Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αλλάζει, αλλάζει…!!

Αλλαγές αναμένονται στον Ολυμπιακό. Μαρινάκης και Μίτσελ θα κάτσουν στο τραπέζι για να αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο.

Αλλάζει, αλλάζει…
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πάρει άδεια μέχρι τον Ιούλιο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία αλλά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση δουλεύουν ενόψει της νέας περιόδου. Σκοπός τόσο του Μίτσελ όσο και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δημιουργήσουν έναν Ολυμπιακό ελκυστικότερο, να προσελκύει τα βλέμματα με το παιχνίδι του.

Για αυτόν τον λόγο θα συναντηθούν άμεσα για να αρχίσουν να υλοποιούνται οι επιθυμίες του Ισπανού τεχνικού. Σίγουρος είναι μόνο ο Μίτσελ, αυτό είναι ξεκάθαρο από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα. Ονόματα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν ακουστεί πολλά και θα ακουστούν και στην συνέχεια αλλά από την ΠΑΕ τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Όσο για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει γίνεται μεγάλη κουβέντα. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού ενδιαφέρουν ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Λίβερπουλ για τον Μανωλά ή οι Σέλτικ, Μαρσέιγ, Μπεσίκτας για Αμπντούν και Τζεμπούρ ή ακόμα ακόμα η Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μασάντο.

Όλα είναι ανοιχτά μέχρι να παρθεί η απόφαση από τον Μίτσελ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό προς το καλύτερο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: