Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Παραμένουν στον Ηρακλή Πέτροβιτς-Εϊτουταβίτσιους

Τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσουν να φοράνε μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Βλάντο Πέτροβιτς και ο Άρβιντας Εϊταβίτσιους. Οι δύο αθλητές πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση της ομάδας και αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Πέτροβιτς δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα από το Περιστέρι και το φραστικό επεισόδιο με τον Κρις Χουγκάζ, όμως πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών.
Ο Εϊταβίτσιους μελετούσε σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Αζοβμάς, αλλά τελικά έλαβε κάποια χρήματα από τη διοίκηση του Ηρακλή και θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, ο Σάββας Ηλιάδης έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση και η παρουσία του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο κρίνεται αμφίβολη. Σε αυτόν τον αγώνα, πάντως, είναι πολύ πιθανό να δοθεί τέλος στη σχέση Ηρακλή-Σμους Πάρκερ, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες δεν είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά του Αμερικανού σε συνάρτηση με το υψηλό κασέ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: