Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα»

Εντελώς διαφορετικά ματς από αυτά του πρωταθλήματος είναι εκείνα των play-offs σύμφωνα με τον Αλέξη Μιχαήλ.

«Τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα»
Ο Αλέξης Μιχαήλ ήταν από τους διακριθέντες παίκτες της φετινής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κατάφερε να μπει στα play-offs. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως τα ματς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με του πρωταθλήματος και πως όλοι οι παίκτες των Ηπειρωτών είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Διαβάστε όσα είπε ο Αλέξης Μιχαήλ στην Nova:

Για τα πλέι οφ:
«Ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα και όσες ομάδες είναι στα πλέι οφ δίκαια βρίσκονται εδώ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τις διαφορές σε αυτά τα παιχνίδια: «Δεν θα έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα και μεγάλο ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα είναι η κάθε ομάδα και το πόσο θα θέλει τα παιχνίδια αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ιδιαίτερα ματς».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι μία ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε ρίξει το βάρος στην τακτική γιατί είναι πολύ καλές ομάδες και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι».

Για τους παίκτες του ΠΑΣ που είναι υποψήφιοι για βράβευση: «Άξια είναι σε αυτές τις κατηγορίες οι παίκτες και έχουν γίνει πολύ καλά βήματα από όλους και εύχομαι να πάρουν όλοι το βραβείο και να είναι όλοι χαρούμενοι στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: