Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πλήγμα με Λίνο, μέσα Ίβιτς και Βιτόλο

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League. Ο Μάκης Χάβος είδε τον Λίνο να συγκρούεται με τον Έτο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες ενώ ο Ίβιτς προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή και ο Βιτόλο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χτύπησε στο δεξί του πόδι και ένιωθε αφόρητους πόνους όμως ο Έλληνας τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Σέρβος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και έδειξε πως ξεπέρασε τους πόνους στην μέση θέτοντας υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Βιτόλο ύστερα από καιρό. Ο Ισπανός μέσος έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τον συμπεριέλαβε στην αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Aρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Eλ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: