Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τους έδειξε την έξοδο…!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε στη προπόνηση της ομάδας στους Λαζαρίδη, Δέντσα, Τζανή, Κουρτεσιώτη και Μαρτσάκη, ότι δεν υπολογίζονται και θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Πλατανιά.

Τους έδειξε την έξοδο…
Μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμη στους διοικούντες τον Πλατανιά ότι θα παραμείνει, ωστόσο, με τις κινήσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης, με την σύμφωνη απόφαση της διοίκησης, ανακοίνωσε στους Λαζαρίδη, Δέντσα, Τζανή, Κουρτεσιώτη και Μαρτσάκη ότι δεν υπολογίζονται και δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Η διοίκηση του Πλατανιά τη Δευτέρα παρέθεσε γεύμα στους παίκτες, αλλά και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου και αναφέρει στο δελτίο Τύπου της:

«Δείπνο στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, στους φροντιστές και στα στελέχη – συνεργάτες παρέθεσε χθες (13/5) το βράδυ η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, σε εστιατόριο στον Πλατανιά. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Στη διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Στέλιος Βαρουξάκης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ευχαρίστησε από καρδιάς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη σημαντική τους προσφορά στην ομάδα κατά την πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: