Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

“Συνδεδεμένος ο λογαριασμός”!!!

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του www.arenafm.gr σχετικά με τον λογαριασμό της EUROBANK που έχει δημοσιοποιήσει η ΠΑΕ Άρης και στον οποίο μπορούν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέσουν χρήματα για να μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Ο ίδιος ο προσωρινός πρόεδρος Χαράλαμπος Σκόρδας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, μιλώντας στο PRESSARIS.
Το ρεπορτάζ που αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:
“Μια πληροφορία που είδε  το φως της δημοσιότητας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει με έναν από τους λογαριασμούς που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το θέμα που μετέδωσε ο «Αρένα»: «Ο λογαριασμός της EUROBANK που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΠΑΕ είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Εφορία!
Όποια χρήματα δηλαδή κατατεθούν σε αυτό τον λογαριασμό από τον υποψήφιο επενδυτή θα μεταφερθούν αυτόματα στα ταμεία της… Εφορίας και ΟΧΙ του Άρη».
Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι μόνο αυτός ο λογαριασμός της Eurobank δεσμευμένος. Όλοι οι λογαριασμοί της ΠΑΕ Άρης είναι δεσμευμένοι από την εφορία, όπως και οι δικοί μου, αλλά και των Αθανασιάδη, Ζαμπέτα. Είναι δεσμευμένοι, όμως, κατά 50% και όχι για όλο το ποσό για το 100%. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όσα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, τα μισά πηγαίνουν στην εφορία.
Από κει και πέρα, όσοι είναι σχετικοί γνωρίζουν ότι αν π.χ. ένας επενδυτής βάλει 5.000.000 ευρώ για να αγοράσει μετοχές, θα αγοράσει τον ίδιο αριθμό μετοχών που θα αγόραζε είτε το 50% των χρημάτων πηγαίνει στην εφορία, είτε όχι!Είναι ξεκάθαρο αυτό.
Αν έρθει λοιπόν αύριο ο επενδυτής και βάλει τα 5.000.000 ευρώ θα πάρει κανονικά το ποσοστό που αναλογεί σε όλο το ποσό αυτό”.
ΑΡΑ: ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του ρεπορτάζ μας και ΕΡΩΤΗΜΑ προς λογικά σκεπτόμενους:
ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ θα βάλει 5 εκατομμύρια ευρώ μετρητά και την άλλη στιγμή θα βρίσκονται 2,5 εκ. ευρώ στο λoγαριασμό του;
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 2,5 εκ ευρώ σε 2 λεπτά και να γεμίσει τα ταμεία μιας εφορίας για να γλιτώσουν αυτοί που έφεραν τον Άρη στην τραγική αυτή κατάσταση;
ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  για να μπουν τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ και όχι στην Εφορία και ΑΜΕΣΑ ενεργοποίηση όλης της Αρειανής οικογένειας και ΚΥΡΙΩΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ!!!
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: