχει η συμφωνία που έχει υπογραφεί από τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε ότι ο Μπόατενγκ είχε συμφωνήσει -όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός- για έξι μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Πριν το Πάσχα ο Γκανέζος έφυγε από την Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι έχει να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα και να επιστρέψει για να μπορέσει να αφοσιωθεί αγωνιστικά στον Ολυμπιακό.

Από τότε δεν επέστρεψε και δεν έκανε ποτέ ξανά προπονήσεις στο Ρέντη. Όσες φορές και να υποστήριξε ότι θα επιστρέψει την Ελλάδα δεν το τήρησε.

Πριν από λίγες ημέρες αγγλικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τη Φούλαμ.

Τότε ο Μπόατενγκ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού υποστήριζε και πάλι ότι δεν είναι στην Αγγλία και πως θα τηρήσει την συμφωνία που έχει με τον Ολυμπιακό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: