Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Χωρίς άγχος θα πάει ο Αστέρας Τρίπολης στα Γιάννενα για το ματς με τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Καλίφα Σανκαρέ.

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ των Αρκάδων, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι επαγγελματίες και θα πάνε για τη νίκη και πως μπορούν να αντικατασταθούν επάξια οι απόντες. Θεωρεί πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα λάθη των γηπεδούχων και δεν του λένε τίποτα οι δυο βαθμοί στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι που πέρασε να συγκεντρωθούμε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε 90’ για τη νίκη.

Είμαστε καλή ομάδα και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους απόντες. Είναι καλό να έχουμε κοντά μας αυτούς που λείπουν, αλλά και αυτοί που θα παίξουν στη θέση τους είναι καλοί παίκτες και δεν θα επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας.

Ο ΠΑΣ είναι καλή και γρήγορη ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί χωρίς να τρελαθούμε από το πρώτο λεπτό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα περιμένουμε τα λάθη τους για να τους "χτυπήσουμε". Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο, όπως και στην έδρα μας.

Οι δύο πόντοι είναι καλοί, αλλά δεν λένε κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν τα Γιάννενα μας νικήσουν, μας πλησιάζουν στον ένα βαθμό. Για αυτό, πρέπει να μπούμε σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς όλοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Κοιτάμε πως θα πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και μετά κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: