Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ίδιοι στόχοι, διαφορετική αφετηρία

Οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ατρόμητο, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ την Τετάρτη στις 19:15 (Novasports 1 & HD), με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν από την πλευρά τους να παραμείνουν στην πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φυτανίδη και Καραγκούνη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, πέραν αυτών όμως, δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Οι Περιστεριώτες ξεκινούν το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με μηδέν βαθμούς κάτι που σημαίνει πως αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς.
Τα μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ ακούν στα ονόματα των Κατσικά και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε είκοσι ποδοσφαιριστές και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει για τη νίκη στο Περιστέρι, που αν έρθει θα τον φέρει σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση δεύτερη θέση, ειδικά σε περίπτωση που ο Αστέρας Τρίπολης φύγει χωρίς τους τρεις βαθμούς από τα Γιάννινα.
Η βαθμολογία των πλέι οφ:
1) ΠΑΟΚ 4
2) Αστέρας Τρίπολης 2
3) ΠΑΣ Γιάννινα 0
4) Ατρόμητος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: