Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ποια αύξηση κεφαλαίου στον Άρη;

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με την (υποτιθέμενη) αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης, αφού η προσωρινή διοίκηση υπό τον κύριο Χαράλαμπο Σκόρδα ανακοίνωσε επίσημα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο λογαριασμός της EUROBANK που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένος με την Εφορία!!!
Όποια χρήματα δηλαδή κατατεθούν σε αυτό τον λογαριασμό από τον (ανυποψίαστο) υποψήφιο επενδυτή θα μεταφερθούν αυτόματα στα ταμεία της… Εφορίας και ΌΧΙ του Άρη.
Αυτό διαπίστωσαν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι επενδυτές και έστειλαν το μήνυμα προς τους συνεργάτες τους στη Θεσσαλονίκη: “Αυτός μας κοροϊδεύει, νομίζει ότι έχει να κάνει με άσχετους. όσα λεφτά και εάν βάλουμε, θα πηγαίνουν για αποπληρωμή χρέους προς την εφορία και όχι στα ταμεία της ΠΑΕ για ενίσχυση της ομάδας”!
Η κινητοποίηση ήταν έντονη και υπάρχει μάλιστα μία ακόμη πληροφορία: Η αύξηση πέρα από το ότι δεν δημοσιεύθηκε ΑΚΟΜΗ στο ΦΕΚ, δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί ο φάκελος που έχει καταταθεί άπό την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ και ζητήστε από τον προσωρινό πρόεδρο να κάνει όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες για να βοηθήσει την ομάδα του ΚΑΙ ΟΧΙ να προσπαθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο του ΆΡΗ.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: