Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η βραδιά των γενεών του Αρη

Η βραδιά του μεγάλου ραντεβού των γενεών του Αρη, πλησιάζει! Την προσεχή Παρασκευή, όλοι οι εν ζωή παλαίμαχοι της ομάδας, θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά και να δώσουν όραμα στον κόσμο που βλέπει τους κιτρίνους της σημερινής εποχής, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Αρη Στεφανίδη, ο οποίος επισημαίνει: ««Είναι μια δεξίωση που ετοιμάζω την Παρασκευή το βράδυ, όπου θα δειπνήσουμε με ποδοσφαιριστές που μάτωσαν τη φανέλα του Άρη. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία θα είναι 90 χρονών και από τους τελευταίους που αγωνίστηκαν, ο Λαμπριάκος. Όπως είναι γνωστό, εγώ έχω δει όλα τα δευτερόλεπτα που έχει παίξει ο Άρης. Αγαπώ πολύ την ομάδα παρ΄όλο που είμαι στην Αθήνα. Σε πολλά παιχνίδια φέτος ο Άρης δεν ήταν αυτός που θέλαμε και είχαμε συνηθίσει. Εγώ είπα να μαζέψω και να είμαι δίπλα με όλους τους παλαίμαχους, γιατί αυτοί είναι που με συγκίνησαν και με έκαναν να κλάψω στο παρελθόν. Μια τέτοια εκδήλωση θα φέρει πολλές συγκινήσεις. Σαν Αρειανός φίλαθλος θα τους τιμάω πάντα. Θα είναι όλοι όσοι φόρεσαν τη φανέλα του Άρη χωρίς καμία διάκριση. Θα το επαναλαμβάνω κάθε χρόνο».

Ηδη έχει ειδοποιηθεί και θα δώσει το παρών ένας πολύ μεγάλος αριθμός παλαιμάχων. Η ζωντανή ιστορία του Αρη, θα είναι εκεί: Βένος, Ζούκας, Βόσδου, Γούναρης, Δουλκεράκης, Δαλκίδης, Δράμπης, Δρογαλάς, Ζελελίδης, Καταρτζής, Καπερνέκας, Κεραμόπουλος, Κούης, Μητσιούδης, Μπιμπισίδης, Μπουγιουκλής, Οικονομίδης, Παπαμιχαήλ, Πασιαλής, Ποζάνης, Ραπτόπουλος, Σεμερτζίδης, Σπυρίδων, Τζιόλας, Τζιφόπουλος, Τσέλιος, Τσίλιος, Καδόπουλος, Χατζόγλου, Λαμπριάκος, Ψηφίδης, Γριμπελάκης, Πετκάκης, Καμπουρλάζος, Σαμώλης, Λεκ Μπέλο, Κατσιαούνης, Αλεξιάδης, Φοιρός, Κωνσταντινίδης, Κεραμιδάς, Λουκανίδης, Μιχαλήτσος και πάρα πολλοί ακόμη, ενώ παρών θα είναι και ο σημερινός προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος. 
Η επίσημη πρόσκληση του κ. Στεφανίδη:   
«Σας καλούμε στη δεξίωση-αφιέρωμα στους παλαιμάχους του Αρη, την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013, στο κέντρο ''Λίχνος'' της περιοχής Χαριλάου και ώρα 21:30. Θα θυμηθούμε τα παλιά, τις δοξασμένες στιγμές του Αρη μας και θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.
                                                                                                               
Μετά τιμής
Αρης Στεφανίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: