Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μάκης Χάβος-«Έτοιμοι για το πρώτο βήμα»

Για τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Μάκης Χάβος, μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.
«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα παιδιά θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι δεν βρίσκονται τυχαία εδώ. Είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες μας η συμμετοχή μας εδώ και μακάρι να κερδίσουμε για τον κόσμο μας που το αξίζει.», τόνισε ο Έλληνας προπονητής.
Για τις απουσίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι πάρα πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και οι δύο. Είτε παίξουν είτε όχι, όμως, το ρόστερ τους είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες.»
Για το ότι ο Σλούτσκι είπε ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά: «Εγώ περιμένω την ΤΣΣΚΑ πιο επιθετική από εμάς.»
Για το ποιο θεωρεί καλό αποτέλεσμα: «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Δηλαδή, να κάνουμε αυτό που κάναμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.»
Για την προεργασία που έχει γίνει για την ΤΣΣΚΑ: «Εμείς παρακολουθήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε τρία φιλικά. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε σε αυτό το κομμάτι.»
Για την κατάσταση του Βίκτορ Βιτόλο και το γεγονός ότι μπήκε στην αποστολή: «Όποιος παίκτης βρίσκεται στην αποστολή μπορεί να αγωνιστεί. Ο Ίβιτς είναι έτοιμος. Ο Λίνο είχε ένα χτύπημα, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.»
Για το τι φοβάται στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε.»
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για την πρόκριση. Συμφωνώ με τον κ. Σλούτσκι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: