Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί"

Ο Ολέγκ Προτάσοφ και ο Ομάρ Τετράτζε συμβουλεύουν τον ΠΑΟΚ για το τι πρέπει να κάνει για να περάσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε συνεντεύξεις που έδωσαν στην Sportday, τόσο ο Ουκρανός προπονητής όσο και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισαν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης  μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.
Δήλωσε ο Τετράτζε: "Το πρώτο παιχνίδι θα δείξει προς τα πού πάει το πράγμα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί έξυπνα τον αγώνα και νομίζω πως θα το κάνει. Όχι δηλαδή να βγει μπροστά για το γκολ, αλλά να χτυπήσει όταν κι όπου πρέπει. Μην κάνετε, πάντως, το λάθος να θεωρήσετε ότι οι Μοσχοβίτες στηρίζονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα» ήταν το σχόλιό του για τις απουσίες των Βάγκνερ Λοβ, Κεϊσούκε Χόντα και Μαρκ Γκονζάλες".
Όταν ρωτήθκε για τις πιθανότητες πρόκρισης των Θεσσαλονικέων, είπε: «Πενήντα-πενήντα. Αν πάρει καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δεδομένης της καλής του αμυντικής λειτουργίας, είναι σε θέση να το προστατεύσει στη ρεβάνς».
Ο Προτάσοφ στάθηκε στον υπ αριθμόν ένα κίνδυνο για τον ΠΑΟΚ. "Ονομάζεται Βάγκνερ Λοβ. Επέστρεψε ορεξάτος ύστερα από τους δανεισμούς του στη Βραζιλία κι αν αγωνιστεί στην Τούμπα, σε αυτόν ακριβώς πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι αξιόπιστος αμυντικά και στα παιχνίδια του με την ΤΣΣΚΑ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν θα επικρατήσει ο ίδιος ή η πιο επιθετικογενής φιλοσοφία της ρωσικής ομάδας. Προσέξτε ιδιαίτερα και τον Ντουμπιά, έναν φορ πολύ κινητικό, που ήταν επίσης από τους βασικούς λόγους της ανάκαμψης του συλλόγου του στο δεύτερο μισό της σεζόν» τόνισε.
Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ ο Προτάσοφ είπε: «Οι Ρώσοι έχουν περισσότερες λύσεις και πιο ποιοτικό ρόστερ, δεδομένης όμως της απραξίας τους αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προχωρήσουν. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι κι αυτός απειλητικός μπροστά και μπορεί να γίνει μεγάλη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: