Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

”Δωράκι” Ζούρου στο Ολυμπιακό!!

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο TOP-16 της Ευρωλίγκα η Ζαλγκίρις Κάουνας επικράτησε στην παράταση της Φενέρμπαχτσε με 85-84 (69-69 κ. α.). Είναι ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετεί αφάνταστα τον Ολυμπιακό αρκεί αύριο να πάρει το διπλό επί ισπανικού εδάφους με αντίπαλο τη Βαλένθια. Οι Πότσιους και Ντελινινκάιτις ήταν οι κορυφαίο από την ομάδα του Ηλία Ζούρου σημειώνοντας από 13 πόντους. Ο Ονάν ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας 23 πόντους.

Μάρτυρες για την απόπειρα δωροδοκίας!!

Στο... σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της "μικρής λίγκας" κάθεται αύριο (10 π.μ.) ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης με αφορμή τις καταγγελίες του τερματοφύλακα των Τρικάλων Χρήστου Πουρή για απόπειρα δωροδοκίας στο ματς μεταξύ των δυο ομάδων που έγινε το Σεπτέμβριο. Μια μέρα πριν εκδικαστεί η υπόθεση ως μάρτυρες κλήθηκαν ο πρόερος των Τρικάλων Βαγγέλης Πλεξίδας, ο Πουρής και ο τότε προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης.

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα 2-1

Με εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο σε ένα εξαιρετικό ματς, έτσι όλα είναι ανοικτά εν όψει Βαρκελώνης
Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 26' με τον Νταβίντ Βίγια από την ασίστ του Λιονέλ Μέσι και φαινόταν πως τελικά θα έπαιρναν αυτό που ήθελαν στην Αγγλία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι με πανέξυπνο σουτ στην κλειστή γωνία του Βαλντές ισοφάρισε στο 78' και πέντε λεπτά αργότερα ο Αντρέι Αρσάβιν ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Άρσεναλ.
Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα 2-1

Σκόρερς: 78' Φαν Πέρσι, 83' Αρσάβιν / 26' Βίγια
Γήπεδο: "Έμιρεϊτς Στέιντιουμ", Λονδίνο
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν δημιούργημα του Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ρόμπιν φαν Πέρσι αριστερά μέσα στην περιοχή, ο Ολλανδός έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ και απέκρουσε δύσκολα ο Βίκτορ Βαλντές.

Σπουδαία ήταν και η πρώτη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο 15', με τον Βίγια να βγάζει μόνο τον Μέσι από αριστερά τον Αργεντινό να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Στσέζνι και να κάνει "σκαφτό" πλασέ στην απέναντι γωνία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από την ρίζα του αριστερού του δοκαριού.

Στο 25' ήταν η σειρά της Άρσεναλ να απειλήσει ξανά με το Φάμπρεγκας και πάλι να κάνει εξαιρετική πάσα, αλλά τον Αμπιντάλ να προλαβαίνει και να διώχνει προ του Φαν Πέρσι.

Ένα μόλις λεπτό αργότερα η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Νταβίντ Βίγια να πλασάρει ιδανικά τον Στσέζνι στο τετ-α-τετ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά την μοναδική ασίστ του Λιονέλ Μέσι.

Στο 29' ο Φαν Πέρσι βρέθηκε σε καλή θέση και πάλι, αλλά αστόχησε σε σουτ από αριστερά της περιοχής, ενώ δεν υπήρξε κάποια άλλη σπουδαία φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρά μόνο κάποιες καλές προσπάθειες του Μέσι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος οι "κανονιέρηδες" μπήκαν δυναμικά και πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Φαν Πέρσι να απειλεί αρχικά στο 55', αλλά να είναι τελικά πολύ άστοχος σε σουτ από καλή θέση.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μέσι από κοντά αστόχησε σε μία φάση που ήταν οφ-σάιντ, αλλά δεν δόθηκε, ενώ συνέχισε η Άρσεναλ την πίεση και τελικά δικαιώθηκε.

Στο 78' ο Κλισί από αριστερά έκανε εντυπωσιακή πάσα με το δεξί στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος στην περιοχή πλάγια από αριστερά αυτήν την φορά δεν αστόχησε και πέτυχε ένα πανέξυπνο τέρμα για την ισοφάριση.

Ο Ολλανδός σούταρε με το αριστερό στην κλειστή γωνία του Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος ξαφνιάστηκε και φυσικά φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

Η ανατροπή για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ολοκληρώθηκε στο 83' με τον Σαμίρ Νασρί δημιουργό και τον Αντρέι Αρσάβιν εκτελεστή.

Ο Νασρί έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση, κλείστηκε και δεν σούταρε, ενώ δεν έδωσε πάσα στον Φαν Πέρσι που ήταν στο πέναλτι και περίμενε τον Αρσάβιν που ερχόταν από πίσω. Ο Ρώσος πήρε την πάσα στο κατάλληλο σημείο και σούταρε στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές για δεύτερη φορά σε 5 λεπτά για το 2-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Εμπουέ, Κοσιελνί, Ντζουρού, Κλισί, Σονγκ (68' Αρσάβιν), Γουΐλσιρ, Φάμπρεγκας, Νασρί, Γουόλκοτ (77' Μπέντνερ), Φαν Πέρσι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (89' Αντριάνο), Πέδρο, Μέσι, Βίγια (68' Σεϊντού Κεϊτά).

*Στον πάγκο για την Άρσεναλ έμειναν οι Αλμούνια, Σκιλασί, Γκιμπς, Ντενίλσον και Ροζίτσκι, ενώ στον πάγκο για την Μπαρτσελόνα έμειναν οι Χοσέ Πίντο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Μαστσεράνο, Άφελαϊ και Μπόγιαν

Βαριά ήττα για Άρη από Γκέτινγκεν (74-55)

Βαριά ήττα, με την οποία δυσκολεύει πλέον η υπόθεση πρόκριση, υπέστη στη Γερμανία ο Αρης στο ντεμπούτο του Λευτέρη Σούμποτιτς.
Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 74-55 από την Γκέτινγκεν, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του EuroCup, και πλέον μετρούν τρεις ήττες στον 10ο όμιλο.
Τα δεκάλεπτα: 21-6, 45-20, 64-38, 74-55
ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ: Σκοτ 14 (2), Κούλαβικ, Μίτσαμ 2, Λιτλ 2, Ντέιλ 16 (2), Μικς, Μπουν 14, Αντερσον 18 (2), Τζόρνταν 8 (1)
ΑΡΗΣ: Μπράουν 5 (1), Ταπούτος 8 (2), Χατζηβρέττας 2, Χαραλαμπίδης 8, Κουμπούρας, Μπορόβνιακ 4, Σλούκας 2, Τάκερ 17 (1), Τόμας 9
Βαθμολογία (σε 4αγ.):
Μπουντιβέλνικ 7
Γκέτινγκεν 7
Λε Μαν 5
Αρης 5

Εντυπωσιακή η Σαχτάρ!

Η εντυπωσιακή Σαχτάρ νίκησε με 3-2 τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» και βρίσκεται με το... ένα πόδι στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά. Από τα πρώτα λεπτά έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πριν καταφέρουν οι Ρωμαίοι να ισορροπήσουν. Μόλις στο 10', ο Ντόνι απέκρουσε (με δυσκολία) το φάουλ του Σέρνα και χρειάστηκε να περάσουν 11 λεπτά από τότε για να "φωνάξουν" οι γηπεδούχοι ότι βρίσκονται στο γήπεδο. Ο Κουρντίσο ήταν αυτός που στο 21' "σπατάλησε" μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Όπως φάνηκε όμως η φάση αυτή ήταν η προειδοποίηση των Ιταλών. Οχτώ λεπτά μετά, ο Περότα με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ταντέι, σήκωσε στο... πόδι το "Ολίμπικο". Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί όμως ήρθε η ισοφάριση! Ο Ζάντσον στάθηκε αρκετά τυχερός και πέτυχε το 1-1 ένα λεπτό μετά! Το «σοκ» για τους γηπεδούχους έγινε ακόμα μεγαλύτερο στο 36ο λεπτό, όταν ο Ντάγκλας σημείωσε το 1-2, φέρνοντας... τούμπα το ματς ενώ λίγο αργότερα (42'), ο Λούις Αντριάνο έριξε στα... σχοινιά την ιταλική ομάδα. 1-3 για την Σαχτιόρ, σε ένα πρώτο ημίχρονο «καρμπόν» με την περσινή επική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο. Αυτή τη φορά σε ρόλο... θύτη η Σαχταρ Ντόνετσκ, με θύματα και πάλι τη Ρόμα και τους οπαδούς της.
Στο δεύτερο 45λεπτο, οι ποδοσφαιριστές του Κλαούντιο Ρανιέρι είχαν να ανέβουν ένα... βουνό. Το πρώτο βήμα για την... ανάβαση το έκανε με υπέροχο τρόπο στο 62ο λεπτό ο Μενέζ, δίνοντας ξανά ελπίδες σε ένα γήπεδο που έμοιαζε παγωμένο για αρκετή ώρα. Τα... υπόλοιπα (βήματα) όμως δεν έγιναν ποτέ. Οι Ουκρανοί αμύνθηκαν σωστά, έδειξαν προσηλωμένοι στο στόχο τους ενώ μάλιστα είχαν στιγμές που θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους!
Ο Πιατόφ μπλόκαρε το επικίνδυνο σουτ του Τότι από το ύψος του πέναλτι στο 82ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έπειτα από αυτό πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη, που στην ουσία ισοδυναμεί με μισή πρόκριση! Άλλωστε η Ρόμα θα χρειαστεί πια, νίκη με δύο γκολ διαφορά στην Ουκρανία. Εξαιρετικά δύσκολο...

Γήπεδο: "Oλίμπικο"
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)
Γκολ: 28' Περότα, 62' Μενέζ - 29' Ζάντσον, 36' Ντάγκλας Κόστα, 41' Αντριάνο
Κίτρινες: 77' Περότα - 34' Τσιγκρίνσκι

Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι):
Ντόνι, Μεξές, Βούτσινιτς (68' Μποριέλο), Τότι, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Ρίισε (46' Καστελίνι), Περότα, Μπουρδίσο, Κασέτι, Μενέζ
Στον πάγκο: Λόμποντ, Ζουάν, Γκρέκο, Σιμπλίσιο, Μπρίγκι
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Χούμπσμαν, Ζάντσον (85' Τεϊξέιρα), Λουίς Αντριάνο, Βίλιαν, Ντάγκλας Κόστα (66' Εντουάρντο), Μκιταριάν (78' Βίτσενετς), Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Ρακίτσκι
Στον πάγκο: Κουτζάμοφ, Στεπανένκο, Ιστσένκο, Κιζόφ

Παρέλαση… σκάουτερ για Βιεϊρίνια!!!

Το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα, έχει προξενήσει το ενδιαφέρον σε διάφορες ομάδες και δεν είναι μυστικό ότι η παρουσία του Αντρε Βιεϊρίνια, αποτελεί ένα κίνητρο για τους «κατασκόπους» ευρωπαϊκών ομάδων.

Αρχικά, στην Τούμπα αύριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πόρτο και της Σεβίλλης, Οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες σε αυτή τη φάση του EuropaLeague και θα ο νικητής θα διασταυρωθεί με το νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ και έτσι θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πιθανούς αντιπάλους του.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και σκάουτερ από τη Μπλάκμπερν, ο ίδιος ο οποίος είχε έρθει στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να παρακολουθήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Γάλλος δεν είχε αγωνιστεί, αλλά αυτός που είχε κάνει τρομερή εμφάνιση ήταν ο Αντρε Βιεϊρίνια και από ότι φαίνεται ο κατάσκοπος της Μπλάκμπερν έρχεται για να τσεκάρει και πάλι τον Πορτογάλο.

Επίσης, στο γήπεδο σήμερα θα βρεθεί και εκπρόσωπος της Κολωνίας, η οποία είναι μία από τις γερμανικές ομάδες που έχουν αναπτύξει το δίκτυο της στα Βαλκάνια και παρακολουθεί γενικώς, παιχνίδια στη χώρα μας.
ΠΗΓΗ: paok24.gr

«Ας μαζέψει κάποιος τον Μπέο!»

Το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλίας μεταξύ της Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι δυο ομάδες εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις για δυο μέρες. Γι’ αυτό κλήθηκε κάποιος ουδέτερος παράγοντας να σχολιάσει την κόντρα των δυο συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, που αγωνίζεται στη Football League 2, Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στην αθλητική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» και τόνισε πως κάποιος πρέπει να μαζέψει τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ συνεχάρη τον Κώστα Πηλαδάκη για την κατασκευή του AEL FC Arena και ανέφερε ότι θα έπρεπε οι «βυσσινί» να έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τέλος, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει ασκήσει δυο μηνύσεις στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στράτος Γιδόπουλος στην εφημερίδα «Ελευθερία»:

Μετά το προχθεσινό παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου 1-2 υπήρξαν ανακοινώσεις ειδικά από τον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα. Ποιά η γνώμη σας;

«Θυμάμαι ότι παίζαμε τότε σαν δύο ομάδες που η αντιπαλότητα υπήρχε για ενενήντα λεπτά από κει και πέρα τίποτα και κάποια συνθήματα που απλώς πίκαραν τους οπαδούς. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μαζέψει κάποιος τον κ. Μπέο που δεν είναι δυνατόν να βρίζει όλο τον κόσμο.

Ποιος του δίνει τέτοια δικαιώματα και γιατί δεν επεμβαίνει ο αθλητικός εισαγγελέας; Αυτά που λέει σήμερα (σ.σ. χθες) τα θεωρώ προσβλητικά και περίμενα αυταπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης. Δυστυχώς ο κ. Μπέος έχει ξεπεράσει τα όρια και δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει αυτή η δύναμή του.

Βρίζει τον καθένα και δε επεμβαίνει κανένας ενώ προσωπικά δεν το κρύβω ότι του έχω κάνει δύο μηνύσεις που ήταν να εκδικασθούν στις 17 και 25 Ιανουαρίου και λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκαν για το Μάιο. Τότε η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο. Η Λάρισα πιστεύω ήδη θα έπρεπε και αυτή να προσφύγει στη δικαιοσύνη».

Έχει τόση δύναμη ο κ. Μπέος που να αναφέρει ότι μπορεί να ρίχνει ομάδες;

«Ο Μπέος αυτοσαρκάζεται που λέει ότι θα ρίξει την ΑΕΛ και εκμεταλλεύεται την κατάσταση αλλά η ΛΑΡΙΣΑ αν πέσει θα πέσει από μόνη της. Του αρέσει να ασχολείται με πολλές ομάδες όπως και με τη Νίκη Βόλου που όπως έμαθα πήγε και έκανε μανούρα στο μέλος της ΚΕΔ για τους διαιτητές της Β’ και Γ’ εθνικής κ. Γιαννόπουλο γιατί κράτησε δύο λεπτά επιπλέον καθυστέρηση σε αγώνα της ομάδας μου ένας διαιτητής.

Ποιος του δίνει το δικαίωμα να βρίζει και να απειλεί; Θεωρώ τρομερό λάθος να συμπεριφέρεται με απρεπή τρόπο και για το γήπεδο της ΑΕΛ και μέσω της εφημερίδας σας θέλω να συγχαρώ τον κ. Πηλαδάκη που κατάφερε και έκανε αυτό το γήπεδο «στολίδι».

Η Λάρισα απέκτησε δικό της γήπεδο όταν άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναικος παλεύουν χρόνια και δεν το έχουν καταφέρει. Μόνο αυτό φθάνει για να συγχαρώ τον κ. Πηλαδάκη και την προσπάθεια που κάνει.

Αν ο αγώνας ήταν ΑΕΛ -Νίκη Βόλου ή αντίστροφα ποια θα ήταν η ατμόσφαιρα που θα θέλατε να δημιουργήσετε;

«Σε καμία περίπτωση δε νομίζω να απαγόρευα να έρθουν οπαδοί ή να γίνει το αντίθετο. Πιστεύω ότι θα είχαμε μια αντιπαλότητα ενενήντα λεπτών και από κει και πέρα δεν θα υπάρχει τίποτα. Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Αυτός θα ήταν ο στόχος μου ως πρόεδρος μιας ομάδας που θέλει να διδάσκει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Αλλά αυτό δεν νομίζω να ισχύει για τον κ. Μπέο».

O Βορράς... ανήκει στη Ζανκτ Πάουλι!

Αφεντικό στον Βορρά έγινε η Ζανκτ Πάουλι, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Αμβούργου κάνοντας παράλληλα άλμα για την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα.Το τοπικό ντέρμπι του γερμανικού Βορρά είχε… άρωμα από Ζανκτ Πάουλι. Στο εξ’ αναβολής ματς το Αμβούργο έπεσε στην… παγίδα της συντοπίτισσας και γνώρισε εντός έδρας ήττα 1-0 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει στην τετράδα. Στον αντίποδα, η Ζανκτ Πάουλι διατήρησε το αήττητο στο β’ γύρο και με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς βρίσκεται κοντά στο στόχο της παραμονής.
Ο Ασαμόα με κεφαλιά στο 59’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να μην είναι σε θέση να απειλήσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αμβούργο
: Ροστ, Ντεμέλ, Βέστερμαν, Ματάισεν, Αόγκο, Γιάρολιμ, Ζε Ρομπέρτο, Μπεν Χατίρα (72’ Πιτρόπα), Γιάνσεν (46’ Ελία), Φαν Νιστελρόι (72’ Γκερέρο), Πέτριτς.
Ζανκτ Πάουλι: Πικέ, Τόραντ, Θαμπράνο, Γκούνες, Φολτς, Μπολ (89’ Μπρουνς), Λέμαν, Χέρμπερ, Τακί (58’ Έμπερς), Κρούζε, Ασαμόα (71’ Ντάουμπε).

Ζωντανή η Ίντερ!

Με τον Τζιαμπάολο Πατζίνι να σκοράρει ξανά, η Ιντερ νίκησε στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 2-1 επί της Φιορεντίνα και μείωσε στο -5. Η Τζένοα το τοπικό ντέρμπι (1-0 την Σαμπντόρια).Ελπίδες με Πατζίνι
Η ήττα από τη Γιουβέντους πριν λίγες μέρες έφερε σε δύσκολη θέση την Ιντερ σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, καθώς απαγορευόταν το στραβοπάτημα στο εξ αναβολής ματς με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία. Κι αφού απαγορευόταν, οι Νερατζούρι δεν το έκαναν! Η ομάδα του Λεονάρντο μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ετό σέντραρε και η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό της Φιορεντίνα Καμπορέζε, για να καταλήξει στα δίχτυα. Με αυτογκόλ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 και στη συνέχεια γύρισαν στην άμυνα τους, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να ισοφαρίζουν στο 33' με μια σέντρα του Πασκουάλ από αριστερά και με την μπάλα... να περνάει από όλους. Η Φιορεντίνα πήρε τα πάνω της, πίεσε αρκετά, εκμεταλλεύτηκε κενούς χώρους που βρήκε και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το πλήρωσε στο 62', όταν ο -πρώην παίκτης των Βιόλα- Πατζίνι με κοντινή προσπάθεια μετά από γύρισμα του Ετό έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τζένοα νίκησε, ο Ντι Κάρλο απολύεται...
Στο εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι της Γένοβας η Τζένοα, αν και τυπικά φιλοξενούμενη, ήταν αυτή που πανηγύρισε επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Ραφίνια στο 55' με ένα τρομερό μακρινό σουτ. Οι Ροσομπλού ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι και πήραν μια σπουδαία, από κάθε άποψη, νίκη, την ώρα που η Σαμπντόρια δεν μπορεί να ορθοποδήσει και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον προπονητή της, Ντομένικο Ντι Κάρλο, που την περασμένη εβδομάδα είδε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του να ζητάνε την απόλυση του, με σχετική ανακοίνωση τους.

Φιορεντίνα-Ιντερ 1-2 (33' Πασκουάλ-6' αυτ. Καμπορέζε, 62' Πατζίνι)
Σαμπντόρια-Τζένοα 0-1 (55' Ραφίνια)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 αγωνιστικές)
  1. Μίλαν 52
  2. Νάπολι 49
  3. Ιντερ 47
  4. Λάτσιο 45
  5. Ουντινέζε 43
  6. Γιουβέντους 41
  7. Παλέρμο 40
  8. Ρόμα 39*
  9. Κάλιαρι 35
10. Φιορεντίνα 32
11. Τζένοα 32
12. Κιέβο 31
13. Σαμπντόρια 30
14. Μπολόνια 29*
15. Πάρμα 26
16. Κατάνια 26
17. Λέτσε 24
18. Μπρέσια 22
19. Τσεζένα 21
20. Μπάρι 15

Η ατάκα του Αδαμίδη στον Μπιτσαξή!!!

Τι είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης!
 Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής μόλις καλωσόρισε τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στο γραφείο του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον ρώτησε «τι κάνει η ΑΕΚ;». Ο πρόεδρος της ΑΕΚ του απάντησε «Κύπελλο θα πάρουμε» δείχνοντας την δίψα που υπάρχει στην ομάδα για τρόπαιο μετά από εννέα χρόνια.
ΠΗΓΗ: www.aek365.gr

Αμφίβολοι Βάγκνερ Λοβ και Χόντα

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των δυο «αστεριών» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Βάγκνερ Λoβ, και ο Κεϊσούκι Χόντα, δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ακολουθώντας ο δεύτερος ατομικό πρόγραμμα ενώ ο πρώτος απλά παρακολούθησε την προετοιμασία των συμπαικτών του. Η συμμετοχή των δύο θα αποφασιστεί αργότερα, όπως είπε και ο Λεονίντ Σλιούτσκι, αλλά θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Η πιθανή αρχική σύνθεση της ΤΣΣΚΑ είναι για το αυριανό παιχνίδι είναι: Ακινφέεφ, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ, Τόσιτς, Κάουνας, Ντούμπια, Νέσιντ.

Το έχετε ξαναδεί αυτό; Top-10 NBA!!! (VIDEO)

Νέο πρόβλημα για Ρόμπεν

Με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός εξτρέμ, που έχασε το πρώτο μισό της περιόδου λόγω τραυματισμού στο γόνατο, είχε πέντε γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις μέσα στο 2011, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα.

Όλα αυτά κι ενώ έρχονται κρίσιμα παιχνίδια για τους Βαυαρούς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Μάιντς το Σάββατο για την Bundesliga, τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League απέναντι στην Ίντερ την επόμενη Τετάρτη, αλλά και τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Σάλκε στις 2 Μαρτίου.

Την έπαθε από... πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έπαθε παίκτης της Μπρέντα, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι μετά από κεφαλιά.
 Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής της Εξέλσιορ τον πάτησε πάνω στο πρόσωπο και είναι θαύμα ότι δεν του έβγαλε το μάτι! Δείτε το βίντεο:

Εγκαταλείπει τα σπορ η οικογένεια Μπενετόν!

Την απόφαση να μη συνεχίσει να χρηματοδοτεί το τμήμα μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Μπενετόν Τρεβίζο μετά το τέλος της επόμενης σεζόν πήρε ο πρόεδρος της γνωστής εταιρείας ένδυσης, Τζιλμπέρτο Μπενετόν. Η εν λόγω οικογένεια αποτελεί την ιδιοκτήτρια εταιρεία της Μπενετόν Τρεβίζο από το 1982.

«Ο χώρος του αθλητισμού έχει γίνει πολύ ακριβός πλέον για μας και δεν μπορούμε να σκορπάμε άλλο χρήματα. Είναι μία δύσκολη απόφαση, μία λυπηρή μέρα, αλλά δεν αλλάζουμε γνώμη και το ανακοινώσαμε τώρα για να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση», δήλωσε ο Τζιλμπέρτο Μπενετόν.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντίνο Μενεγκίν, δεν έκρυψε ότι η απόφαση αυτή αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η Μπενετόν χρηματοδοτούσε επί πολλά χρόνια μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της χώρας. «Είναι μία άσχημη έκπληξη και ειλικρινά λυπάμαι. Θεωρώ πως πρόκειται για ένα ανησυχητικό σημάδι, μία ένδειξη της δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρισκόμαστε. Γνωρίζω το πάθος της οικογένειας Μπενετόν για τον αθλητισμό κι ελπίζω να το ξανασκεφτούν, γιατί έχουν προσφέρει πολλά.

Παράξενα πράγματα στον Άρη...!!!

Το πρωί οι ανακοινώσεις βάζουν μπουρλότο στις σχέσεις του Σούπερ 3 με την ομάδα μπάσκετ και το βράδυ οι επικεφαλής πίνουν μαζί ποτό, συζητάνε και κάνουν γούστα...
Αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες, μετά την πρόσληψη Σούμποτιτς από τον Άρη, είναι πάρα πολύ παράξενο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο πυρήνας των οργανωμένων έβγαλε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι το μπάσκετ τελείωσε για τον Super 3, την ίδια μέρα όμως, ο ηγέτης του Super 3, o Σαουρίδης, με τον Δαμιανίδη έπιναν ποτά μαζί και τα έλεγαν σε εξαιρετικό κλίμα...
Μήπως υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει; Κι ο σκύλος αναρωτιέται... Ο Δαμιανίδης που είναι παιδί του Super 3, υπήρχε περίπτωση ποτέ να κάνει κάτι που θα προκαλούσε τόσο μεγάλη δυσαρέσκεια στους κύκλους των οργανωμένων;
Κι ακόμα μία απορία... Η επιλογή της πρόσληψης Σούμποτιτς, ήταν του Διαμανίδη; Ή, μήπως, κάποιου άλλου, που έφερε τον Πίξι χωρίς τη συγκατάθεση του Δαμιανίδη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ψηφίζει Σφαιρόπουλο δαγκωτό;
Ο Σφαιρό ήταν να φύγει από τον Κολοσσό για να αναλάβει τον Αρη, αλλά παρέμεινε...
Μέχρι να φύγει... Το καλοκαίρι. Για τον Αρη...
Ο Δαμιανίδης δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιθυμία των μετόχων για την επιλογή Σούμποτιτς. Επίσης, η σχέση του με τον Super 3 δεν επιτρέπει να κάνει πράγματα που θα δυσαρεστήσουν τον κόσμο. Άρα, μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και το σχέδιο είναι οργανωμένο;
Σκυλίσια διαίσθηση...
Πηγή: sportdog.gr

Σχολιαστής στην τηλεόραση ο Ζίκο!!!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, φαίνεται πως είναι πλέον… γενικώς πρώην προπονητής. Ο Ζίκο δεν είχε προτάσεις στα χέρια του και μετά τη θητεία του ως εκτελεστικός διευθυντής της Φλαμένγκο, ανέλαβε ρόλο σχολιαστή στην βραζιλιάνικη τηλεόραση.



Ο «λευκός Πελέ» επιθυμούσε να καθίσει ξανά σε πάγκο ομάδας, όμως την αντίστοιχη επιθυμία δεν είχε καμία ομάδα. Έτσι, έκανε αποδεκτή την πρόταση από κανάλι της πατρίδας του για σχολιασμό αγώνων. Απ’ το ολότελα…

Επεισόδια στην Ισπανία; Φυλακή…!!!

Στο εξωτερικό τα κρούσματα βίας δεν μένουν ατιμώρητα και ένας οπαδός της Σάλκε τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός έτους για επεισόδια που δημιούργησε έξω από το «Μεστάγια». Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε άλλο Γερμανό οπαδό.


Οι οπαδοί της Σάλκε έκαναν το λάθος να δημιουργήσουν επεισόδια έξω από το «Μεστάγια» πριν το ματς με τη Βαλένθια, η Δικαιοσύνη της Ισπανίας ενήργησε γρήγορα και δυο οπαδοί τιμωρήθηκαν με φυλάκιση. Ο πρώτος τιμωρήθηκε με ένα χρόνο για μπουκάλια που πετούσε έξω από το γήπεδο, αλλά και για επίθεση σε αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος για ρίψη αντικειμένων τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες.

Τα έκαναν… πάνω τους απ’ τον κεραυνό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντρομοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της Seguros La Equidad και της Atlético Nacional στην Κολομβία, όταν έπεσε έπεσε κεραυνός δίπλα στο γήπεδο «Nemesio Camacho El Campín» της Μπογκοτά.



Τα έκαναν κανονικά επάνω τους και άρχισαν να τρέχουν από εδώ και από εκεί για να προστατευτούν! Δείτε τις αντιδράσεις τους!

 

Μία ανερχόμενη… Super Star που δηλώνει ΠΑΟΚτσού!

Μία ανερχόμενη… Super Star! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ζουμερά χείλη και υπέροχο κορμί διαθέτει η σημερινή φιλοξενούμενη. Η Αναστασία Καλτουρμίδου είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελινγκ και δηλώνει ΠΑΟΚτζού!
Η Αναστασία γεννήθηκε 8 Ιουλίου του 1989 στο Καζακστάν. Ο μπαμπάς της είναι Έλληνας και η μητέρα της από την Ρωσία. Στην Ελλάδα ήρθε μόλις έγινε 2 ετών και έζησε στην Θεσσαλονίκη.
Από τα 14 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, καθώς ήταν βολεϊμπολίστρια στην ομάδα του Ευόσμου.
Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση έγινε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 για τον τίτλο της Μις Γιάνγκ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Τρία χρόνια αργότερα δήλωσε συμμετοχή στα «Playmate» και αναδείχθηκε «Super Star 2008».
Στα 19 της χρόνια αποφάσισε να φωτογραφηθεί όπως την γέννησε η μαμά της για το Playboy Νοεμβρίου 2008 και πόζαρε σαν έμπειρο μοντέλο… Διαπιστώσαμε ότι διαθέτει εκρηκτικό συνδυασμό χαρακτηριστικών (ζουμερά χείλη, υπέροχο κορμί), που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί, ενώ οι δηλώσεις της ήταν φωτιά…
«Μετά τον τίτλο νιώθω περισσότερο γυναίκα. Τη βραδιά που ανακηρύχθηκα Super Star 2008 γιόρτασα κάνοντας τρελό σεξ», είχε δηλώσει η εντυπωσιακή Αναστασία, ενώ τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένη: «Για το σύντροφό μου είμαι ικανή να κάνω τα πάντα. Φροντίζω να του προσφέρω οπτικά ερεθίσματα, όπως να του χορεύω αισθησιακά ή να του κάνω στριπτίζ».
Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός, ενώ μεγάλος στόχος της είναι να γίνει ηθοποιός. Ο άντρας που θα την κατακτήσει θα πρέπει να είναι ψηλός, μελαχρινός, με καλογυμνασμένο κορμί και με χιούμορ. Είναι ρομαντική, γι’ αυτό ένα δείπνο στην παραλία κάπου εξωτικά, με λίγο κόσμο και ένα καλό κρασί θα ήταν το ιδανικό ραντεβού για εκείνη.
Η Αναστασία έχει δύο ομάδες που υποστηρίζει, τον Ηρακλή στο βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, αν όπως έχει δηλώσει η ατμόσφαιρα στην Τούμπα δεν την άρεσε: «Μια φορά πήγα, για να δω τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ξαναπάω. Δεν μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Καθόλου…».
Κάντε την να αλλάξει γνώμη, τέτοιες παρουσίες της θέλουμε στα γήπεδα…

Xαμός στην Παιανία…Τσακώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια ο Σισέ με τον Λέτο στην προπόνηση!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του report24.gr στα χέρια πιάστηκαν κατά την διάρκεια της μεσημεριανής προπόνησης ο Σισέ με τον Λέτο.
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά το οικογενειακό διπλό και σε μια γερή κόντρα τα αίματα άναψαν…
Οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν ο Λέτο φέρεται πως έβρισε τον Σισέ με αποτέλεσμα να αρχίσει ο Σισε να κυνηγάει τον Λέτο μέσα σε όλο το γήπεδο μπροστά στα απορημένα μάτια των συμπαικτών τους.
Μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι τόνοι έπεσαν ενώ και τους δυο παίχτες τους κάλεσε στο γραφείο του ο Φερέιρα για συστάσεις αλλά και προκείμενο να λυθεί η παρεξήγηση δεδομένου και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο Καραϊσκάκη
Η ψυχολογία για το ντέρμπι του Σαββάτου πέραν τον άλλον μετά και από αυτό το περιστατικό είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν να δουν αποτέλεσμα.
Να δούμε από πλευράς διοίκησης πως θα αντιμετωπιστεί το περιστατικό…
Είναι κρίμα πάντως χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να περιμένουν αγωνιστικότητα και θετικά αποτελέσματα από την ομάδα αλλά ο Παναθηναϊκός φέτος να μαστίζεται από προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου….

Λεονίντ Σλούνσκι.-«Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε…»

Για μοιρασμένες πιθανότητες μίλησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Λεονίντ Σλούνσκι. Ο Ρώσος στα πλαίσια της καθιερωμένης, πριν από τα παιχνίδια, συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει αύριο η ομάδα του.
«Είναι ακόμη νωρίς για να πω κάτι πάνω σε αυτό. Θα είναι δύσκολο για εμάς, επειδή είναι το πρώτο μας παιχνίδι. Θα είμαι χαρούμενος αν πιάσουμε το μίνιμουμ του ρυθμού που είχαμε πριν τη διακοπή», είπε αρχικά για να ερωτηθεί για το πως περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ: «Υπολογίζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του τον περιμένω να παίξει επιθετικά».
Για το αν τον βολεύει να πάει το παιχνίδι σε σκορ 1-0: «Κάθε ομάδα που βγαίνει στο γήπεδο έχει ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Καμιά φορά είσαι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Κάθε ομάδα, όμως, βγαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει.»
Για την κατάσταση των τραυματιών της ΤΣΣΚΑ: «Ο Γκανζάλες και ο Σέκου δεν θα παίξουν σίγουρα. Ο Λοβ και ο Χόντα θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν το βράδυ. Δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς η απουσία τους, αλλά έχουμε αποδείξει ότι δεν μας στοιχίζει και τόσο πολύ.»
Για το αν θεωρεί ότι αποτελεί πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι αγωνίζεται μετά από χρόνια Φεβρουάριο στην Ευρώπη: «Κάθε παιχνίδι που γίνεται στην έδρα μιας ομάδας είναι καλό για την ομάδα που παίζει στο σπίτι της. Για εμάς δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες.»

Μάκης Χάβος-«Έτοιμοι για το πρώτο βήμα»

Για τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Μάκης Χάβος, μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.
«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα παιδιά θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι δεν βρίσκονται τυχαία εδώ. Είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες μας η συμμετοχή μας εδώ και μακάρι να κερδίσουμε για τον κόσμο μας που το αξίζει.», τόνισε ο Έλληνας προπονητής.
Για τις απουσίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι πάρα πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και οι δύο. Είτε παίξουν είτε όχι, όμως, το ρόστερ τους είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες.»
Για το ότι ο Σλούτσκι είπε ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά: «Εγώ περιμένω την ΤΣΣΚΑ πιο επιθετική από εμάς.»
Για το ποιο θεωρεί καλό αποτέλεσμα: «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Δηλαδή, να κάνουμε αυτό που κάναμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.»
Για την προεργασία που έχει γίνει για την ΤΣΣΚΑ: «Εμείς παρακολουθήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε τρία φιλικά. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε σε αυτό το κομμάτι.»
Για την κατάσταση του Βίκτορ Βιτόλο και το γεγονός ότι μπήκε στην αποστολή: «Όποιος παίκτης βρίσκεται στην αποστολή μπορεί να αγωνιστεί. Ο Ίβιτς είναι έτοιμος. Ο Λίνο είχε ένα χτύπημα, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.»
Για το τι φοβάται στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε.»
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για την πρόκριση. Συμφωνώ με τον κ. Σλούτσκι.»

«Πήδηξαν τον Χάβο»!

«Ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως με την απόφαση για τον Χάβο, τον πήδηξαν», είπε με αρκετή δόση ειρωνείας ο δικηγόρος του «δικεφάλου του Βορρά», Λάμπρος Μπίρδας, προς την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης του Έλληνα τεχνικού για την ποινή του δίμηνου αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό. Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση.

Στην εκδίκαση της έφεσης του Μάκη Χάβου για την ποινή των δύο μηνών αποκλεισμού λόγω εξύβρισης του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Μπίρδας ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας προπονητής είναι «ένας άνθρωπος πιστός, θρησκευόμενος και κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία». Ζήτησε, εξάλλου, τιμωρία με άλλο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα που περιλαμβάνει ποινές επίπληξης ή μίας αγωνιστικής, επικαλούμενος παλαιότερα δεδικασμένα με παρόμοιες ποινές στον Γιώργο Παράσχο και το Νίκο Καραγεωργίου.

Παράλληλα, με αρκετή δόση ειρωνείας και παραπέμποντας στη μη κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ για την περίφημη πλέον φράση του, ο κ. Μπίρδας είπε προς τους δικαστές: «Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με την πρωτόδικη απόφαση, τον Χάβο τον πήδηξαν. Και φυσικά περιμένουμε να μην κληθούμε σε απολογία για αυτό που είπα, καθώς υπάρχει δεδικασμένο».

Η απόφαση για τον Μάκη Χάβο θα εκδοθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Ακινφέεφ : «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ στην συνέντευξη Τύπου της ρωσικής ομάδας και όπως μετέφερε , δεν φοβούνται την ομάδα   του ΠΑΟΚ.

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δείξει σε τι κατάσταση είμαστε. Δεν είμαστε τελείως καλά, αλλά το ματς αυτό θα δείξει αν ξεπεράσαμε τα πολλά προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο υπάρχει το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι."

Για το ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης: "Η πρόκριση είναι μοιρασμένη. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, τον έχουμε μελετήσει καλά. Το αυριανό παιχνίδι θα τα δείξει όλα."

Για τον τραυματισμό  του Χαλκιά : "Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, αλλά η οργάνωση της ομάδας μας. Δε σκεφτόμαστε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, αλλά το δικό μας παιχνίδι."

Για το αν θα τον ικανοποιούσε το 0-0: "Κάθε ομάδα έχει τον στόχο της. Για εμάς είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ και ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ανέπαφη την εστία του."

Για αυτούς που λένε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί να κατακτήσει το Europa League: "Υπάρχουν αρκετές ομάδες για να πάρουν το Κύπελλο από πολλές χώρες. Θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο όλα."

Για το αν τον τρομάζει η ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Γιατί θα μπούνε στο γήπεδο; Αστειεύομαι. Είναι συνηθισμένο για εμάς να συναντάμε τέτοιο κόσμο. Έχουμε παίξει σε πολλά γήπεδα και ξέρουμε."

Πλήγμα με Λίνο, μέσα Ίβιτς και Βιτόλο

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League. Ο Μάκης Χάβος είδε τον Λίνο να συγκρούεται με τον Έτο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες ενώ ο Ίβιτς προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή και ο Βιτόλο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χτύπησε στο δεξί του πόδι και ένιωθε αφόρητους πόνους όμως ο Έλληνας τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Σέρβος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και έδειξε πως ξεπέρασε τους πόνους στην μέση θέτοντας υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Βιτόλο ύστερα από καιρό. Ο Ισπανός μέσος έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τον συμπεριέλαβε στην αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Aρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Eλ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο

«Στόχος μας να προλάβει ο Γιώργος την προετοιμασία»

Ο Γιώργος Κατσικάς εγχειρίστηκε σήμερα το πρωί, με τον Κώστα Μανώλογλου να τοποθετείτε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5” .
O άνθρωπος που εγχείρησε τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή είπε: «Πήγαν όλα πολύ καλά. Δεν βγήκε κάτι που μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στην μετέπειτα καριέρα του», ενώ έθεσε και όριο για την επιστροφή του στα γήπεδο: «Δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα το πότε θα επανέλθει. Ο χρόνος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι περίπου 6 μήνες και αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.
Μετά από 3-4 μήνες που θα ξεκινήσει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα τον χρόνο επιστροφής του. Στόχος μας είναι να προλάβει ο παίκτης την προετοιμασία του Ηρακλή για τη νέα σεζόν».
*Ο Γιώργος Κατσικάς είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου σε παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Γερμανία.

Αυτή η Πέμπτη δεν είναι «φτωχή»

Η φάση των «32» του Europa League ελάχιστα έχει να ζηλέψει από αυτή των «16» του Champions League. Στο ελληνικό ενδιαφέρον που προσδίδουν στη διοργάνωση Άρης και ΠΑΟΚ, έρχονται να προστεθούν δυνατά ζευγάρια όπως Σεβίλλη-Πόρτο, Νάπολι-Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα-Στουτγκάρδη, Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντερλεχτ-Άγιαξ, Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου, Ρούμπιν Καζάν-Τβέντε και Λιλ-Αϊντχόφεν.

Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ανάμεσα στη Σεβίλλη, που έχει υποχωρήσει στην όγδοη θέση της Primera Division και την πρωτοπόρο στην Πορτογαλία Πόρτο. Ο Κανουτέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος αμφισβητείται έντονα. Στον αντίποδα, ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν υπολογίζει μόνο στον Μαϊκόν.

Στο Σαν Πάολο η Νάπολι, που απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν στη Serie A, αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ, που μετά τις δύο συνεχείς της ήττες στην Primera Division υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι Άνχελ Λόπεθ και Χουάν Κάρλος.

Η Ρέιντζερς, που απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Σέλτικ στη Σκωτία αλλά έχει δύο ματς λιγότερα, φιλοξενεί στο «Άιμπροξ» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας χωρίς τον τραυματία ΜακΚάλοκ. Τα «λιοντάρια» απέχουν 23 βαθμούς από την κορυφή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και θα παραταχθούν χωρίς τους Ιζμαΐλοφ, Γκρίμι και Βαλντές.

Με αρκετές απουσίες η Μπενφίκα φιλοξενεί την ουραγό του γερμανικού πρωταθλήματος Στουτγκάρδη. Ο Ζόρζε Ζεσούς άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Σαβιόλα και τους τραυματίες Αμορίμ, Πεϊσότο και Φερνάντες. Στον αντίποδα, ο Μπρούνο Λαμπαντία καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Πογκρέμπνιακ, Μποκά, Γκέντνερ, Γκέμπχαρτ που είναι τραυματίες, καθώς και τον Μάρικα που τέθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα εκτός ομάδας.

Η Λίβερπουλ αναμετράται με τη Σπάρτα στην Πράγα και ο Κένι Νταλγκλίς αναγκάστηκε να αφήσει στο Νησί τους τραυματίες Τζέραρντ και Άγκερ, καθώς και τον Πόουλσεν, η σύζυγος του οποίου γεννά.

Η Ρούμπιν Καζάν φιλοξενεί τη συμπρωτοπόρο της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία Τβέντε προερχόμενη από μακρά αγωνιστική απραξία, αφού το ρωσικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 12 Μαρτίου.

Η Μπεσίκτας, που είναι έκτη και 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, υποδέχεται τη δεύτερη στο ουκρανικό πρωτάθλημα Ντιναμό Κιέβου, η οποία αρχίζει ξανά τις υποχρεώσεις της εντός των τειχών στις 5 Μαρτίου.

Η Άντερλεχτ, που προκρίθηκε στο… νήμα έναντι της ΑΕΚ στους «32» αλλά είναι πρωτοπόρος στο Βέλγιο, υποδέχεται τον τρίτο στην Ολλανδία Άγιαξ, ενώ-τέλος-η εντυπωσιακή Λιλ που οδηγεί την κούρσα στη Ligue 1 αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 15/2

Άρης-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Πέμπτη 17/2

Ρούμπιν Καζάν-Τβέντε 14:00
Μέταλιστ Χαρκίβ-Λεβερκούζεν 18:00
Νάπολι-Βιγιαρεάλ 20:00
Άντερλεχτ-Άγιαξ 20:00
Λεχ Πόζναν-Μπράγκα 20:00
Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου 20:00
Μπενφίκα-Στουτγκάρδη 20:00
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Παρί Σεν Ζερμέν 20:00
Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 22:05
Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ 22:05
Βασιλεία-Σπαρτάκ Μόσχας 22:05
Γιουνγκ Μπόις-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 22:05
ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:05
Σεβίλλη-Πόρτο 22:05
Λιλ-Αϊντχόφεν 22:05

* Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την επόμενη Πέμπτη, με εξαίρεση τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Τρίτη 22/2 και τον αγώνα Πόρτο-Σεβίλλη, που θα γίνει την Τετάρτη 23/2.

Καμάκι στον «αέρα» ο Γκούτι!

Τι κι αν βρισκόταν σε ζωντανή εκπομπή του CNN Turk με εκατομμύρια ανθρώπους να τον παρακολουθούν; Ο Γκούτι δεν «μάσησε» και την «έπεσε» στην… ψύχρα στην παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. Η όμορφη Τουρκάλα κοκκίνισε ορισμένες φορές από ντροπή, ενώ στη πιο δύσκολη θέση από όλους βρέθηκε ο μεταφραστής, που ορισμένες φορές χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει τα… λόγια του. Ο ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας πάντως όχι!

Η πρώτη στιγμή αμηχανίας ήρθε όταν η δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως έμαθε ότι πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε αν είναι όμορφη πριν πει το "ναι" για να παραχωρήσει τη συνένετευξη και από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε... επιστροφή.

Ο Γκούτι αναφέρθηκε σε παλιότερο περιστατικό όταν η φωτογραφική κάμερα τον συνέλαβε «λιώμα» στο μεθύσι, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να μην τον κυνηγάνε οι παπαράτσι, ώστε να μπορεί να δίνει στη συνοδό του όλη τη σημασία που της αξίζει και όταν η παρουσιάστρια του είπε πως προφανώς θα λέει τα ίδιο ψέμα σε όλες τις γυναίκες, ο Ισπανός απάντησε αφοπλιστικά:

«Αν μου επιτρέψεις, μπορώ να κάνω και με σένα το ίδιο»!

«Φαντάσου να πάμε για δείπνο και να μας κυνηγούν οι φωτογράφοι, δεν θα σου άρεσε|, συνέχισε ο Γκούτι, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης οι πονηρές ματιές και τα… χαζά γελάκια έδιναν και έπαιρναν.

Φήμες πως ο μεταφραστής κρατούσε φανάρι κρίνονται αναληθείς, όπως αποδεικνύεται και από το παρακάτω βίντεο:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κόσμο

Ο επίσημος ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση με την οποία συνιστά την προσοχή των φιλάθλων στον αυριανό αγώνα του Europa League, καθώς η UEFA επιβάλει αυστηρές ποινές σε περίπτωση παραπτωμάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της PFC CSKA για τη φάση των «32″ του UEFA Europa League στο γήπεδο της Τούμπας θέλει ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της «μάχη», χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημαίνει τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
5. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
6. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ . και της UEFA
7. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει από την ΤΣΣΚΑ»

Στο «Αθλητικό Metropolis 95.5» μίλησε από την Ρωσία ο Ομάρι Τετράτζε. Ο παλιός αμυντικός του ΠΑΟΚ κληθείς να σχολιάσει την αυριανή αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για μοιρασμένες πιθανότητες αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
«Πρόκειται για μία αναμέτρηση κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι το πρόσωπο του Ρωσικού ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ του Ελληνικού. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι γερή και φυσικά έχει ένα συν, ότι παίζει με… δώδεκα παίκτες γιατί έχει τον λαό στο πλευρό του», είπε στο ξεκίνημα ο Τετράτζε, για να προσθέσει: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, δυνατή με γερούς ποδοσφαιριστές. Το βασικό της στοιχείο είναι ότι είναι ομάδα, με όλη την σημασία της λέξεως. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες είναι ίσοι. Και να απουσιάζει κάποιος αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει είναι εξίσου πολύ καλός. Δεν αποδυναμώνεται δηλαδή εάν υπάρξει κάποια σημαντική απουσία. Δεν υπάρχει δυνατό ή αδύνατο σημείο για την ΤΣΣΚΑ. Αν και επιθετικά είναι πιο δυνατή απ’ ότι αμυντικά».
Ο Ομάρι Τετράτζε στις αναμνήσεις που έχει απο το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Από τότε που έφυγα παρακολουθώ όσο μπορώ και βλέπω ότι έχει κάνει βήματα μπροστά», ενώ κλείνοντας σαν προπονητής που είναι πλέον ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο του «δικεφάλου», τονίζοντας: «Μια παροιμία λέει: Ποτέ μη λες ποτέ. Θα το ήθελα να δουλέψω σ μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Πρόβλημα με Σολτάνι

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του Ηρακλή ο Καρίμ Σολτάνι. Αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, όταν και θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στον τομέα της τακτικής και στο ενώ υπήρξε και δίτερμα στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας δοκίμασε σχήματα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιάκομπ, αφού έχει διαπιστωθεί πως έχει επιβαρυνθεί στη μέση, αλλά αναμένεται άμεσα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στις προπονήσεις.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μαχόπ, ο οποίος έχει άδεια.

Χωρίς Τζέραρντ η Λίβερπουλ στη Πράγα

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Στίβεν Τζέραρντ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σπάρτα στην Πράγα για το Γιουρόπα Λιγκ, θα στερηθεί η Λίβερπουλ. Ο αρχηγός των «κόκκινων» εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων του Νταλγκλίς.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» εκτός από την απουσία του Τζέραρντ καλείται να διαχειριστεί και αυτήν του Ντάνιελ Άγκερ ο οποίος έμεινε στην Αγγλία καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Εκτός πλάνων για την Λίβερπουλ είναι και ο Κρίστιαν Πόουλσεν που έμεινε πίσω λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε ο 16χρονος επιθετικός Ραχίμ Στέρλινγκ. Μάλιστα, αν αγωνιστεί θα γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που παίρνει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

FIFA Ερευνά δύο ύποπτα ματς με επτά πέναλτι και διαιτητή «φάντασμα»

Το θράσος της μαφίας του στοιχήματος και το πόσο ξεδιάντροπα λειτουργεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποδεικνύεται (και) από τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στην Αττάλεια της Τουρκίας. Τα αποτελέσματα δύο φιλικών ματς (Βουλγαρία – Εσθονία 2-2 και Λετονία – Βολιβία 2-1) τα οποία διοργάνωσε η ίδια εταιρεία και διαιτήτευσε ο ίδιος διαιτητής καθορίστηκαν από επτά πέναλτι! Το γεγονός ότι το σκάνδαλο αποκάλυψαν οι ίδιες οι ομοσπονδίες των εμπλεκόμενων χωρών ζητώντας από τη FIFA να προχωρήσει σε έρευνες, αποδεικνύει το πόσο βαθιά έχουν διεισδύσει τα παράνομα κυκλώματα του τζόγου στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνες, ωστόσο το πως θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται καθοριστικό για να αποδειχθούν οι πραγματικές προθέσεις και δυνατότητές της σε αυτόν τον πόλεμο με τον υπόκοσμο του στοιχήματος.

«Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιο ματς, σαν και αυτό απέναντι στην Εσθονία» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας κ. Λόταρ Ματέους, ενώ ο εκπρόσωπος της εσθονικής ομοσπονδίας κ. Μίκελ Ούιμπολεχτ διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά συνεργασία με το συγκεκριμένο πρακτορείο διοργάνωσης αγώνων. «Πριν την έναρξη του ματς είχαμε την πληροφορία ότι μπορεί να είναι στημένο, καθώς η ίδια εταιρεία είχε διοργανώσει την αναμέτρηση της Λετονίας με τη Βολιβία που είχε μόλις προηγηθεί και το σκορ της οποίας διαμορφώθηκε με πέναλτι» είπε ο κ. Ούιμπολεχτ. Για την ιστορία η εταιρεία που διοργάνωσε τα φιλικά είναι η «Footy Sport International» που εδρεύει στην Ταϊλάνδη και την οποία εκπροσωπούσε ο Ρώσος κ. Σεργκέι Προτσένκο, ο οποίος δεν είχε την απαραίτητη άδεια FIFA!
Η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ερευνά τα συγκεκριμένα ματς. «Ζητήσαμε τις σχετικές αναφορές από τις εμπλεκόμενες ομοσπονδίες» είπε εκπρόσωπος της FIFA συμπληρώνοντας ότι «μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι ότι έχει ξεκινήσει έρευνα».
Η εταιρεία που διοργάνωσε τα φιλικά φρόντισε να καλύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, καθώς στα φύλλα αγώνων δεν αναφερόταν το όνομα του διαιτητή, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν ο Ούγγρος κ. Κρίστιαν Σέλμεζι. «Δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε ούτε ποιοι ήταν διαιτητές, ούτε τα πραγματικά ονόματά τους» δήλωσαν εκπρόσωποι της λετονικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ η Βολιβία ακύρωσε τα φιλικά που είχε προγραμματίσει τον ερχόμενο μήνα με τη Φιλανδία και τη Βουλγαρία και τα οποία είχαν διοργανωθεί από την ίδια εταιρεία.
Νέα διάσταση στο σκάνδαλο έδωσε η ουγγρική ομοσπονδία, η οποία ανακοίνωσε ότι ο κ. Σέλμεζι δεν είχε καμία σχέση με τα συγκεκριμένα ματς. Αντιθέτως ανακοινώθηκε ότι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ο κ. Κόλος Λένκιελ επειδή ενώ ζήτησε και πήρε άδεια να μεταβεί στην Τουρκία προκειμένου να διευθύνει έναν διεθνή αγώνα νέων «του ζητήθηκε να σφυρίξει και τα συγκεκριμένα φιλικά – πρόταση που έκρινε ο ίδιος ότι έπρεπε να αποδεχτεί», όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ουγγρικής επιτροπής διαιτησίας κ. Λάζλο Βάγκνερ.

Πατζίνι: «Δεν θα διστάσω να σκοράρω στη Φιορεντίνα»

Η Ίντερ δίνει κρίσιμο αγώνα το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στη Φιορεντίνα σε εξ αναβολής παιχνίδι. Οι «νερατζούρι» μετά την ήττα από τη Γιουβέντους δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και ο Τζιαμπάολο Πατζίνι, που αντιμετωπίζει την άλλοτε ομάδα του, εμφανίζεται αποφασισμένος να σκοράρει.Ο Πατζίνι πέρασε πέντε σεζόν στο «Αρτέμιο Φράνκι» κάτω από τη σκιά αρχικά του Λούκα Τόνι και στη συνέχεια του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στη Σαμπντόρια και από εκεί στην Ίντερ.

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη Φιορεντίνα. Τώρα όμως σκέφτομαι μόνο πώς θα κερδίσει η Ίντερ. Μετά την ήττα από τη Γιουβέντους, το παιχνίδι στη Φλωρεντία γίνεται ακόμα πιο σημαντικό», ανέφερε ο διεθνής Ιταλός επιθετικός στο επίσημο κανάλι της Ίντερ.

Ζήτησε συγνώμη ο Κόκε

Μετανιωμένος για την αντίδραση του και το επεισόδιο με το Γιάννη Μιχαλήτσο, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε μιλώντας στην εκπομπή των οπαδών του Άρη, ενώ τόνισε πως περιμένει την τιμωρία του.Ο Ισπανός επιθετικός παραδέχθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Super 3» το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς και τόνισε ότι είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.

Ρέντναπ:"Τυχερός που δεν έφαγε ξύλο ο Γκατούζο"

Τόσο ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, όσο και ο Γκρέιαμ Σούνες που εκτέλεσε χρέη τηλεσχολιαστή για την αναμέτρηση της Μίλαν με την Τότεναμ συμφώνησαν πως ο Γκατούζο θα έτρωγε πολύ ξύλο από τον Τζο Τζόρνταν Το ματς της Μίλαν με την Τότεναμ στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ επισκιάστηκε από την κοκορομαχία μεταξύ του Τζενάρο Γκατούζο και του ασίσταντ του Χάρι Ρέντναπ, Τζο Τζόρνταν.

Ο 59χρονος Σκωτσέζος έβρισε τον Ιταλό άσο στη μητρική του γλώσσα γεγονός που εξόργισε τον "Ρίνο".
Αρχικά ο 33χρονος απώθησε βίαια τον Τζόρνταν, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα δεν δίστασε να του ρίξει κουτουλιά.

Ο βοηθός του Ρέντναπ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε ιταλικούς συλλόγους όπως οι Μίλαν και η Βερόνα έβγαλε τα γυαλιά του και σήκωσε τα μανίκια του, δείχνοντας πως ήταν πανέτοιμος για καβγά!



Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως εάν ο Γκατούζο έκανε το λάθος να επιμείνει θα έτρωγε πολύ ξύλο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γκρέιαμ Σούνες.

"Ο Γκατούζο είναι σκύλος, όμως θα του ευχόμουν να βρεθεί για 10 λεπτά στο ίδιο δωμάτιο με τον Τζο Τζόρνταν. Νομίζω όμως πως δεν θα χρειάζονταν ούτε καν πέντε λεπτά να περάσουν".
 
Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του Χάρι Ρέντναπ. "Θα έβαζα τα λεφτά μου στον Τζο. Θα υπήρχε μόνο ένας νικητής. Δεν θα ήθελε κανείς να έρθει στα χέρια με τον Τζο.
Από όλους τους ανθρώπους που θα επέλεγα να παλέψω δεν θα ήταν ο Τζο. Είναι τυχερός ο Γκατούζο που δεν τον ξεδόντιασε ο Τζο".

Στη Χάιντουκ ο Ροτέν!

Στη Χάιντουκ της Κροατίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζερόμ Ροτέν, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος πρόσφατα δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ, ενώ το όνομά του ακούστηκε και για την Λάρισα, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την Χάιντουκ.

Ο Ροτέν θα αμείβεται με 30.000 ευρώ μηνιαίως. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος Γάλλος αγωνιζόταν στην Ανκαραγκουτσού της Τουρκίας.

Χουγκάζ : «Τιμή μου που είμαι στον Ηρακλή»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης (sepk.gr) παρέθεσε ο Κρις Χουγκάζ που αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τον Ηρακλή, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή: "Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και εγώ στο πρώτο μου ξεκίνημα σαν χεντ κόουτς, δεν θα είχα την πολυτέλεια να διαλέξω πότε θα πάω σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον πάγκο του Ηρακλή. Σίγουρα αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κάτι που το γνώριζα πριν αναλάβω, όμως πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει μεγάλη δυναμική και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο".

Για την υπόθεση παραμονή: "Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Η ομάδα πέρασε πολλά προβλήματα με αλλαγές πολλών προπονητών και παικτών, αλλά μένουν εννέα αγωνιστικές και θα πρέπει να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τον κόσμο: "Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κόσμος μας έχει πικραθεί, αλλά ο Ηρακλής, είναι πάντα Ηρακλής και θα πρέπει μέχρι τέλους να είμαστε όλοι ενωμένοι".

Για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης: "Το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό για τις ομάδες από τον κόσμο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα μου για παράδειγμα, αν και έχει πικράνει τον κόσμο, παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε όλοι, τα οικονομικά προβλήματα για όλες τις ομάδες είναι ο σημαντικότερος λόγος που δεν τις αφήνει να ορθοποδήσουν και να βρεθούν κοντά στους αρχικούς τους στόχους".

Για το πρωτάθλημα της Α1: "Η ψαλίδα μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και των υπολοίπων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Πάντως, είναι σαφώς μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από τις θέσεις τρία και κάτω, όπου σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες".

Επιμένουν οι «μπλε» για Φάμπρεγας

Αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη «μάχη» για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, είναι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο διεθνής αμυντικός μέσος και αρχηγός της Άρσεναλ είναι ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος των Λονδρέζων για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας θαυμάζει κι εκτιμά ιδιαίτερα τον Ισπανό διεθνή μέσο, τον οποίο θεωρεί ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αναφορικά με τη θέση που αγωνίζειται, ενώ πιστεύει ότι θα είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον οποίο «κρατάει» δεμένο με συμβόλαιο έως το 2014. Τα ίδια ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρουν ότι ο Αμπράμοβιτς επανέφερε την πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ (!) για τον Ισπανό σταρ και περιμένει την απάντηση των «κανονιέρηδων».

«Δεν είμαι Τσάρος»

Το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος. Ο πρόεδρος της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στα όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως στην τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς και στην μετεγγραφή του Στέφανου Κοτσόλη. Ο Πιλάβιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:
Για την αργοπορία στην έκδοση αποφάσεων της ΕΠΟ: «Υπάρχουν ημερομηνίες μέσα στις οποίες πρέπει να βγαίνει μια απόφαση, ωστόσο υπάρχουν στην ΕΠΟ και γενικά στο ποδόσφαιρο, πάρα πολλές δικαστικές επιτροπές που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην γρήγορη έκδοσή της. Για τον λόγο αυτό έχω κάνει πρόταση να το δούμε για το καλοκαίρι. Οι πειθαρχικές επιτροπές μόνο είναι τρεις. Μετά υπάρχουν διαιτητικές, δικαστικές κλπ. Πιθανόν θα πρέπει να υπάρχει μία πειθαρχική και μία εφέσεων. Η πειθαρχική της ΕΠΟ είναι υπεύθυνη και για το Κύπελλο και για τη Β' Εθνική. Υπάρχει τρομερός φόρτος εργασίας. Μερικές φορές πρέπει να υπάρχει ελαστικότητα. Εγώ από την πλευρά μου, μόλις ανέλαβα, κάλεσα όλα τα μέλη των επιτροπών και τους ζήτησα να τηρούνται οι προθεσμίες και ο ΚΑΠ».
Για τα μέλη που αποτελούν τις επιτροπές: «Τα μέλη των επιτροπών δεν μπορούν να είναι τακτικοί δικαστές. Αυτό θα γινόταν μόνο αν οι επιτροπές ήταν αμιγώς δικαστικές. Το κράτος δεν δίνει τακτικούς δικαστές και για τον λόγο αυτό έχουμε συνταξιούχους. Η επιλογή τους γίνεται με επιστολές που στέλνουμε στο Πρωτοδικείο και σε συνεργασία με την Πολιτεία επιλέγονται. Τους επιλέγει η ΕΠΟ δηλαδή. Μας στέλνονται κάποια ονόματα από το Πρωτοδικείο και εμείς επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε».
Για την ποινή του Χάβου: «Δεν σχολιάζω τις διαδικασίες, ειδικά από στιγμή που έχει κατατεθεί έφεση και είναι ακόμα ανοικτή η υπόθεση».
Για τις αρμοδιότητες των Φάκου και Σιμιτζόγλου: «Ο κ. Φάκος είναι εισαγγελέας της ΕΠΟ και ο κ. Σιμιτζόγλου της Πολιτείας. Ο Φάκος επιλέχθηκε από την ΕΠΟ, σύμφωνα με το θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, και έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ. Πέρσι έλεγαν ότι δεν είναι δυνατό αν ασκείται έφεση από κάποιον που θα δικάσει αργότερα, έστω και αν δικάζει τελικά ο αναπληρωτής του. Έτσι δημιουργήθηκε η θέση του κυρίου Φάκου. Ο κανονισμός που ίσχυε πριν έλεγε ότι έπρεπε να συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και να αποφασιστεί αν πρέπει να παραπεμφθεί. Εκχωρήσαμε αυτό το δικαίωμα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα».
Για τις ανακοινώσεις μεταξύ Λάρισας και Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα».
Για τη εκδίκαση της υπόθεσης του Μιραλάς Σάββατο πρωί: «Πολλά πράγματα προβλέπονται και πολλά όχι. Πρέπει να υπάρχει μια λογική στις αποφάσεις. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει και νομίζω ότι έγινε το σωστό. Μπορεί να δημιουργήθηκαν εντυπώσεις, αλλά πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί. Έκρινε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ότι έπρεπε να γίνει αυτό. Όλα αυτά που συνέβησαν αυτή την εβδομάδα, των παθών όπως την χαρακτήρισα εγώ, ήταν το έναυσμα για να προωθηθούν κάποιες αλλαγές, ώστε όλα να γίνονται στην ώρα τους και να μην γίνονται κακόβουλα σχόλια μετά».
Για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ: «Ο Μαρινάκης εκτός από πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, αλλά και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρέπει να συνυπολογιστεί. Άμα δεν έχει δικαίωμα να μπει ο αντιπρόεδρος τότε ποιος το έχει. Εγώ ήμουν σε μία επιτροπή της UEFA την Πέμπτη και επέστρεψα το μεσημέρι τη Παρσκευής και δεν ήμουν στα γραφεία το πρωί της Παρασκευής, οπότε και δεν συναντηθήκαμε. Πιθανότατα να πήγε για την υπόθεση Μιραλάς. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν γνωρίζω και κάποιον άλλο λόγο για να πήγε. Όσον αφορά το πώς βγαίνει μια απόφαση, συμφωνώ ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια πρέπει και να το δείχνει».
Για το σκεπτικό που βγαίνουν οι αποφάσεις: «Αποκαλούν εμάς ευαίσθητους για το πώς κρίνουμε τις αποφάσεις, αλλά μήπως είναι πιο ευαίσθητοι οι διαιτητές που γράφουν ή δεν γράφουν κάποια πράγματα στο φύλλο αγώνος; Με καλείται να σχολιάσω το σκεπτικό ενός δικαστή που είναι 30 χρόνια στο χώρο. Πιθανόν να ειπώθηκε κάτι πιο βαρύ στην περίπτωση του Χάβου, σε σχέση με εκείνες άλλων ομάδων. Άλλωστε και ο κανονισμός κάνει διακρίσεις Για παράδειγμα υπάρχει το εξώθησε και το εξώθησε με βία. Πάντως, πλην αυτών των περιπτώσεων, οι οποίες δεν έκαναν καλό επικοινωνιακά στην Ομοσπονδία, πιστεύετε ότι δεν έχει λειτουργήσει καλά ο θεσμός; Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην αρχή είχαμε κατηγορηθεί από τη Λίγκα επειδή παρεμβαίναμε συνέχεια».
Για τη βία στα γήπεδα: «Για τον κανονισμό περί βίας δεν μπορώ να σας πως πολλά, είναι και θέμα παιδείας. Το πως λειτουργούμε παίζει ρόλο, όπως και το ποιοι είμαστε».
Για τους φακέλους με τα στημένα παιχνίδια που έστειλε η FIFA: «Βρίσκονται στην Ποινική Δικαιοσύνη. Αυτή η υπόθεση θέλει απόλυτη σοβαρότητα και όχι μόνο δεν έχει κλείσει ή σκεπαστεί αλλά είναι και σε πλήρη εκτέλεση. Εγώ δεν μπορώ να επέμβω στην ποινική δικαιοσύνη. Εγώ ασχολούμαι μόνο όπου μπορώ να συνδράμω. Η ΕΠΟ ούτε μπορεί να άρει τηλεφωνικά απόρρητα, ούτε μπορεί να καλεί μάρτυρες άσχετους με το χώρο του ποδοσφαίρου. Ούτε φυσικά να προστατεύει μάρτυρες ή να ανοίξει λογαριασμούς. Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, αφού πρώτα υπάρξει καταδίκη. Υπάρχουν και ματς από τα ύποπτα, στα οποία στο τέλος θα δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Πρέπει να υπάρχει πλήρης απόδειξη στο ποιος έχει εμπλακεί. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αυτήν την έρευνα. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει και ποιος τα έχει κάνει αυτά. Από την πλευρά μας προτείναμε μία σύσταση νέας αρχής για την υπόθεση, η οποία θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που δεν μπορούμε εμείς, αλλά υπήρχαν αμφιβολίες από πλευράς Πολιτείας».

O Άγγλος Μάρινερ στο ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Άντρε Μάρινερ θα είναι ο άρχοντας του κρίσιμου αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα.
Βοηθοί του θα είναι οι Στέφεν Τσάιλντ και Σίμον Λονγκ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στιούαρτ Άτγουελ, ενώ οι βοηθοί που θα βρίσκονται πλάι από τις δύο εστίες θα είναι οι Κέβιν Φρεντ και Λι Μέισον.

Λάμπαρντ: «Σπουδαίο ποδόσφαιρο η Άρσεναλ, αλλά…»

Μια κλασική Άρσεναλ, που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να παραμείνει ψηλά μέχρι το τέλος της χρονιάς, βλέπουμε μέχρι τώρα σύμφωνα και με τον Φρανκ Λάμπαρντ!

Ο Άγγλος μέσος της Τσέλσι …έβγαλε το καπέλο στον Αρσέν Βενγκέρ και την ομάδα του για το θέαμα που προσφέρουν, αλλά εξήγησε ότι οι «Κανονιέρηδες» δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση του πρωταθλητισμού.

«Είναι η τυπική Άρσεναλ. Πάντα παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παραμείνει στα ψηλά στρώματα να κυνηγάει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους», τόνισε ο Λάμπαρντ στο  «Four Four Two».

 

Στοιχημα απο τον Bet Steloumpas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!!
Η χθεσινη ημερα δεν ηταν κ η καλητερη καθως περασε 1 απο τα 3 σημεια που δωσαμε. Παμε σημερα με καλητερη ψυχολογια...
Θα παρω το OVER 2,5 στο ντερμπι του Αμβουργου καθως πυστευω οτι θα γινει ενα ανοιχτο ματς με πολλα γκολ και πολλυ ξυλο, καλη επιλογη ειναι και το OVER 0,5 στις κοκκινες καρτες...
Παμε και στη δευτερη επιλογη για σημερα που ειναι και το σημειο μου που ειναι το OVER 3,5 στο ντερμπι της ημερας. Η Αρσεναλ ειναι καλη ομαδα αλλα εχει μια αμυνα παιδικη χαρα και πυστευω οτι η Μπαρτσελονα θα το εκμεταλευτη και με το παραπανω...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ : OVER 2,5 (1,72)
ΑΡΣΕΝΑΛ : OVER 3,5 (2,15)
(ΑΠΟΔ.ΔΥΑΔΑΣ 3,7)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΟ ΣΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 2-3 (27,00)

Ανοιχτός ο Μπλάνκο και για προτάσεις από Ελλάδα

Το σίριαλ του Ισμαέλ Μπλάνκο φαίνεται ότι από εδώ και πέρα παίρνει άλλη τροπή… Και αυτό διότι ενώ η πλευρά του Αργεντινού σέντερ φορ περιμένει την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, δηλώνει πλέον «ανοιχτή» και σε προτάσεις από άλλες ομάδες της Ελλάδας.

Αυτό αποκάλυψε απόψε ο μάνατζερ του παίκτη Χουάν Μπέρος με αποκλειστική του δήλωση στο aek365.gr όπου και τονίζει ότι πλέον είναι λίγες οι πιθανότητες να μείνει ο «Ζορό» στην «Ένωση».

«Δεν έχει φτάσει ακόμα καμία πρόταση από την ΑΕΚ. Όπως σας είπε και ο Μπλάνκο, έτσι και εγώ πιστεύω πως οι πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες. Είμαστε ανοιχτοί για πρόταση από οποιονδήποτε σύλλογο. Ακόμα και αν αυτός ο σύλλογος προέρχεται από την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Μπέρος στο aek365.gr.

Παραμένουν στον Ηρακλή Πέτροβιτς-Εϊτουταβίτσιους

Τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσουν να φοράνε μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Βλάντο Πέτροβιτς και ο Άρβιντας Εϊταβίτσιους. Οι δύο αθλητές πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση της ομάδας και αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Πέτροβιτς δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα από το Περιστέρι και το φραστικό επεισόδιο με τον Κρις Χουγκάζ, όμως πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών.
Ο Εϊταβίτσιους μελετούσε σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Αζοβμάς, αλλά τελικά έλαβε κάποια χρήματα από τη διοίκηση του Ηρακλή και θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο Σάββας Ηλιάδης έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση και η παρουσία του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο κρίνεται αμφίβολη. Σε αυτόν τον αγώνα, πάντως, είναι πολύ πιθανό να δοθεί τέλος στη σχέση Ηρακλή-Σμους Πάρκερ, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες δεν είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά του Αμερικανού σε συνάρτηση με το υψηλό κασέ του.

Δεν κρατιέται ο Χαβίτο!

Για ακόμα μια φορά τα ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνται με τον Χαβίτο και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Το «eldepor.com» στέκεται στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Άρη και τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην La Liga τουλάχιστον για πέντε μήνες, μέχρι να πάει δηλαδή το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

«Ήταν να κάνει το ντεμπούτο του με την Βιγιαρεάλ αλλά αυτό δεν έγινε. Ο πρώην παίκτης του Άρη ήρθε στην Ντεπορτίβο για να παίξει δανεικός και να επιστρέψει την 1η Ιουλίου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει υπογράψει για τρία χρόνια. Ο Χαβίτο θέλει να παίξει! Το μέλλον του είναι μπορεί να είναι στην Ελλάδα, αλλά θέλει να παίξει στην La Liga.  Έστω και για πέντε μήνες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ενοχλήσεις ο Λαγός!

Με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ. Ο Έλληνας μέσος εγκατέλειψε το πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και από την Πέμπτη θα ξέρει ο Μανόλο Χιμένεθ αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πάντως ο αριστερός μπακ-χαφ δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο καθώς είναι τιμωρημένος.

Παράλληλα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς όπως είναι γνωστό έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Ακόμα ο Σάββας Γκέντσογλου συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και η προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 10:30.

Πιστός ο Φάμπρεγκας

Ο πατέρας του Φάμπρεγκας τόνισε ότι ο γιος αν θα φύγει από την Αρσεναλ θα πάει μόνο στη Μπαρτσελόνα.
«Είναι παίκτης της Άρσεναλ τώρα και δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε», τόνισε αρχικά ο πατέρας του Φάμπρεγας, βάζοντας τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο που τον ήθελε να μετακομίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Τσέλσι.

Στην συνέχεια είπε τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσέλόνα η οποία υπήρξε σχολειο για τον Σεσκ. «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία ομάδα που να είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα. Όλοι το γνωρίζουν αυτό», κατέληξε ο Φρανσέσκ Φάμπρεγας.

Μία... 12άδα η Πάμελα!

Η Πάμελα Άντερσον είναι κάτοχος ενός κάπως... ιδιαίτερου ρεκόρ. Διαβάστε το και δείτε τους (δύο!) λόγους που αναστατώνει τους άντρες, στο φωτορεπορτάζ του σκύλου...
Μία... 12άδα η Πάμελα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Είναι η γυναίκα με τις περισσότερες παρουσίες παγκοσμίως στο εξώφυλλο του Playboy, αφού έχει εμφανιστεί 12 φορές!
Το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι κάπως δύσκολο να καταρριφθεί, αν και έστι κι αλλιώς οι περισσότεροι περιμένουν νέες φωτογραφήσεις της στο συγκεκριμένο έντυπο...