Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Καλεσμένοι όσοι μάτωσαν τη φανέλα του Άρη»

Ο επιφανής Αρειανός επιχειρηματίας, Άρης Στεφανίδης, πατέρας του Παναγιώτη που εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Κ.Μ.Α., μιλώντας στον “Arena 89,4 fm” γνωστοποίησε την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο ίδιος για όλους τους παλαίμαχους που “μάτωσαν” τη φανέλα των “κίτρινων”, κάνοντας κάλεσμα σε όλους, ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογή του υιού του αλλά και την επικείμενη Α.Μ.Κ., στην οποία τόνισε πως θα συμμετέχει.
Πιο συγκεκριμένα είπε:
Για την εκλογή του υιού του, Παναγιώτη, στη θέση του προέδρου της Κ.Μ.Α.: “Καλή επιτυχία του εύχομαι γιατί έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του. Μεγάλος και επιτυχημένος άνθρωπος είναι, αυτός γνωρίζει και λαμβάνει τις προσωπικές του αποφάσεις. Εγώ τον έκανα Αρειανό, μαζί πηγαίναμε στο γήπεδο”.
Για τον αν θα “έμπλεκε” διοικητικά στον Άρη αλλά και τί είπε στον Παναγιώτη για την εκλογή του: “Εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα έμπαινα στον Άρη, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και είναι τα πράγματα. Εγώ θα έμπαινα μόνο μαζί με άλλους 3-4 επιχειρηματίες ώστε να αποκτήσει μεγαλομέτοχο και χρηματοδότες ο Άρης.
Την παρούσα φάση του είπα να μην μπλέξει λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά τον εξέλεξε και τον τίμησε ο λαός του Άρη κι εγώ ως Αρειανός, του εύχομαι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις”.
Για την εκδήλωση που θα διοργανώσει ο ίδιος ώστε να τιμήσει όλους τους παλαίμαχους παίκτες του Άρη: “Είναι μια εκδήλωση για να τιμήσω όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν ματώσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όλους! Ο πιο μεγάλος είναι 86 ετών και φτάνουμε ως και τον Σταύρο Λαμπριάκο. 120 παλαίμαχους συνολικά έχω προσκαλέσει! Είναι εντελώς ανεξάρτητη και άσχετη με την ΠΑΕ και τη Λέσχη. Και όσοι δεν έχουν προσκληθεί, έχουν ανοιχτή πρόσκληση να παραβρεθούν.
Για την Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Άρης που προκηρύχθηκε χτες (14/5), την δικιά του συμμετοχή σε αυτή αλλά και το μήνυμά του προς όλους: “Για μένα, το μοντέλο και η λύση για τον Άρη είναι η Α.Μ.Κ., η οποία προκηρύχθηκε χθες και δηλώνω παρών. Θα βάλω και εγώ λεφτά στην αύξηση, θα πάρω μετοχές. Είναι σα να βάζεις λεφτά στον κουμπαρά της οικογένειάς τους. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να είναι εκεί. Το μήνυμα μου είναι «όλοι στο τραπέζι». Την ευχή μου στο γιο μου και στα υπόλοιπα παιδιά που εκλέχτηκαν και καλή επιτυχία”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: