Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

«Καλή η Σίτι, αλλά καλύτερος ο Ατρόμητος»

Να προσγειώσει άμεσα τους παίκτες προσπάθησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο τεχνικός του Άρη του Άρη εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τόνισε ότι πλέον στο μυαλό όλων είναι ο αγώνας με τον Ατρόμητο.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι:
«Αυτό τελείωσε το παιχνίδι. Εγώ κοιτάω ήδη το επόμενο της Κυριακής. Η χαρά για το αποτέλεσμα που πήραμε κράτησε μια ώρα. Είχα ζητήσει το 120% από τις δυνάμεις των παικτών μου, αλλά νομίζω πως πήρα κάτι παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν κάναμε παθητική άμυνα και ήμασταν καλοί στο πρέσινγκ. Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα, επιπέδου αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ».

-Για τις επιλογές του για την 11άδα:
«Ξέραμε τι σύστημα παίζει η Σίτι. Έτσι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με 4-1-4-1 γιατί θέλαμε να έχουμε τουλάχιστον έναν παίκτη σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Μας βγήκε στο παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω»

-Για το ποσοστό πρόκρισης του Άρη:
«Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Μας απασχολεί το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έχουμε το βάθος του ρόστερ της Σίτι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα γιατί κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός πλέι-οφ. Δεν λέω ότι πρώτος στόχος μας είναι αυτό στο πρωτάθλημα. Απλώς θέλουμε να βγούμε στα πλέι-οφ γιατί θέλουμε να παίξουμε και πάλι του χρόνου με ομάδες σαν την Μάντσεστερ Σίτι»

-Για το θέμα που προέκυψε με τον Κόκε:
«Είναι εσωτερικό ζήτημα της ομάδας. Δεν μπορώ να πω τίποτα».

-Αν σκέφτεται την παραμονή στον πάγκο του Άρη και μετά το καλοκαίρι:
«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν εκτός πλέι-οφ και είχαμε ένα πρόγραμμα «βουνό». Δεν μπορώ να κοιτάξω το καλοκαίρι».

- Για το αήττητη του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
«Ήταν ένα μεγάλο άγχος για τους παίκτες και για εμένα. Δεν θέλαμε να έσπαγε μια τέτοια παράδοση με εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: