Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Μπράβο Άρη" από τον ξένο Τύπο

Η προσπάθεια του "φτωχού" Άρη απέναντι στην "πλούσια" Μάντσεστερ Σίτι δεν πέρασε ασχολίαστη από τον ξένο Τύπο. Κανείς πλέον δεν αψηφά τους "κίτρινους" ενόψει της ρεβάνς στο Μάντσεστερ.  Άγγλοι και Ισπανοί επαίνεσαν την απόδοση του Άρη και κριτίκαραν την εμφάνιση της Σίτι.
Ιδού τι έγραψε ο ξένος Τύπος
BBC: «Η Manchester City δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Άρη.  Η μοναδική ευκαιρία για τους «πολίτες» ήταν η κεφαλιά του Dzeko που αποκρούστηκε από τον Σηφάκη», ανέφερε σχετικά.

Mirror football: «Ο Roberto Mancini είδε τους ποδοσφαιριστές του να αποσπούν τη «λευκή» ισοπαλία, κάτι που κάνει φαβορί την City. Οι προσπάθειες του Dzeko σταματούσαν στον Σηφάκη και έτσι οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν».

The sun: O ηρωισμός των τερματοφυλάκων ήταν αρκετός για να κρατήσει και τις δύο ομάδες χωρίς γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Mancini παραμένει το φαβορί για την πρόκριση».

Goal.com: «Το ρεκόρ καλά κρατεί για τον Άρη. Για τα τελευταία 40 χρόνια δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό του, κάτι που κατάφερε και απέναντι στην Manchester City μετά το 0-0».


Soccernews.nl: «Η Manchester City και ο εντυπωσιακός εντός έδρας Άρης, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως το ποιος θα περάσει θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα».

Football.fr: «Η Manchester City απέτυχε στη Θεσσαλονίκη καθώς στο πρώτο ματς για το Europa League δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το 0-0 στην έδρα του Άρη».

Bild: «Άσφαιρη στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Σίτι. O εκπρόσωπος της Ελλάδας, Άρης, κατάφερε να πάρει 0-0 από τους Πολίτες, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 24 του μήνα».

Sports Yahoo: «Ο Άρης κράτησε τη Manchester City στο 0-0 στους «32» του Europa League, αποτέλεσμα που διατήρησε το αήττητο 42 ετών της ελληνικής ομάδας. Η City χρησιμοποίησε τους Tevez, Dzeko, Balotelli και Silva που κοστίζουν περίπου 150 εκατ. ευρώ».

L' equipe: «Μετά την ήττα από την United, η City έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα».

Eurosport: «Η City έμεινε σε μία πολύ ήσυχη λευκή ισοπαλία στην Ελλάδα στο πρώτο σκέλος των νοκ άουτ αγώνων του Europa League κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"».

Elmundo.es: «Η City πρέπει να καθαρίσει στην έδρα της. Ο Αρης και η Manchester αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς του Europa League και όλα θα λυθούν την επόμενη Πέμπτη».

ABC.es: «Δεν μπόρεσε με τον Άρη η City. Δεν απέφυγε την λευκή ισοπαλία η Manchester και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό όπου θα ψάξουν το γκολ που θα κρίνει την πρόκριση».

Ole: «Χλιαρή ήταν στην Ελλάδα η Manchester City, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Άρη. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο Manchester».

As: «Ο Άρης και η Manchester City ανέβαλαν την απόφαση για το ποιος θα πάρει την πρόκριση για την άλλη Πέμπτη στην Αγγλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: