Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Να ετοιμάζεται για τη Superleague ο Ηρακλής»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Χρήστος Ζίφκας, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, επεσήμανε πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή το σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ παράλληλα έστειλε και το μήνυμα για την επόμενη σεζόν που θα βρει τους “κυανόλευκους” πιθανότατα στη Superleague.
Αναλυτικά, δήλωσε:
Αρχικά, για το σημερινό παιχνίδι: “Το πιο βασικό είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Όλοι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο σημερινό παιχνίδι. Έχει επικινδυνότητα, διότι οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, όπως η Επανομή, παίζουν τελείως ελεύθερα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή”.
Για την έντονη παρουσία των φίλων του Ηρακλή στην Επανομή: “Σίγουρα, όλο το γήπεδο θα είναι με φίλους του Ηρακλή. Νομίζω ότι και οι φίλοι της Επανομής θα είναι με τον Ηρακλή, ας μη γελιόμαστε. Αλλά ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο, κάνει το παιχνίδι του”.
Για τον Χατζηνικολάου και την κριτική που δέχθηκε: “Ο Χατζηνικολάου από την πρώτη μέρα κρινόταν. Ο προπονητής έπρεπε να μάθει την ομάδα ή η ομάδα αυτόν; Ήθελε λίγο χρόνο και είδαμε πέρασε λίγος καιρός, έδεσε η ομάδα πιο πολύ και πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Έπειτα, λέμε ο Ηρακλής δεν παίζει όσο καλά θέλουμε. Εγώ θεωρώ πως το ζητούμενο είναι οι νίκες και κανείς φίλαθλος εάν γυρίσει το μυαλό του πίσω στα παιχνίδια δε θα θυμάται πως έπαιξε η ομάδα. Αντιθέτως, θα δει την βαθμολογία, θα δει τον Ηρακλή δεύτερο και θα ‘ναι χαρούμενος”.
Τέλος, έστειλε και το μήνυμα για την επόμενη σεζόν: “Εγώ θα πω πως στον Ηρακλή θα πρέπει να ετοιμάζεται για την Superleague. Διοικητικά, οργανωτικά, αγωνιστικά. Θα επιστρέψουμε μετά από δύο χρόνια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: