Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Να πάρουμε άμεσα τα αποτελέσματα της NEXIA»

O νέος ταμίας της Κ.Μ.Α., Δημήτρης Τατάκης, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, υπογράμμισε πως επικοινώνησαν με τη NEXIA αλλά δεν πήραν σίγουρη απάντηση για το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου. Ωστόσο, ο ίδιος και το υπόλοιπο Δ.Σ. της Λέσχης επιθυμούν ως τις 25 Μαΐου -μέρα διεξαγωγής εκλογών για την ΠΑΕ-  να έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα του διαχειριστού ελέγχου των προηγούμενων διοικήσεων, ώστε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην Α.Μ.Κ. να γνωρίζει το μέγεθος των χρεών της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:
Αρχικά, για το νέο του ρόλο ως ταμίας και τα λεφτά που θα “μπουν” στην Κ.Μ.Α., αλλά και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της ΝΕΧΙΑ: “To θέμα είναι να δούμε πού πήγαν τα λεφτά της Κ.Μ.Α. (γέλια).  Πρέπει να τρέξουμε κάποια θέματα, έχουμε μεταξύ μας σύμπνοια και πιστεύω θα πάμε καλά. Δεν πήραμε 100% απάντηση από την ΝΕΧΙΑ για το πότε ακριβώς θα βγουν το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου.
Τουλάχιστον, ως τις 25 Μαΐου που είναι και οι εκλογές της ΠΑΕ, θέλουμε να υπάρχει το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου, έτσι ώστε να ξέρει κάποιος που θέλει να επενδύσει στην ομάδα πόσα είχαν ξοδευτεί και πόσα χρωστά η ΠΑΕ από προηγούμενες διοικήσεις”.
Για την απουσία του κόσμου από τις εκλογές της Κ.Μ.Α. και τον Φορέα γενικώς: “Απαξιώθηκε η Κ.Μ.Α. Αυτό μπορώ να πω. Όσοι ήρθαν για παράδειγμα στη Γενική Συνέλευση,οι περισσότεροι  δεν είχαν διάθεση να κάνουν ερωτήσεις, να έχουν ενστάσεις, να συμμετέχουν γενικώς. Αλλά εμείς κοιτάμε μπροστά έτσι ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να φέρουμε πάλι τον κόσμο πίσω στην Λέσχη. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε να πάρουμε τα νούμερα στα χέρια μας. Πόσα έξοδα-έσοδα είχε η ΠΑΕ, πόσο μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα της και πάει λέγοντας.
Εγώ -και ήταν και μέσα στις θέσεις μου- κάθε Δευτέρα να δίνεται βήμα σε όποιο μέλος επιθυμεί να εκφράσει την γνώμη του. Μέσα στο καλοκαίρι, σκεφτόμαστε και συζητάμε πως θα γίνει κανονικά η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α”.
Για την έλευση ενός επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης: “Είμαστε θετικοί, ασφαλώς. Γνωρίζουμε πως εάν έρθει ένας επενδυτής, θα υποβαθμιστεί ο ρόλος της Κ.Μ.Α. αλλά νομίζω πως φυσικά και μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να αναλάβει ένα άλλο ρόλο, πέρα του μεγαλομετόχου που κατέχει αυτή τη στιγμή. Να αναβαθμίζει την ομάδα, μέσω εκδηλώσεων, μέσω διάφορων ενεργειών. Δεν ξέρω αν κάποιος παρεξηγήσει τα λόγια μου, αλλά εγώ εκφράζω την προσωπική μου γνώμη ως προς την έλευση και παρουσία ενός επενδυτή”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: