Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει από την ΤΣΣΚΑ»

Στο «Αθλητικό Metropolis 95.5» μίλησε από την Ρωσία ο Ομάρι Τετράτζε. Ο παλιός αμυντικός του ΠΑΟΚ κληθείς να σχολιάσει την αυριανή αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για μοιρασμένες πιθανότητες αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
«Πρόκειται για μία αναμέτρηση κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι το πρόσωπο του Ρωσικού ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ του Ελληνικού. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι γερή και φυσικά έχει ένα συν, ότι παίζει με… δώδεκα παίκτες γιατί έχει τον λαό στο πλευρό του», είπε στο ξεκίνημα ο Τετράτζε, για να προσθέσει: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, δυνατή με γερούς ποδοσφαιριστές. Το βασικό της στοιχείο είναι ότι είναι ομάδα, με όλη την σημασία της λέξεως. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες είναι ίσοι. Και να απουσιάζει κάποιος αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει είναι εξίσου πολύ καλός. Δεν αποδυναμώνεται δηλαδή εάν υπάρξει κάποια σημαντική απουσία. Δεν υπάρχει δυνατό ή αδύνατο σημείο για την ΤΣΣΚΑ. Αν και επιθετικά είναι πιο δυνατή απ’ ότι αμυντικά».
Ο Ομάρι Τετράτζε στις αναμνήσεις που έχει απο το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Από τότε που έφυγα παρακολουθώ όσο μπορώ και βλέπω ότι έχει κάνει βήματα μπροστά», ενώ κλείνοντας σαν προπονητής που είναι πλέον ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο του «δικεφάλου», τονίζοντας: «Μια παροιμία λέει: Ποτέ μη λες ποτέ. Θα το ήθελα να δουλέψω σ μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: