Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Όλοι για Σούπερ Λίγκα!!

Μετά τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή που συνέχισαν με νίκες, το ίδιο έκαναν και οι έτεροι διεκδικητές της ανόδου, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου και Καλλονή, με την υπόθεση να ‘χει πιάσει «φωτιά»!

Όλοι για Σούπερ Λίγκα!
Άλλος για την βάρκα μας;

Οι πέντε από τους επτά πρώτους της Football League (οι άλλοι δύο παίζουν αυτή την ώρα μεταξύ τους) συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως η άνοδος θα κριθεί πραγματικά τη τελευταία στιγμή!

Μετά τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή που πήραν τα τρίποντα νωρίς το απόγευμα, το ίδιο έκαναν και οι Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου και Καλλονή.

Οι Αγρινιώτες –έστω κι οριακά- πέρασαν με διπλό (1-0) από τα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, χάρη στο τέρμα του Καμαρά.
Εξίσου διπλό για την Καλλονή. Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Με δύο τέρματα του Καντί στο πρώτο μέρος (15’, 44’) οι νησιώτες πήραν μεγάλο προβάδισμα, με τον Κοντό να μειώνει προσωρινά για τους γηπεδούχους και τον Γάλα να διαμορφώνει το τελικό 3-1! Η ήττα αυτή ουσιαστικά «καταδικάζει» τα «λιοντάρια» στην προσπάθεια που έκαναν έστω για είσοδο στα πλέι οφ.

Τρίποντο και για την «ανεβασμένη» Νίκη Βόλου που δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει 2-0 του Θρασύβουλου, χάρη στα γκολ των Φλίνγκα, Λαλίν κι ενώ οι Βολιώτες έχασαν και πέναλτι με τον Παππά στο 12’.

Η Λάρισα πήρε τους τρεις βαθμούς (1-0) κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, με τον Ζεκίνια να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του αγώνα και να διατηρεί τις ελάχιστες ελπίδες των «βυσσινί» για είσοδο στα πλέι οφ. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, καθώς στο 45’ ο Δημόπουλος αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, με μερίδα οπαδών να κάνουν «ντου».

Το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:
Εργοτέλης- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(18’ Μπουχαλάκης)

Αναγέννηση Επανομής- Ηρακλής 1-3
(82' Παπατζίκος - 23', 68' Σιατραβάνης, 32' Νατσούρας)

Δόξα Δράμα- Φωκικός 1-1
(37’ Κάσσος – 41’ Γουάρντεν)

Νίκη Βόλου- Θρασύβουλος 2-0
(18’ πεν. Φλίνγκος, 28’ Λαλίν)

Λάρισα- Βύζας Μεγάρων 1-0
(54’ Ζεκίνια)

Καλλιθέα- Καβάλα 2-2
(23’ Ντακόλ, 47’ Ατματσίδης – 80’ Χλωρός, 90’ Κάργας)

Πανσερραϊκός- Καλλονή 1-3
(15’, 44’ Καντί, 75’ Γάλας – 50 Κοντός)

Ηρακλής Ψαχνών- Παναιτωλικός 0-1
(56’ Καμαρά)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πιερικός 2-1
(6’ Σπαθάρας, 57’ Σκαθαρούλης – 21’ Καρακατσάνης)

Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Παναχαϊκή Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: