Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πιο στριμωγμένος απ` όλους ο ΠΑΟΚ!!

O "Δικέφαλος" θέλει πιο πολύ από όλους να βγει πρώτος στα πλέι οφ, αλλά δεν... έχει δεμένο τον γάιδαρο του! «Ντου στα Αποδυτήρια» για το άνοιγμα της αυλαίας στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ξεκινάνε τα πλέι οφ κι ένα είναι το σίγουρο. Πιο στριμωγμένος απ’ όλους είναι ο ΠΑΟΚ. Κανείς άλλος, δηλαδή, δεν παθαίνει κάτι αν δεν πάρει την πρωτιά.
Θα πει κανένας, δηλαδή, στον Αστέρα Τρίπολης «γιατί δεν πήγες προκριματικά τσάμπιονς λιγκ;». Όχι, βέβαια. Για όνομα του θεού. Η ομάδα φέτος έχει κάνει απίστευτα πράγματα. Τι άλλο να πετύχει, δηλαδή;
Την υπέρβαση
Ή μήπως έχει κάποιος απαίτηση από τον ΠΑΣ Γιάννενα να καθαρίσει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους αντιπάλους; Από την στιγμή που μπήκε στα πλέι οφ είχε κάνει ήδη την μεγάλη υπέρβαση.
Προσδοκίες
Όσο για τον Ατρόμητο, η παρουσία του φέτος ήταν έτσι κι έτσι. Και γι’ αυτό δεν υπάρχουν και φοβερές προσδοκίες.
Πάση θυσία ο ΠΑΟΚ
Οπότε η μόνη ομάδα που θέλει πάση θυσία αυτό το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ είναι ο ΠΑΟΚ. Έχασε το κύπελλο, αν δεν βγει πρώτος και στα πλέι οφ, τότε έχει αποτύχει πλήρως.

Εκτός παιχνιδιού
Έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κι από εκεί και πέρα από τις άλλες βαριές φανέλες μόνο ο ΠΑΟΚ φέτος τερμάτισε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Όλοι οι άλλοι ήταν εκτός παιχνιδιού από νωρίς στην σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να δώσει μπαράζ για να βγει 6ος, ο Άρης σώθηκε τελευταία στιγμή και η ΑΕΚ υποβιβάστηκε.
Για φαβορί
Ο ΠΑΟΚ, όμως, ακόμα κι έτσι τα μπέρδεψε τα πράγματα. Στο κύπελλο δεν έφτασε καν τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα μέχρι το παρά πέντε ήταν τρίτος, πίσω από τον Αστέρα. Τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε και τον προσπέρασε.
Κι έτσι όπως έχει παίξει ως τώρα ο ΠΑΟΚ μέσα στην σεζόν δεν είναι δα ότι έχει δεμένο τον γάιδαρό του στα σίγουρα. Αν κάνει κάνα, δυο γκέλες μπορεί να έχει πρόβλημα.
Δεν φτάνει, λοιπόν, μόνο να είναι φαβορί, αλλά πρέπει και να δικαιολογήσει αυτόν τον ρόλο. Για να δούμε. Θα ξεκινήσει με το δεξί στο Περιστέρι; Αν κάνει το τρίποντο, τότε παίρνει τα πάνω του και πάει φουλ για πρωτιά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: