Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τι «Γηραιός», τι Κρητικός!!

Ηρακλής και Εργοτέλης πάνε φουλ για απευθείας άνοδο, καθώς και οι δύο συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους κόντρα σε Αναγέννηση Επανομής και Εθνικό Γαζώρου, αντίστοιχα.

Τι «Γηραιός», τι Κρητικός
Και τώρα ποιος τους πιάνει! Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της Football League Ηρακλής και Εργοτέλης είναι όλο και πιο κοντά στο να κατακτήσουν μία από τις προνομιούχες τρεις θέσεις που «οδηγούν» απευθείας στην Σούπερ Λίγκα.

Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Κρητικοί συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους και αν συνεχίσουν έτσι στους εναπομείναντες αγώνες, τότε δεν θα μπουν στην ταλαιπωρία των πλέι οφ για την άνοδο.

Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι της Αναγέννησης Επανομής με τον Ηρακλή αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού», με αποτέλεσμα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Σιατραβάνη στο 23’. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε στο 32’ ο Νατσούρας με κεφαλιά.

«Αέρα» τριών τερμάτων στον Ηρακλή έδωσε στο 68’ ο Σιατραβάνης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82’ ο Παπατζίκος.

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Νταντάμης, Τζόσουα Σίλβα (62' Δραγανίδης), Κάρταλ, Μωυσίδης (69' Κουκουλέκης), Σαμουηλίδης, Παπατζίκος, Μπαλασάς, Τζανδάρης, Αναστασίου, Κουλίδης.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Τσερκέζος, Λόπεθ, Γ. Παληγεώργος (19' λ.τ Ντατίδης), Τάι, Σουλίδης (77' Στεφανίδης), Γεωργίου (46' Ισαάκ), Σιατραβάνης, Κιρόφσκι.

Στο Ηράκλειο σημαντική νίκη πήρε και ο Εργοτέλης, ο οποίος χάρη στο γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και πλέον είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στα «σαλόνια».

Εργοτέλης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης, Ζαχόρα (70' Δωματάς), Μπρούνο (86' λ.τ Ουέλινγκτον), Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (63' Χάντι).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Παπάζογλου (72' Νύρλας), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (68' Καπίας), Ομπέντ, Μαχαιρούδης, Διαμαντίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελάκας (66' Γαϊδαρτζής), Χαριτίδης.

Το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(18’ Μπουχαλάκης)

Αναγέννηση Επανομής- Ηρακλής 1-3
(82' Παπατζίκος - 23', 68' Σιατραβάνης, 32' Νατσούρας)

Δόξα Δράμα- Φωκικός
Νίκη Βόλου- Θρασύβουλος
Λάρισα- Βύζας Μεγάρων
Καλλιθέα- Καβάλα
Πανσερραϊκός- Καλλονή
Ηρακλής Ψαχνών- Παναιτωλικός
Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πιερικός
Ρεπό: Παναχαϊκή Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: