Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν θέλουν Ρούνι

Ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ είναι ένας έγκριτος δημοσιογράφος που εργάζεται στα σημαντικότερα αθλητικά και όχι μόνο Μέσα της Ευρώπης (As, Daily Telegraph και Skysports). Το ρεπορτάζ του για την «πόρτα» των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων στον Ουέιν Ρούνι έχει σημαντικό ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου ο Άγγλος επιθετικός, που ήδη έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτάθηκε σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Το εντυπωσιακό είναι πώς αμφότερες οι ισπανικές ομάδες, χωρίς να ρωτήσουν οικονομικά δεδομένα, δεν συζήτησαν καν την πρόταση με την αιτιολογία πώς δεν ψάχνουν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Η κόντρα του Ρούνι με τον Ντέιβιντ Μόγιες, από την εποχή της Έβερτον, είναι γνωστή, επομένως η παραμονή τους στους «κόκκινους διαβόλους» θεωρείται απίθανη.

Το ότι πρωτοκλασάτες ομάδες της Ευρώπης δεν συζητούν καν την απόκτησή του, οφείλεται σύμφωνα με την άποψη του Μπαλάγκ στο γεγονός πώς ο Ρούνι δεν μπόρεσε ν΄ ανταποκριθεί τον τελευταίο καιρό στις απαιτήσεις του Φέργκιουσον με τον οποίο ήρθε σε προστριβή. Αυτό μείωσε την αξία των «μετοχών» του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να θεωρείται πιο πιθανό αυτή τη στιγμή να πάει σε μία ομάδα που θα τον πληρώσει καλά (π.χ. Παρί), παρά σ΄ ένα από τα κλαμπ της ελίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: