Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Η ομάδα είναι καλά τώρα»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ έχοντας ξεπεράσει το σοκ του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Έργκους Κάτσε.

«Η ομάδα είναι καλά τώρα»
Σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Έργκους Κάτσε να τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεπεράσει το σοκ του Κυπέλλου και με νέο προπονητή (Γεωργιάδη) είναι έτοιμος να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Η ομάδα τώρα είναι καλά. Έχουμε ξεπεράσει - όχι εντελώς - το σοκ του Κυπέλλου και θέλουμε τώρα να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε πρώτοι».

Επειδή το Κύπελλο ήταν ένας από τους βασικούς σας στόχους, τί δεν πήγε καλά στον επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Πιστεύω ότι στον δεύτερο αγώνα έπαιξε πολύ ρόλο το πάθος. Δεν παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε, η αυτοσυγκέντρωση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για ένα τέτοιο ματς, επειδή ήταν ημιτελικός δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι αυτό έπαιξε πολύ ρόλο, δεν παίξαμε σα να ήταν το τελευταίο ματς».

Το γεγονός ότι άλλαξε κι η τεχνική ηγεσία σας επηρεάζει ως ομάδα; Ετοιμάζεστε να δείξετε κάτι το διαφορετικό;
«Στην αρχή είναι λίγο διαφορετικά, επηρεάζεσαι γιατί έχεις συνηθίσει αλλιώς, μετά αλλάζουν τα πράγματα, φεύγει ο προπονητής κοντά στο τέλος της χρονιάς. Τώρα ήρθε ένας καινούριος προπονητής ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε τα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να βγούμε πρώτοι και να μπούμε στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τις ομάδες που θ' αντιμετωπίσετε τις γνωρίζετε, έχετε παίξει και στο πρωτάθλημα μαζί τους. Η πρώτη από αυτές είναι ο Ατρόμητος. Πόσο διαφορετικό αγώνα περιμένεις σε σχέση με τον αντίστοιχο της κανονικής περιόδου;
«Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι πιο 'δυνατά' από του πρωταθλήματος γιατί ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας υψηλός στόχος και όλες οι ομάδες από τις τέσσερις που είμαστε θέλουν να μπουν στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θα είναι διαφορετικοί οι αγώνες από τους αντίστοιχους του πρωταθλήματος».

Έχει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ;
«Εντάξει θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί αν κερδίσουμε εκτός θα πάρουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση όλοι οι παίκτες γιατί θα φύγουμε πολλούς βαθμούς μπροστά. Και μετά είναι και το επόμενο ματς στην έδρα μας, θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: