Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μάχη για Μπεργκ!!

Περίπτωση που όχι μόνο ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αλλά αξίζει να γίνει η υπέρβαση για εκείνον είναι ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

Μάχη για Μπεργκ
Ο Γιάννης Αναστασίου είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και στην χθεσινή του παρουσίαση δεν γινόταν να μην αναφερθεί για τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνουν οι «πράσινοι». Ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που ήθελαν το «τριφύλλι» να παλεύει να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Αναστασίου τόνισε σε πηγαδάκια χθες πως η περίπτωση του Μπεργκ είναι πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό και πως θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για τους «πράσινους» της νέας σεζόν. Αλλά το θέμα είναι πως τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά και πως θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για να τον αποκτήσει.

Το θέμα είναι πως για τον Αναστασίου υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία αναφορικά με τις μεταγραφές. Δεν θέλει να αποκτηθούν παίκτες ίσα-ίσα για να αποκτηθούν, δεν επιθυμεί δανεικούς και πως ψάχνει παίκτες που βρίσκονται σε ηλικία που πρόκειται να αναδειχθούν (μεταξύ 23 και 28 ετών).

Το πλάνο σε συνεργασία με τους Σαραβάκο και Νταμπίζα έχει ήδη ξεκινήσει και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: