Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αιχμηρή διευκρίνιση Αλαφούζου για Ολυμπιακό!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνισε πως έφερε σαν παράδειγμα τον μπασκετικό Ολυμπιακό για να καταδείξει τις διαφορές με τον ποδοσφαιρικό.

Αιχμηρή διευκρίνιση Αλαφούζου για Ολυμπιακό
Η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για τον μπασκετικό Ολυμπιακό ως παράδειγμα ομάδας που διαπρέπει χωρίς μεγάλο μπάτζετ προκάλεσε αίσθηση κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος μετά τη συνέντευξη Τύπου σε πηγαδάκι διευκρίνισε πως χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό ως μομφή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο, πολύ ισχυρό Παναθηναϊκό. Σας υπενθυμίζω πως η Ντόρτμουντ πριν δέκα χρόνια ήταν σε αυτή τη θέση που είμαστε μείς τώρα και παίζει τελικό Champions League. Ο ‘αιώνιος αντίπαλός’ Ολυμπιακός, έδειξε το ίδιο στο μπάσκετ», είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου, ενώ λίγα λεπτά μετά διευκρίνισε:

«Είναι σαφέστατο πως θεωρώ ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αδικήθηκε στους προημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα και ότι η θέση της ήταν στο Final 4 Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι αποτελεί κορυφαία μπασκετική δύναμη. Το παράδειγμα με τον μπασκετικό Ολυμπιακό το χρησιμοποίησα ως μία μομφή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό».

Δείτε εδώ τη δήλωση του... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: