Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το μήνυμα του «Μητσάρα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την παρουσία του Δημήτρη Σαραβάκου στον νέο Παναθηναϊκό.
Εμπειροι σίγουρα δεν είναι, αλλά φιλόδοξοι είναι και κίνητρο έχουν. Αναφέρομαι στον Γιάννη Αναστασίου και τον Δημήτρη Σαραβάκο, που επισήμως παρουσιάστηκαν σήμερα από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Αναστασίου έχει ένα πλάνο.
Το αν θα πετύχει, η όχι θα φανεί στην πορεία. Σίγουρα, όμως, έχει ένα πλάνο στο μυαλό του, που θα στηρίζεται σε ευέλικτο ρόστερ με πολλούς έλληνες και ξένους, που θα είναι καλύτεροι από τους Ελληνες της Ακαδημίας.
Το είπε ο ίδιος ξεκάθαρα και ουσιαστικά τόνισε, ότι οι καραβιές των ξένων που ερχόντουσαν μέσω dvd τελείωσαν. Μακάρι να είναι έτσι. Καταλαβαίνω όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού , που είναι δύσπιστοι, διότι την χρονιά, που τελειώνει τα είδαν όλα. Ας σταθούμε, όμως, σε κάτι .
Στην παρουσία του Δημήτρη Σαραβάκου. Οσοι πιστεύουν , ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό σαν ασπίδα του Νταμπίζα είναι γελασμένοι και δεν τον ξέρουν καθόλου καλά τον Μητσάρα. Ηρθε , διότι βλέπει ότι πάει να χτιστεί ο Παναθηναϊκός από την αρχή με ανθρώπους, όπως ο Νταμπίζας και ο Αναστασίου τους οποίους εμπιστεύεται. Μάλιστα τον Νταμπίζα τον ξέρει χρόνια.
Εχει περάσει στα ψιλά η επιστροφή του Σαραβάκου στον Παναθηναϊκό, αλλά για μένα αυτό είναι η είδηση της χρονιάς. Διότι ο Μήτσος είναι δύσκολο παιδί και δεν «ψήνεται» εύκολα να μπει σε κάποιο πόστο.
Τόσα χρόνια έμεινε μακριά με δική του επιλογή . Για κάποια στιγμή μπήκε στο Δ.Σ, αλλά μόλις είδε ότι δεν ήταν χρήσιμος και δεν έκανε αυτό που γούσταρε είπε αντίο και έφυγε.
Το γεγονός, ότι πήρε την απόφαση να είναι εκ των πρωταγωνιστών σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται σημαίνει ότι κάτι βλέπει, που ίσως δεν το βλέπει ο πολύς κόσμος. Και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα του «Μητσάρα», που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από τόσα χρόνια αποχής και για να ενώσει και να συσπειρώσει τον κόσμο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: